Vec unosi dovoljno masti kroz druge namirnice gore sto je naveo, mada mu taj jogurt ne bi pravio razliku u kalorijama, mozda voli tako.
Printable View
A nisam vidio to drugo što si naveo. Posle ću baciti pogled.
Jogurt , mlijeko bez masti nema ukusa.
To je neznatna količina a jede se nešto što nije prirodno i ne doprinosi zdravlju.
Hrana je masna jer ljudi npr jedu pohovana, ili spremaju jaje sa mnogo ulja. Mast iz hrane same nije loša.
A za šećer to sigurno [emoji817].
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Mislim nije da jogurt bez masti nije prirodan al je benefit oduzimanja masti a piti taj isti jogurt nevažan. Tako sam makar zaključio iz mišljenja dosta nekih stručnih ljudi.
Definitivno ne fitnes influensera.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Ja nekad u Voli uzmem taj grchki,nekad je 2% nekad 8%...e sad koja je opcija bolja,da li su to zdrave masti ili nisu...težina mi je prouchavat,
Jogurt bez masti ne postoji, u suprotnom je gust zbog skroba i ostalih finih stvari koje mu daju svilenkastu jogurt strukturu masnog.
Kisjelo mlijeko je druga tehnologija i u konacnom potpuno drugaciji i zdrav proozvod za razliku od jogurta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Mojsije ne znam jesi probao uvesti u ishranu mikrobilje ja inače uzeh sjeme planiram u kućnim uslovima posaditi 12-ak vrsta a izgleda mi odlična priča jer sve manje ovih mikroelemenata i slično ima u kupovnom povrću a nešto ne vjerujem u ove dodatke sintetičke koliko se apsorbuju.A uz to imaju i organoleptičke pluseve nešto poput začina.
https://fittproteam.com/mikrobilje/
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8794388ba4.jpg
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ima li neka knjiga koja neposredno motiviše na promjenu načina ishrane a da je v kod nekog od vas radila posao. Ono kao kako ostaviti pušenje i te stvari. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Probaj veliki narodni kuvar :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sve je u glavi.
Vama hvala, ali nisam ja baš toliko neznaven [emoji846]
Davno neđe sam pročitao knjigu (evo trenutno ne mogu da se sjetim nativa, a ni ko je autor) koja se bavila zdravljem generalno. Raznim štetnim stvarima po organizam i posle čitanja ili čak neđe na polovini sam prestao da pušim. Tako da nikad se ne zna šta može da bude neki okidač [emoji846]
Ova knjiga Biohemija Hrane je npr dobra a čuvaj se populističkih štiva đe moš još i krvnu sliku nagrdit pa se to poslije teško vraća.
https://www.tehnologijahrane.com/knj...hemija-hrane-i
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hvala
Bio sam i ja tamo prije nekolike godine. Njihovi nutritionisti, mjerenja bla bla. Kad su mi na kraju dali režim ishrane sa viršlama u njemu samo sam ga zgužvao kad sam izašao.
U suštini teorija u današnje vrijeme ne može biti nepoznata. Gpt će sastaviti pravilan režim. Ako se udubi i još neke stvari prilagoditi navikama itd. Ali je motiv naravno najbitbija stvar. I nije isto da li neko treba da skine 10 ili 50 kila [emoji846]
Užas jel to realno.
Poseban režim ima moja majka recimo jer je dijabetičar i strogo mora da ga se pridržava.Poseban režim bi imao recimo da imaš neke probleme zdravstvene oko pritiska/masti u krvi/i slično ali ako ti je sve okey bolje da iščitaš o samoj hrani kao u onoj knjizi što ti preporučih jer krvna slika ti je najbitnija ako ti nešto nedostaje zeznuto je kao sto neko kuburi sa gvožđem.Male porcije u više navrata.Vrijeme u toku dana kada jedeš noću je pakao i tako neke jednostavne finese.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Brate izbaci malo slatkog, hljeba, gaziranog, eto 30% posla, evo ja sam to izbacio, nijesam kila smrsa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tu es mon hero.
https://www.scribd.com/document/6823...i-za-svaki-dan evo mozda nekome posluzi
Kako da skinem ovo a d am e ne zakolju vsaki mjsec. Kaze free trial pa onda naplata i kao mogu otkazati, a tako su me presli za neki trening, dok otkazes prodje dva tri mjeseca :D
Ali vrijedi ovo pogledati, imam i kuci neki plan ali dosta toga su neke namirnice kojih kod nas i nema.
Inace moram vas napomenuti, ako ocete da mrsate, riza (pogotovo bijela) vam definitivno nije prijatelj, braon je malo bolja al definitivno bi najbolje bilo izbjegavati.
Tako je
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Hahaha, najjače [emoji16]
@montenegrina imam ti ja tih režima ishrane koliko hoćeš. Od najpoznatijih trenera I nutricionista iz Crne Gore i Srbije. Ako ti to treba mogu ti poslati pa biraj šta ti više odgovara. [emoji846]
JigSaw. Ne bih se složio sa tobom. Iz sopstvenog iskustva, nekih drugih, a i rođenog brata koji je bio na nekih 120 plus pa je uz najjednostavniji mogući način ishrane (jaja, piletina, riža i salata) uz mogu reći dosta ozbiljan trening došao na 75 ili 76kg (186 visine) i neki smiješan procenat masti. Six pack i te stvari. [emoji846] Za nas koji imamo dosta viška je pod broj jedan promjena načina života.