Otvori http://192.168.1.254 (username iptv password iptv), onda na Wireless izaberi ENABLE, definisi ime mreze (SSID), a na Security stavi sifru za pristup.
Slikovnica http://www.telekom.me/content/Pirelli-DRG-A225Gv01.pdf (strana 3).
Printable View
Otvori http://192.168.1.254 (username iptv password iptv), onda na Wireless izaberi ENABLE, definisi ime mreze (SSID), a na Security stavi sifru za pristup.
Slikovnica http://www.telekom.me/content/Pirelli-DRG-A225Gv01.pdf (strana 3).
Ima li kakve nade da dobijemo discovery ID u skorije vrijeme? :)
Pitacu, mada vec ima nekoliko Dicovery kanala i to u osnovnom paketu.
No shit... :)
Discovery Channel kochi povremeno, a danas ucestalo...
U poslednje vrijeme mi se cesto javlja greska "Television signal has been lost". Odredjeni kanal jednostavno zablokira (nije uvjek isti kanal, cesto neki drugi) i iskoci ova greska. Predjem naprijed/nazad sa šaltanjem kanala i slika se vraca. Medjutim nekad se i po normalizaciji slike opet javi greska i tako sve, to nekih 5 minuta traje. Ima li neko slican problem, i sta da se radi Sale, Emile? Nisam prijavljivao help desku jer ocekuje me zestoko guslanje i naravno problem nece biti rijesen pa rekoh da se obratim stvarnim strucnjacima :) Isti problem mi se javlja i kod oca na njegovom extra tv-u i u drugom gradu :)
Provjeri vezu izmedju STB i rutera, a onda pozovi ili posalji besplatan SMS "ETV BrojTelefona" na 1500 da ti provjere paricu.
Da ja prijavim nesto za TV vodich. Chesto zna da pored opisa filma stoji na samom pochetku "Nema dostupnih informacija" i nakon toga opis filma.
Mogli bi opis filma da pushtite cijeli, a ne se obicno kida u pola rechenice. Ili da pvoecate broj karaktera koji mozhe da se ispishe.
Inache danas mi je dva puta se izgubio signal an Extra Tv i na internet. A nova zgrada i nove instalacije :D Nego brzo ce optika, u toku nedjelje pa da ne kukam :)
P.S. Ima li ko poklopac za bateriju od daljinskog vishka?
To je naslov epizode, skoro uveden, koji televizije povremeno ne dostave... Polje za opis filma za sada ne moze biti duze, ali ce se i to srediti.
Za poklopac - stavis selotejp na bravicu i ne igras se vise :)
Poklopac nijesam ni dobio, lako bih u suprotnom.
Ovo za naslov ne radi na vecinu kanala :) ali dobro. Tu smo da dajemo prijedloge.
I meni isti problem. Ili jednostavno 2-3 minuta nema slike ni neta ni nicega. Sta to moze biti. Ugradio sam ga oko nove god. I novi tip mi je resivera za extra tv a za wi fi kutija bijela sa antenicom
Sent from my digitron
mozda nam ta "kutija sa bijelom antenicom" pravi problem. ja cak imam i problem pri ostvarivanju vpn konekcije ka bilo kojim ip destinacijama. no taj problem sam vec opisivao u nekom drugom threadu.
Ja sam mislio da je to klasicno pucanje veze samo sad imamo i interfejs obavestenje.
Imam kuci 2 resivera jedan u sobi jedan u dnevnoj, na ovome u dnevnoj radi sve ok a na ovom drugom od skoro je pocelo da mi po malo secka sliku svakih nekih 20 sec i kad prebacam kanale prvo stoji crna slika jedno 3-4 sec pa tek dodje, pocelo je strasno da me nervira, zna li ko sta u vezi ovoga??? slomicu resiver ako ovo ne rjesim ili da zovem 1500???
Prijavi na 1500.
p.s. Procitaj ugovor prije nego slomis risiver :)
Sta je sve novo u ovom updateovanom firmwareu Sale? Ako bi mogao napisat changelog..
Zasto ne mogu zakazati snimanje preko web strane extratv.me ? Izbacuje mi gresku "doslo je do greske prilikom logovanja". Dakle sifra je ispravna, jer sam probao isto za vise extra tv korisnickih naloga.
Prenose li Arene ovo Evropsko?
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...casting_rights
ovdje nema Arene
Htio da uzmem televizor u t-com i ovamo mi kaze na salter imali ste iskljucenja ove godine pa ne moze a ja ove godine ni jedno iskljucenje nisam imao
Onda neku uplatu posta nije proknjizila na vrijeme. Neka ti u t-shopu vide za koji mjesec, pa pronadji taj racun/uplatnicu...
Klinci i klinceze samo za vas dva nova kanala Duck TV i Disney Junior :) Uzivajte!
A uboli ste ih Sale,svaka cast,upravo oni koji su nedostajali i sad imamo u ponudi sve djecje kanale svijeta.
Mislim da Extra Tv nema niti kvalitete niti tako povoljnu cijenu kako marketing obradjuje.
Evo ide prvenstvo u fudbalu pa cemo vidjeti kako podrzava ukupan sistem.
Bice zaledjivanja slike ,ispadanja resivera i drugog kao i na proslo evropsko prvenstvo u kosarci
prosle godine.Nakaceno neprimjereno veliki bropj uredjaja bez prave podrske.
Ukoliko vam ne radi 7 dana za redom Extra TV ne morate platiti racun a ako ne radi 6 pa radi 1
pa ne radi 6 pa radi1 i tako redom plati ili iskljucujemo.
To nidje veze. Gledanost nema nikakvog uticaja na kvalitet slike. Ne znam da li si cuo za multicast...
Ponosni sam korisnik Extra Trio Flat 5 paketa Telekoma i to zadovoljstvo plaćam 44,95€.
Evo viđoh danas aktuelna srbijanskog SBB-a:
''U MIX paketima odabrani FlatHome paket interneta (S, M, L, XL) zajedno sa Start paketom D3 digitalne televizije obezbeđuje vam uštedu u periodu od najmanje 24 meseca korišćenja obe usluge.
D3 Start paket je uključen u cenu MIX paketa.''
MIX PAKETI FlatHome
internet u MIX paketuBRZINA
(download / upload)CENA MIX S S 10 Mb/s
(10240/1024)1.490 MIX M M 16 Mb/s
(16384/1536)2.090 MIX L L 24 Mb/s
(24576/2048)2.790 MIX XL XL 40 Mb/s
(40960/2048)3.590
Samo da se zna, nikad ne bih zamijenio moj ''Extra Trio Flat 5, najmoćniji do sada'' za neki od ovih, jer što bi rekao Kvarni: ''Ja sam Crnogorac, i to onaj starog kova, i postujem tradiciju svojih predaka...''
Orlando kids, OK Bambino novi djeciji kanali uskoro!!!!
Za četiri i po godine koliko je dostupan na crnogorskom tržištu Extra TV Crnogorskog Telekoma stekao je veliku popularnost o čemu govori i podatak da je broj korisnika ovog servisa premašio 50.000, prenosi Analitika.
O popularnosti i funkcionalnoj nadmoćnosti Extra TV servisa govori i podatak da je u prvom kvartalu ove godine broj Extra TV korisnika porastao za 8.700 (20.1%), u odnosu na isti period prošle godine. Uz to je Extra TV servis učvrstio vodeću poziciju na crnogorskom tržištu TV operatera, sa tržišnim učešćem od 42% tokom marta.
Marjan Popović, menadžer za digitalne platforme, naglasio je će od danas do kraja juna svi Extra TV korisnici moći besplatno pratiti nove dječije kanale - Orlando Kids, OK Bambino, Duck TV, Disney Junior i već postojeći Baby TV.
U ponudu Extra TV platforme uvršten je i novi kanal - CNBC, vodeći biznis kanal u svijetu. Ovaj kanal emituje 24-satni program, finansijsko - poslovne informacije posvećene svjetskim korporacijama, finansijskim centrima i investicijama.
CNBC prikazuje svjetska poslovna dešavanja, sa direktnim prilozima i uključenjima sa terena: Cash flow, Capital Connection, Squawk Box US, Europe Tonight i stručnim pregledima analitičara. Pored toga, CNBC prikazuje jedinstvene dokumentarne filmove o trendovima, ljudima i institucijama koje pokreću svijet.
U mnoštvu Extra TV interaktivnih servisa, jedan od najpopularnijih je Extra TV Videoteka, u kojoj je od početka godine iznajmljeno oko 80.000 filmova. Videoteka, inače, broji preko 600 naslova svih žanrova, a spisku Universal hitova nedavno su dodati i najznačajniji filmovi filmskog studija Walt Disney.
Također, veoma je popularan i Extra TV servis koji omogućava besplatno snimanje TV programa o čemu govori i podatak da se mjesečno snimi preko dva miliona emisija.
Inače, Extra TV je digitalna televizija nove generacije koja korisnicima omogućava uživanje uz bogati televizijski program od 60 TV kanala, videoteku i interaktivni vodič. Extra TV nudi 6 paketa kanala. Mini paket košta 5,95 eura mjesečno, Start paket sa 57 kanala košta 9,95 eura, a u ponudi su i dodatni paketi Plus, HBO, HBO Premium i Arenasport po cijeni od 4,90 eura mjesečno.
Orlando kids, OK Bambino novi djeciji kanali uskoro!!! Samo do juna a onda u dodatni paket Duck TV, Disney junior
Za četiri i po godine koliko je dostupan na crnogorskom tržištu Extra TV Crnogorskog Telekoma stekao je veliku popularnost o čemu govori i podatak da je broj korisnika ovog servisa premašio 50.000, prenosi Analitika.
O popularnosti i funkcionalnoj nadmoćnosti Extra TV servisa govori i podatak da je u prvom kvartalu ove godine broj Extra TV korisnika porastao za 8.700 (20.1%), u odnosu na isti period prošle godine. Uz to je Extra TV servis učvrstio vodeću poziciju na crnogorskom tržištu TV operatera, sa tržišnim učešćem od 42% tokom marta.
Marjan Popović, menadžer za digitalne platforme, naglasio je će od danas do kraja juna svi Extra TV korisnici moći besplatno pratiti nove dječije kanale - Orlando Kids, OK Bambino, Duck TV, Disney Junior i već postojeći Baby TV.
U ponudu Extra TV platforme uvršten je i novi kanal - CNBC, vodeći biznis kanal u svijetu. Ovaj kanal emituje 24-satni program, finansijsko - poslovne informacije posvećene svjetskim korporacijama, finansijskim centrima i investicijama.
CNBC prikazuje svjetska poslovna dešavanja, sa direktnim prilozima i uključenjima sa terena: Cash flow, Capital Connection, Squawk Box US, Europe Tonight i stručnim pregledima analitičara. Pored toga, CNBC prikazuje jedinstvene dokumentarne filmove o trendovima, ljudima i institucijama koje pokreću svijet.
U mnoštvu Extra TV interaktivnih servisa, jedan od najpopularnijih je Extra TV Videoteka, u kojoj je od početka godine iznajmljeno oko 80.000 filmova. Videoteka, inače, broji preko 600 naslova svih žanrova, a spisku Universal hitova nedavno su dodati i najznačajniji filmovi filmskog studija Walt Disney.
Takođe, veoma je popularan i Extra TV servis koji omogućava besplatno snimanje TV programa o čemu govori i podatak da se mjesečno snimi preko dva miliona emisija.
Inače, Extra TV je digitalna televizija nove generacije koja korisnicima omogućava uživanje uz bogati televizijski program od 60 TV kanala, videoteku i interaktivni vodič. Extra TV nudi 6 paketa kanala. Mini paket košta 5,95 eura mjesečno, Start paket sa 57 kanala košta 9,95 eura, a u ponudi su i dodatni paketi Plus, HBO, HBO Premium i Arenasport po cijeni od 4,90 eura mjesečno.
To je novi feature koji u slucaju prekida korisniku objasnjava sto se dogodilo, ta poruka se prikazuje nakon 3 sekunde od prekida... a ne crni ekran ili smrznuta slika kao u startoj verziji. Ako se taj kanal ili sljedeci kanal ne vrati prebacivanjem na P+ / P- onda je doslo do prekida na liniji (routeru). Provjeri kucnu instalaciju i pozovi 1500 da provjere paricu.
5 djecijih kanala (Orlando kids, Bambino, Baby TV, Duck TV i Disney Junior) do kraja mjeseca u start paketu.
Cartoon i Boomerag zauvjek u start paketu :)
Kada ćete "konačno" da sredite da se lista kanala ne razdesi prilikom ubacivanja nekog kanala? ;)
Srecan 12000. post :)
Bice rijeseno to oko organizacije liste, ali ne tako brzo.
Sale, ne bi bilo lose da castite @instituciju sa mjesec dana besplatno adsla, zbog ovog jubilarnog posta :)