Kad odgovaras nekom mani se opisa koliko je drugi forumas jak, kome treba da nosi kofere.... jer to nije ni tema i pomalo je nekulturno.
Printable View
Kad odgovaras nekom mani se opisa koliko je drugi forumas jak, kome treba da nosi kofere.... jer to nije ni tema i pomalo je nekulturno.
Hari
u pravu si ,pogrijesio sam sto sam to pomenuo
...šteta što obrisaste "stručnjaku" post ... dobro bi mi bilo da znam ko mi može ponijet kofere ... opučih se ljetos ... ali, zbilja ovo kod Miloša postaje opsesivno ...
Zasto mi je obrisan post na topicu Ukidanje armije? Objasnjenje?
ako hoces da pises o pjesmama, imas forum muzika i tamo otvori topic :)
ps: vjerovatno ti je za to obrisan post
Zbog toga sto nema blage veze ne samo sa tom temom nego je tesko i odgonetnuti kojoj bi temi pripadao kao ni oni o kupovini drva.... su obicno spamovanje.
ono o drvima sam kucao iz revolta... kao i ovo za nepromocive zimske cipele... a stihovi iz gorskog vijenca dobro govore o temi... mozda nekog pogadjaju ali je ono moje misljenje... pri tom ne brises dio u kome je Lady Daytona odgovorila meni i pri tom se sprdala na racun Srba i zrcala... ali zato kad sam ja njoj odgovorio to onda smeta... zasto?
mora da mu ne smeta kad se sprda neko sa srbima :rolleyes:
mislim da ti je objasnio koji su osnovi a i ja sam ti napisao isto, pa pjesme na muziku!
Dobio si objasnjenje, a ako nedjes u Gorskom vijencu nesto o ukidanju obaveznovog vojnog roka pred tobom je dobra karijera.
Ako su stihovi iz gorskog vijenca muzika onda ih ja nikad vise necu pisati... a ti mi reci jesu li muzika ili nisu?
stihovi se ne pisu na pod forumu Buducnost CG nego na podforumu Muzika,
jer i tamo ima druge poezije, ili da otvorimo podgorum Gorski Vijenac?
A da li ste vi culi nekad da citat iz nekog djela moze da kaze vise nego hiljadu drugih rijeci?Treba li da kazem sta sam htio reci...da vam objasnim ako vam nije jasno? Ako ne razumijete sta je pisac htio da kaze mozda razumije onaj kome je upuceno...
Ono sto sam ja pisao po hariju nema veze sa temom pa je zato obrisao?A ovo ima?Je li?
A ja samo nastavih ... nekako mi logicno bijase... odmah sledeci stih koji sve govori...
Био дозват, док ти Божић прође,
два три сина старога Мартина,
јере ти се ја све бојим, синко,
да ће Турци тебе изгубити.
Двадест, тридест да ноћас ударе,
како ти се кућа осамила,
што би шћели, то би учинили!
Sa jasnim boldovanjem stihova koji govore moje misljenje o ukidanju vojske... ako tu ne mozete pronaci ono sto sam htio reci onda je svako moje objasnjenje suvisno...
Gile, Gorski vijenac mozete prepisivati mozda na knjizevnost, a ako se ne varam ima i posebna tema pa mozete dodirnuti i aspekt ukidanja vojnog roka, ako ga ima.
OK... zasto si onda obrisao samo moj post??? To mi nisi odgovorio... I opet ponavljam - ne prepisujem Gorski Vijenac, citiram...
Obrisan ti je post jer nema blage veze sa temom i zbog toga sto si poceo sa stihovima, ona jednu strofu dalje, pa ti opet dalje i do kraja prepisali bi Gorski vijenac koji nije tema.
Ja vise ne bih ni slovce dokucala, pored odgovora koji je sam Njegosh napisao pripisujuci ga Vladici Danilu (pripitom)tj. "ugrijanom" Igumanu Stefanu...Josh mi nije svaka ka' Njegosheva...ali eto. ;)
p.s. nemojte me spominjat' please... no "junachki" svako svoj probljem bez ogovaranja i shpijanja - vidj' Lady, vidj' ovog, vidj' onog..
poz.:)
lol...Što mi obrisaste post sa podforuma Istorija gde Berančev avatar upoređujem sa Bajazitom I? Namera mi nije bila vređanje niti sam nekog forumaša lično napao, samo sam hteo da se našalim sa tezama o krvnim zrncima i da u tom duhu izrazim svoj stav o tome. Nije valjda to tako opasno :D
Nije opasno, ali o avatarima raspravlja se na nekom drugom forumu
U čemu je sad problem?
Zašto mi je izbrisan post o izbjeglicama u prosvjeti sa " iz raznih novina"?
Moraces diskutovati bez vrijedjanja sagovornika i zaista je cudno da ti nije jasno zasto je to izbrisano.
Smije li se sto napisat???Znam da istina na zalost boli ali valjda bi krajnje demokratski bilo da nam svima dozvolite da napisemo po nesto :confused:
Svima je dozvoljeno pisati ali demokratija sa vulgarnostima i uvredama nema nista zajednickog. Ako ta istina nekog boli lijek se vazda moze lako naci.