Eh, Hercules, barem sam od tebe ocekivao musku solidarnost. ts,ts,ts svijet vise nije ono sto je nekad bio...Originally Posted by hercules
Ali Hari, ona smatra da sam je uvrijedio. To mi je ovdje javno rekla. Sad, pitam, sta mislis da treba da uradim da bih popravio stvar?
Eh, Hercules, barem sam od tebe ocekivao musku solidarnost. ts,ts,ts svijet vise nije ono sto je nekad bio...Originally Posted by hercules
reci joj da nisi mislio na krapa...Originally Posted by Beranac
Mislim da bi trebalo da uslijedi izvinjenje na PM ili ovdje javno, a takodje mislim da bi sa njom trebali da razgovarate argumentima, a ne da joj se nespretno udvarate ili vrijedjate. Kad bi na ovom forumu vazila formula tamo nekog dje treba krstenica babina, telefon zenin....mnogi bi obazrivije pisaliOriginally Posted by Beranac
![]()
Hvala, Hari. Znao sam da u tebi imam druga. Eto, cak mi sad pade na pamet da ti cak preporucim da otvoris jedno forumsko savjetovaliste. Ako nista drugo barem jedan topik za jutarnje kafice, tako da ostali forum ne zagadjujemo sa ovim neozbiljnostima.
Inace, ovo nikako ne moze spadati pod udvaranje. Mozda jedan mali digitalni flert. A to da je nespretan, pa sta ces, nijesmo svi eksperti ka poneko ovdje sa foruma.
Monitore, bez neozbiljnosti, molim. Nije ovo ulcinjska rivijera, pa da dobacujes na taj kafanski nacin! Uostalom, slaba si konkurencija, cura ti je dala dvojku jos davno. Milovan je vec druga prica.
Slusajuci savjet naseg dobrog moderatora:
Dejtona, primi moje iskreno izvinjenje sto sam te zvao "ribom". Nece se vise ponoviti. Doduse, zamolio bih te da mi kazes kako se tepa dragim Crnogorkama. Mi momci iz Berana smo vrlo neromanticni ali zato brzo ucimo.
ko god jer tu sto cacnuo stigao je do ignore liste...ili je na putu do nje..Originally Posted by Beranac
A, zbilja, sto imas ti drugaricu forumasicu (podsjeti me na hurmasicu:mrgreenda nazivas ribom?! Odakle ti ta sloboda, gdje je tu fino (dansko) vaspitanje? (ili je 'fino' samo u Finskoj?)
Ili, sto ce prije bit', vi DPS-ovci, mozda, tako siframa medjusobno komunicirate?
Braca Srbi kad kazu da se najbolje tepa:Originally Posted by Beranac
"Mala moja, moj medjede"....jeli tacno to?
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Mozda ovako:Originally Posted by Beranac
Dodji mala u Berane
da izlijecis ljute rane
sto te ispod pupka muce
da cinimo nesto, luce.
Ne mogu te pustit' tako
da se patis, duso, jako,
da te steze, da te fiska,
da te fata takva stiska.
Ja cu dati sve od sebe,
i sa sebe, da oca grebe,
medecinu ces dobiti
neces, duso, zazaliti.
Brzo skidam svaku muku
majstor ja sam zlatnih ruku,
i alat mi dobro radi
iz dubina cemer vadi.
Bices, duso, kao tica,
mirisace tvoja pica,
napolitana, margarita,
draza mi je nego pita...![]()
Kako ide ona...
Polece soko sa vite jele, spustio krila do crne zemlje...
Polece soko i nisko pade, zalosno pismo djevojci dade...
...djevojko lijepa raspleti kose, mrtvog ti dragog rose odnose...
i onda da ne bi bilo po Harijevom - telefoni, i matichni brojevi...po Crnogorski bash bash..
...neka ga neka, neka ga nose.. dosta je tudje mrsio kose...
ili ona...
...ja takviJe imam dosta, ko kamenja, ko kamenja, ispod mosta....
Prihvaceno ..Dejtona, primi moje iskreno izvinjenje sto sam te zvao "ribom". Nece se vise ponoviti.
Poz.
Postoji mjesto gdje se postavljaju prepisani tekstovi iz raznih novina i to je objasnjeno bar 50 puta.
mogu li ja da pitam otkad je monitor postao pLJesnik? sta uradi politika od covjeka c c c![]()
Kako Vaša bolest ?
...Hary, što ti smeta dvorac Greenfield na Cetinje ... on pokazuje evoluciju teme sa toga topic-a ...
Ne moze mi smetati nesto sto ne postoji, ali mi smetaju upadice koje nemaju veze sa temom, a jos bi trebale biti kao duhovite.
... izvinjavam se zbog "duhovitosti" ... no je tema evoluirala sa greenfielda do dinastije Petrović ... pa je trebalo ili zatvorit ili predložit investiciju na CT ...
Uvazeni moderatori
Da li bi objasnili zasto ste obrisali moj odgovor Gloduru?
vrijedjao je nekog?
Kad odgovaras nekom mani se opisa koliko je drugi forumas jak, kome treba da nosi kofere.... jer to nije ni tema i pomalo je nekulturno.
Hari
u pravu si ,pogrijesio sam sto sam to pomenuo
...šteta što obrisaste "stručnjaku" post ... dobro bi mi bilo da znam ko mi može ponijet kofere ... opučih se ljetos ... ali, zbilja ovo kod Miloša postaje opsesivno ...
Zasto mi je obrisan post na topicu Ukidanje armije? Objasnjenje?
ako hoces da pises o pjesmama, imas forum muzika i tamo otvori topic
ps: vjerovatno ti je za to obrisan post
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Zbog toga sto nema blage veze ne samo sa tom temom nego je tesko i odgonetnuti kojoj bi temi pripadao kao ni oni o kupovini drva.... su obicno spamovanje.
ono o drvima sam kucao iz revolta... kao i ovo za nepromocive zimske cipele... a stihovi iz gorskog vijenca dobro govore o temi... mozda nekog pogadjaju ali je ono moje misljenje... pri tom ne brises dio u kome je Lady Daytona odgovorila meni i pri tom se sprdala na racun Srba i zrcala... ali zato kad sam ja njoj odgovorio to onda smeta... zasto?
mora da mu ne smeta kad se sprda neko sa srbima![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks