Originally Posted by
montenegrina
Evo nakon 15 dana da vam kazem kakvo je stanje.
Slika se za ovih 15 dana zaglupila samo jednom, nakon pada napona, tehnicka podrska je bila azurna i rijesila sam problem za 2 minuta.
Tokom tih 15 osim pomenuog slika nije zastekala niti jednom, nije se zamrzavala nije ni za sekund zastala. Problem koji je bio sa Tv Avala i B92 je rijesen.
Covjek se brzo na dobro navikne, tako da mi je postalo sasvim normalno da nesto sto mi se dopada stavim na snimanje i gledam kada dodjem sa posla. To vam je kao kad su mobilni telefoni dosli pa vam sad nije jasno kako ste se dogovarali dok nijesu oni postojali. Tako ja sad ne mogu zamisliti Tv bez snimanja. Za one koji su pitali, snimanje se nece naplacivati.
Sto najvise gledam? National Geographic, Discoverry channel, Zone Reality, Eurosport kada ima zimskih sportova.
Sto mi nedostaje? Saling channel i hrvatski RTL i nista vise.
E koliko smo se svi naikli na Extra, nastala je opsta pometnja juce kada su me moji od kuce na posao zvali da ne radi. Zvali su me milion puta tako da sam jedva cekala doci doma da sama vidim sto je. Cvrc. radili nesto u centrali i pobrkali mi video signal. Sreca jer sam se prepala bila za receiver. Uz pomoc prijatelja jutros zorom je sve bilo rijeseno. Cak su me zvali iz helpdeska da pitaju je li sve u redu. E sinoc je bas bilo gluvo doma. Ma ne gledam ja to puno, ali kada je nije bilo falila je :).
Svi oni koje zanima istovremeno snimanje na dva kanala moguce je. Ali u om slucaju nijeste u mogucnosti da gledate neki drugi kanal.
Za sada ne znma ocu li uzet HBO, jer sam mislila da necu moc bez njega ali sad sam shvatila da mi je tesko odgledati film u komadu i da u principu ga i ne gledam.
ADSL sa spddtouchom radi fenomenalno, nema kablova po kuci. Download ne pada ispod 250kb/sec.
Nije bilo nikakog busenja, kacenja, antena so meni savrseno odgovara.
Ne znam kako ce ubuduce biti ali sam trenutno jedan izuzeno zadovoljni korisnik Extra Tv-a.
Sad me izvinite, snimala sam neku reportazu o Italiji prije dva dana pa je sad tek doslo na red za gledanje. laku noc ;)