HAHAHA
druze i oni vuku to sa satelita :)
Sve kanale........... Sa totalovog paketa Srbijanske(16e) a HRT iz njihovog paketa(13e). RTL,NOVU ili obn iz Digi paketa na (1w) istono :)
Printable View
Ne znam jesam li dobro shvatio oko cijena.
Total je oko 9 evra mjesečno i dobiju se kanali koji se preko BBM samo ako se uzme BBM plus koji košta 12€ mjesečno?
Risiver total košta 100€, a BBMa 85€
je li to to ili neđe griješim?
iggy
ja ne znam nikoga a da mu je trebala podrshka za bilo sto u vezi total tv , sve radi besprekorno , ama sve ..... ja ga imam evo dvije godine, , a bbm vec zajebava narod sa signalom , jedan dan ima jedan nema .... a evo dva dana su ubacili josh masu kanala , provjerite koji su pa ce vam sve jasno bit , a ogromna je razlika i u resiverima , ovaj totalov ima masu prakticnih opcija ,precica ....a bbm -ov crnjak ne moze nishta , e kolko to znachi ....moja porodica ima i jedno i drugo , total je bolji sto puta i sto je najvaznije stalno ubacha nove kanale ....
Ja sam prezadovoljan sa total tv-om... Prvih mjesec dana bili svi kanali besplatni.... Shto kazhe Kurnosek, ubacuju nove kanale stalno, i slika je kvalitetna.
Samo mi nije jasno kako BBM mozhe da se zove kablovska televizija, a imaju resiver ??? I plus da bi u drugoj sobi imali kablovsku morate josh jedan resiver da kupite... ccc... Ako budem ubacivao kablovsku, to ce biti M-kabal, nikad BBM...
sve je to bzv brate...ko zna engleski, uzme jedan dobar risiver, skida kljuceve sa neta i da smo zdravo.
cekamo ovaj wimax internet ako bude valjao sto...ostalo u kontenjer ;)
Alo ljudi jel znate da total resiver moze da se uzme na dvije godine i da mu ga posle vratis??? Ja vam dadoh link ali niste gledali.....
pogledajte ovo malo
http://www.totaltv.tv/scc/?option=co...&id=9&Itemid=2
e ovo ni meni nije jasno???prvi put vidim da kablovska ima risivere. po hrvatskoj, srbiji kao ni u budvi nije tako...da malo BBM ne krade kanale sa satelita pa ih nama preusmjerava???:mrgreen: cimse antene sa vrha zgrade okrecu put elmaga.sumjnivi su mi nesto:cool::rolleyes:
Druze nema sanse da kradu. To je strogo kaznjivo i vec bi bili zatoreni. Uzeti su kanali uz dozvolu i sigurno uz dobru naplatu. Zar mislite da se prenose kanali nekim drugim putem sem satelitom. Ja sam u Beogradu i tu studiram imam kablovsku SBB. Svaki dio grada ima svoju centralu a u centralu vuku kanale sa satelita i prosledjuju. To je mnogo jednostavan nacin. Treba ti jedna soba u koju ces da stavis sve resivere jer koliko kanala toliko i satelita. Treba ti razvodnik za uhf kanale i to je to. Dalje sve prosledjujes sa odredjenom jacinom signala. Ovo je za pravu kablovsku koja ide Kablom a ne ovo smijesno sa resiverima. Ovo je neka vrsta digitalne televizije(zemaljske) ali opet sa resiverima za satelite. Svaki resiver na kraju ima S(satellite) umjesto C(cable).
Vise ti se isplati total tv nego bbm jer je jeftinije 2 eura i plus imas 200 free kanala.
pa da poceci digitalne tv :)
naravno da signal se dobija sa satelita ali preko posebnih feedova
Jeste, i tim sistemom ti ne platis pretplatu za kablovsku i oni ti je ne mogu iskljuciti, vec se ti opet prikazis i gledas. Jedino mogu da ti skinu kabal sa razdjelnika i tako da te ugase. Ti to sam nadjes i spojis
E pa ovi ljudi odje nece to da rade, nego oce da imaju pravu naplatu
A kako se na totalu mogu gledat oni kanali pored kojih pishe (HB)???Ili (A)?
i naravno pored toga od tih 200 kanala nijedan ne valja ja imam satelitsku antenu i nijedan fta kanal nijesam gledao godinama osim rts sat kad ima neka tekma i onaj cmc kad je slobodan ali ****** poputu dsf ili tako nesto nema potrebe da gledam stvarno!!!
card sharing rulez :)
ih hvala ti ali to ti je cak i najeftinie kad prodjes recimo 70 eura godisnje sto ti je vise od 5 eura mjesecno plus adsl !!!
pitajte ove sto su kod bbm jesu li danas mogli ufatit 10 kanala od mogucih 70 , a pitajte ove sto imaju total tv jesu li oni mogli ......pa ce vam sve jasno bit , pomami mi se zgrada danas ne mogu b92 da gledaju , prate velikog brata ....no sredice bbm to nekad vjerovatno , a pretplata ide li ide , davno sam rekao jednom momku , da ce proc ihaha dok oni to dobro naprave ......
pa to je normalno.ada i meni kad pada jaka kisa ili su gusti oblaci nema signala na satelit.
a te iste kanale bbm dobija kako ?
isto preko satelita
BBM danas nije imao problema sa signalom;)
Za B92 i VB ne pisi ako ne znas o cemu se radi.Receno je da ce ubrzo to biti rijeseno, jer prava za prikazivanje VB ima PINK M, pa sto se ne zelite njima sto ga ne prenose kako treba!?
U svakom slucaju VB na B92 ce korisnici BBM-a gledati uskoro.
naravno da niste imali problema sa signalom jer imate opremu koju ne koriste sa kucne uslove , mislim prvenstveno na velicinu tanjira i na kvalitetne lnb .
a pitanje za ostale kakva je razlika gledati vb na u92 ili na pink m
Prichajte vi za nash (BD) Cabling i da su lopovi i lazhovi jer josh ne nude net i shto god hocete, ali evo godinama u BD chim padne kisha neka elementarna nepogoda bude; nema vode, shteka struja i sl., ma su zato kanali svi na broju. ;)
e danas tek dobio kablovsku ali citav dan sam imao sve programe tako da ne znam o cemu pojedini pricaju?
sto to pricate srece vi , cio dan sam ucio , cio dan sam gledao total tv i nijednom nisam imao gubitak signala , mozda je strecnulo na sekund , al na sekund ....a za bbm mi nemate sto pricat , kanala nije bilo danas , ne samo b92 .....no ispricana je pricha vise , do prije neki mjesec neki nisu imali nako mbc , tako da je i jedno i drugo vrhhhhh, sto se god uzme nema greshke ....
Vala meni je uvedena kablovska prije 7-8 dana i stvarno je jako rijetko imalo problema i na kratko, a danas chitav dan gledamo samo kablovsku pink film, discovery i nacionalnu geografiju, shteknulo nije!
U medjuvremenu vrtim sve kanale koje imam i svaki radi, tako da ne znam o chemu prichash a VB ne gledam tako da mi ni B92 ni Pink M ne fale kad je ta smijurija na tv-u;)
sticajem okolnosti mi imamo i jedno i drugo u stan , s tim sto ja koristim totaltv u sobu a oni u dnevnu bbm......mene su pootpuno jasne sve prednosti i mane i mogu vam sto posto rec da je total tv bolji trenutno iz vise razloga , a za mene najaci , sto na total mogu mjesec dana unaprijed za memorisem kanale i emisije koje ocu da gledam i kad dodje vrijeme , samo mi izbaci obaveshtenje za kolko minuta (5) pocinje emisija ,film i ostalo .....kanali tamo vamo skoro isti , pretplata takodje gore dolje 10 eura .....jednostavno nemam poverenja da ce ovi nashi ovo skoro napravit da bude stabilno ......
Kod mene se gubi slika na totalu,kida,i to u zadnje vrijeme chesto.
onda problem nije "globalan" nego sve od zgrade do zgrade, sto ce reci da su nedje mozda bolje ili gore odradili tehnicki dio posla.
tako je laciale znaci gdje dobro nastelovana antena nema problema.
@AL no1 rjesenje ti je da kupis veci tanjir recimo od 110 cm i nemas skoro nikad problema!
mozda je to djelimicno rjesenje
130 cm antenu imam i fulll je signal, tj antena je ok namjestena ali i dalje na jacu kisu na pojedine stanice signal sjecka.
evo vec dva mjeseca odkako sam uzeo receiver od bbm-a i sve je ok.. bilo je sitnih problema ali nikad vise od 15 minuta.
Cuh juce na radio,ali pazi,radio...
...da neki kablovski operator kao ima standardne pakete od 50ak programa za 5,5 e mjesecno + naravno neke dodatne,nisam im uvatio naziv firme...
Zna li neko nesto o tome?
Meni je upravo instaliran Total TV, ali sam nesto umoran pa ne mogu sad da se msaram da skeniram Astru i Eutel da vidim shto sve ima od Free To Air kanala, a evo neki od njih, odnosno ovi shto ih preporucuje Total TV
Satelit ASTRA:
Travel Channel
The Good Channel Europe
Sky News
Euronews
CNN
CNBC Europe
BBC World
Zik
TV5 Monde FBS
TV5 Monde Europe
Arte Francais