https://i.postimg.cc/Pr6gfhW8/FB-IMG-1760007315404.jpg
Printable View
Nego sto nego pedala. On je sastavljao ekipu. Ajmo Sasu pa pocnimo ljubav iz pocetka. :)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
sudije i pokuševski velka tugizza. da efes nije pogodio spolja skoro sve, ovo bi išlo na preko 20 razlike. dylan osetkowski pješke igra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E kako loše Efes igra odbranu. Raspuštena banda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bila bi to odlična odbrana Efesa da Partizan ima još jednog ili dva Džabarija.Srećom Džabari izigrava Džordana,ili što bi komentator rekao traži ritam, na konstantnih +10 za Partizan
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
sterling brown. dobro je da se dobijaju ovakvi mečevi.
doš'o sam samo da čestitam drugi put voznesenje ćelavog gospodi romima i da im poželim da im potraje bar do 'srpske' nove :joy:
https://www.maxbetsport.rs/zeljko-dr...-video-631308/
ovo je izjavio preśednik. ne znam da li je on odlučivao ko dolazi pa krivicu svalio na trenera. medju pojačanjima ima jako dobrih igrača u prvom redu - nwora, graham, ojeleye i carter. možda i moneke može u tu kategoriju. doveli su previše nekakvih krila a nisu žalili ni na poziciji centra. izundu nije baš kvalitet za el.Quote:
Ja sam prezadovoljan, ali, pre svega mislim da su prezadovoljni treneri i stručni štab. Oni su zahtevali, izrazili želje prema pojedinim igračima, sve igrače koje su želeli smo doveli. Probali smo sa tri srpska igrača da napravimo dogovor, nismo uspeli, ne možemo finansijski da ispratimo ekipe u Evropi, mi im želimo sreću.
priča ide da srpski igrači neće u zvezdu radi nekih privatnih stvari. ja prosto mislim da nije do toga. eto kalina se dvaput vraćao. ovo sa petruševim stvarno mislim da nije zvezda kriva, momak je poltrončina koja je svakog zaebala.
da su u full sastavu, bez povreda mislim da bi igra bila bolja. sad dolazi novi trener kojem možda neki novi igrači neće odgovarati. obradović voli fizičku košarku, njegove ekipe su znale da peglaju jaku (i sjajnu) odbranu. ne znam baš da li ova ekipa zvezde ima potencijal.
Vratise Yaga, a sta sad ako ga nece Sasa? usrase se u momka.
sa ovoliko neznavenika i skrsenih, svako ko zna da prevede loptu preko centra je dragocjen.
Kakva divlja kosarka.
sad krenuh to da pišem. odavno goru košarku nisam gledao. bez ikakvog reda. moglo je biti i nekih 15 za zvezdu a mogao je i fener da se vrne.
zvezda da igra protiv fenera u istanbulu tokom čitave sezone, bila bi prvak evrope.
Uh, kako bitna pobjeda. Ufff.
4/4 zvezda u istanbulu protiv fenera. malo je timova u el koji se mogu pohvaliti sa tim skorom.
Sad još u BG 2 pobjede. :D
Yago je kanta, treba ga vratiti u Brazil.
Moneke klasa, meni omiljena četvorka u EL.
#obradoutovic
Motejunas odlican ! Imam osjecaj da ce da bude vrhunsko pojacanje.
bojazan da moze da se napada u odbrani, ali u napadu je sve doktorski odradio. nije lose imati ga kao opciju kad stane napad. svakako bolje nego ... niko, dok se joel ne vrati.
carter da se sto manje druzi s loptom.
mozda bi trebali dva dana prije svake utakmice da mijenjamo trenera?
carter ima respiratornih problema. zvezda objavila da će u narednim danima saopštiti više informacija nakon pregleda.
nadam se da će s momkom biti sve okej.
Svjetski rekord u malerima.
Nadam se da nije embolija.
sasa player/coach, kao u stara vremena?
Kako igraju taman moze
carter ima plućnu emboliju. nadam se da će to sve biti okej.
bice sad nesto materijala iz NBA kampova da se pokupi. vjerujem da su ovi nasi vec nasli tamo par imena koja su zapisali na toalet papir.
zvezdi baš trebaju dva igrača koja će odmah donositi poene i dobre stvari. ne znam ko može iz ovog sastava u ovom duplom kolu donijeti neke sigurne poene. mada mislim da dobijaju žalgiris sjutra veče.
milton propušta duplo kolo. nosi ortopedsku čizmu, nije objavljeno do kad pauzira.
nwora moze da trpa i jedini mi je od novajlija djelovao kao siguran pogodak od pojacanja, ali ne znam koliko je pametno njega gurati na 2. za malachija flynna smo vjerovatno zakasnili, mada imamo dovoljno nizih bekova, valjao bi neko sa malo visine.
nije mi jasno da flynna nije pokupio neko iz el. pa i ovom olympiacosu bi valjao ili feneru.
Katastrofa.
Ovo je za kraj od prof. igranja.
https://i.postimg.cc/853mqW0y/FB-IMG-1760383334528.jpg
Evo te kao doktor...
Zavisi u kojem je stepenu. Terapija antikoagulantima može da pomogne.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da oce dovest ovoga Dzejmsa Palmera. Valjalo bi.
Ovaj Žagliris ne zna za poraz.
Zna li se ko igra noćas.
Više je ovih što ne igraju. :D
licemjerje u el se nastavlja. meč valencia vs hapoel u kojem je domaćin valencia igra se pred praznim tribinama. razlog - bezbjednost igrača hapoela. [emoji1782]