Vrijeme prije i poslije foruma, da...
Welcome to the club :)
Printable View
Vrijeme prije i poslije foruma, da...
Welcome to the club :)
Pročitah ovo od Vladimira Kaminera.
Jedva sam čekala tu knjigu da dobijem no kad pročitah ovo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...be787d0c91.jpg
I tvrdim da je ovo jedan od boljih snimaka na planeti.
https://youtu.be/-Jojq5XWNuE?si=ppJ-40DOZAbB20ZH
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Šta čoek da radi kad se probudi u 3am? Niđe nisi prispio, ni tamo ni 'vamo.
Stras' Bož'a...
Ovaj video tako opušta dok ne upali Fapa, nešto kao ASMR
https://www.youtube.com/watch?v=lkNoGns91bA&t=479s
Plus, naučite kako se vozi FAP 13
Jel prilikom pada pritiska vazduha on nema sistem da ima blokadu nego on ide kao da izbača iz brzine. Njega znači samo vazduh, dok ima vazduha preko četri atmosfere može da ustavi.
Ja ovo nisam znao. A čovjek priča baš nekako uspavljujuće. Tako da ne znam o čemu pričaš. Liku je svejedno kako stoji mjenjač, on je car.
Auh, zbilja, nisam na to ni pomislio, praštaj. Onda nemoj gledat ovaj video o Fapu!
A viđi u kafanu trenutno ide.
https://youtu.be/BWO4Lmx4hB8?si=aMedWBrtmVKiiWbP
A onda puste Kreni prema Meni.
Bumovski da mu pozavidi. [emoji1787]
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zadnjih par mjeseci (ma i više) sam počeo da imam problema sa snom baš. Nemam ja problem uveče da zaspem, zaspem odmah ali se budim posle 2-2.30h max. Dakle ako zaspem oko ponoći budim se do 2.30h sigurno. I onda prevrtanje po krevetu do jedno 3.30h, opet onda zaspem do jedno 6h, pa onda neki polu-san do 7.30h, uglavnom ne znam skupim li 5h sveukupno.
Razloga za tako nešto nažalost ima brdo mada sumnjam najviše na alkohol, da mi on razbija san. Takođe, instagram i skrolovanje pred spavanje ubi, kažem sebi da neću da diram telefon 2 sata pred spavanje i džabe, nesvjesna radnja, sam sebe znam da fatam tako. Fizička neaktivnost takođe, sem što radim malo gimnastike, sklekove i sa bućicama doma (doduše skoro svaki dan), ništa ozbiljnije se ne trošim (mada nikad bolje na vagu nisam izgledao u poslednjih 7-8 godina, disciplinovan sam sa hranom prilično)
Batalit alkohol jedno 15 dana, počet u teretanu, pješačit svaki dan po barem 5 sati i vjerovatno je problem riješen, znam ja to no zapni majčin sine...
Godine mićo :)
Organizam drugacije reaguje... sve se to lako moze regulisati uz regulisanje navika.
Znas i sam sto i kako :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A ne mislim da je do godina (imam 37), do prošle je sve bilo ok, nego sam imao poslednje godinu dana nekog stresa dosta pa u kombinaciji sa ostalim stvarima rezultiralo da dosta lošije spavam.
Stres je po meni broj 1 za vecinu problema, desavalo se, polusan citavu noc, onda sledeci dan nikud. Ali moram reci da sam def se pozdravio sa alkoholom nekim vecim, do prije 3-4 god petak se zavrsi pivom, pa se nastavi uvece, pa radnim danima, ostane se do kasno, sve se poremeti, bio bih onda budan nocima, a preko dana dusa spava...
Malo zdravije navike, malo setnje, djeca da nas izmore, vjeruj u koliko dodirnem jastuk prekid, dva puta se okrenem, do 6:45 :)
Tu es mon hero.
Ja sam pocinuo od kad sam izbacio alkohol. Za 9 mjeseci 3 puta i to dvije svadbe i rodjenje djeteta. I to bas umjereno, cisto da ispostujem.
Jer stvarno nisam imao granica. Niti ih sad imam. Ne pamtim kad sam popio ono 4/5 piva i kuci da idem. Ne umijem ka' normalan co'ek. [emoji23]To su bile pjanke po 24h. Uzas.
Od kad sam ga izbacio lijezem u 23:00h, budim se u 06:00h. Cijeli dan ka' momak, ne zahvali snage u toku dana a radim od zraka do mraka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Godine momci, godine [emoji16]
Radio si to i sa 25 pa si posle ta 24h pitao ima li neđe još [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što mislite o melatoninu pred spavanje? Ja sam probao Magnezijum Noć ali meni je pomagao samo dok sam ispio prvu tablu, posle isti đavo.
Ja sam pio to. Ne bih za spas vise. Kakvi su to snovi majko sveta. Ja inace koji nikad ne sanjam nista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meh, mislim da sam loše spavao još u doba kad sam napravio ovđe profil, tako da imam 20+ godina staža u tome. Svakako ne pijem, tako da meni ni alkohol ni godine nisu uzrok. Oh well, makar sam dosljedan.
Ti previše razmišljaš
Okle. Imam previše dokaza za to u svakodnevnom životu.
[emoji846]
Ne znači da to dobro radiš, samo previše [emoji846]
Meni je to odmalena.
Ako ne moš da je pobjediš pridruži joj se moja parola.Savjet drugima nikako. [emoji1787]
Sve moze da se izlijeci
Samo aktivnost, manje alkohola i posebno manje displeja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ko je radio treću smjenu zna da je najkritičnije oko 3 ujutru poslije si ful u endorfin. [emoji1787]
Napomena: moji postovi na ovoj temi nisu savjeti no ispovjesti.
@kaemSe da mi daš rutu do onog mjesta đe si pio sok iz čaše za pivo na sjever onaj dan pogasim sve sedam dana i nadoknadim barem petinu od marta.A jesam gledala tad izgleda strašan štek u prirodu.
Izbacio sam cigare iz zivota odavno, sa ishranom sam se pohvatao sto da ne jedem nikad, sto rijetko i sto mi tijelo voli ili ne voli ali kako alkohol? Ne zelim na kraju krajeva
Ja bi na tu vukojebinu ponijela definitivno gajbu piva. [emoji1787]
A bgm vrvi i to od turista blue, tad je sezona bila pri kraju
Vranjak
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja ne znam što je nesanica. Komiram se svaku noć. Samo me preklopi.
Pretvaram se u ovo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b98565314.gif
Da ne budem pogrešno shvaćen,99,9% osoba bi potražilo pomoć,jer tako ne bi mogli funkcionisati.
Gorenje mozga, prostonarodski rečeno. Stalno neka jurnjava, a ni tamo, ni ovamo. Ne možemo svuda, jer smo onda niđe.
Moja himna. [emoji41]
https://youtu.be/P8JEm4d6Wu4?si=4W-505zGRNr_Dnpn