Što ćeš. Nije nam se svima resetovalo pamćenje 30. avgusta pa da zaboravimo ko nam je donio Pink i Informer.
Printable View
Evo da vidimo
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ve-savjeta-aem
Po običaju mašiš istinu.
Osim Rajka Todorovića, evidentno je da svi su postavljeni u vrijeme aktuelne većine. Nego biće neko podmetnuo CV.Quote:
Dr Branko Bošković, predsjednik, predstavnik univerziteta (mandat 5 godina, do aprila 2026. godine)
Edin Koljenović, član, predstavnik NVO koje se bave zaštitom ljudskih prava i sloboda (mandat 5 godina, do juna 2026. godine)
Rajko Todorović, član, predstavnik Crnogorskog P.E.N. Centra (mandat 5 godina, do decembra 2024. godine)
Prof. dr Andrijana Nikolić, članica, predstavnica udruženja komercijalnih emitera (mandat 5 godina, do juna 2026. godine)
Pretvarate se u Vučića i SNS propagandu, a što su oni žuti radili. Nisu na vlast od 2012.
To isto i nas čeka u CG sve su prilike. Ali navikavamo se na neku novu CG u kojoj je i dalje DPS kriv za sve loše.
Kakve veze imaju Milo i Bodganović, jedina dva dpsovca koja sam čuo da pominju Krsta Zrnovog, sa huškačkim i šovinističkim programom televizija sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji?
I ti ono i dalje izjednačavaš ovo Krstovo pominjanje sa srbijanskom sad već decenijskom zvaničnom državnom politikom slavljenja zločinačkog i kolaboracionističkog pokreta. Kako ti ne dosadi?
ja sam te pitao da li je Happy u CG doveo DPS? ili je Happy kao program dio ponude kablovskih operatera? ali ti na prosto pitanje ne umiješ da odgovoriš
što ne osudi nazivanje Crnogoraca nulom? ili ovo vrijeđanje fašiste Šešelja. zašto ćutiš na to? možda se slažeš
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Happy je samo manifestacija Pink/Informer "kulture" koju je DPS doveo u CG.
Još treba da imam obavezu da ludog Šešelja osuđujem svaki put kad lupi. Ništa drugo radio ne bih. A i beznačajan je u CG, nije kao da se radi o poslanici i predsjednici partije koja priča o possrbicama.
Za Mićovića sam rekao da je bruka, mada tebi nisam dužan ništa da objašnjavam niti da se pravdam.
Ove ekstreme i dalje dps placa samo da pljuju drugu stranu.
Kako recimo ne recu da se Milo *****o sa svima i strane mijenjao u zavisnosti sto mu guzici vise odgovara. Bio srbin, sad crnogorac a sjutra mozda luksemburzanin poput mu braca. Samo polako sve ce se procistit. Obrcu se krugovi.
A ni to tačno ne umiješ napiusati. Sreća pa je DPS bez SNPa i ostalih partija koje su proistekle iz SNP vladao prvih 10 godina. Nego dobro amnezija kolektivna.
Ja ne vrištim, vrlo kulturno i pristojno diskutujem.
Te kvalifikacije za sebe i sebi slične ostavi. Znam ja da je teško povjerovati da ima nekoga kome bukanja DFovaca i dranje Demokrata iz petnih žila nije prihvatljivo, ali nas ima.
Mada kad već pominješ prošla vremena, sjećam se kad su ti DAMAR istraživanja bila prihvatljiva a danas evo vidimo nisu i dovodiš ih u pitanje.
Drago mi je da si tako konzistentan ostao ;)
Ко да смо са Марса пали, па заборавили Милов Минут, два, Марићево забрањивање Ђукановићевога помињања, Дпс-ов Информер. Мало им била државна тв, Порталаналитика, Антена М или Цдм... Пинк је био бруталан тих година, али Милова љубав ка Пинку није тада настала. Много старије је то. Ђукановић је препознат као највећи промотер Звезди Гранда у Црној Гори. Што је ваљда свакоме познато. И сад се дпс-овци чуде откуд ово овдје. Невјероватно.
Andrija Mandić je ponosan na ovakav izdanak svoje partije
Nula
Sve mogu da razumijem ali da neko gleda Happy TV...
Aman ljudi
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...za-imunizaciju
Smijeni te debil koji ne zna rechenicu smislenu sastavit!
Ali Marićeva žena je izvorna Cetinjanka. Tamo joj je ujčevina.
Pa jesi li namjerno gledao ranije pa se buniš što su radili u korist dps-a ili si prestao da gledaš sad kad rade u korist df-a?
Nešto vas ne vidjeh da ste se ovako uzjogunili kad je na ono smeće od Gradske 9na nepomenica od novinarke (inače porijeklom iz Srbije) raznim gadostima (poput possrbica, ako me pamćenje dobro služi) nazivala bar 30% stanovnika CG, dok je TV Bastilja, poput kanalizacije, godinama širila razne gadosti i otrovne emisije, priloge, kojima je cilj bio samo da zavadi narod, nego možda sam ja bio odsutan sa časa dok ste vi to osudjivali.
Zaključak je, licemjerni ste većinom i jedni i drugi.
Inače, ne gledam te kanalizacije od TV stanica ni jedne ni druge strane, štaviše rijetko uopšte gledam TV stanice, zlatili se streamovi, Stremio i Netflix.
Posmatračka misija ;)
Otprilike. Kad je usisivac iz Rastoka ovo pricao onda se nismo previse bunili.
Sent from my VOG-L29 using TapatalkQuote:
Ne mislim da je Vanja Ćalović doživela medijsku kritiku zbog svoje pripadnosti MANS-u, nego zbog jednog ponašanja koje je u potpunosti u sukobu sa javnim moralom. I jednog ponašanja za koje apsolutna većina crnogorske javnosti zna da je Vanja Ćalović akter toga što je u potpunom sukobu sa javnim moralom uopšte - kazao je Đukanović za podgoričku televiziju
Licemjerstvo je bez granica. Nikakvo vrijadjanje nema opravdanja i apsolutno svako je za osudu, ali volio bih da jednom se ovakve osude pisu i govore kada se vrijedja i neko drugi.
Пријатељу, можда нисам довољно јасан.
Откад је отворен Пинк не гледам гга. Митровић је из шињела М.Марковић изашао, ваљда нећу то да гледам. И касније је било од зла оца и од горе мајке. Стварно нећу сад почети.
Марић је фукара која зна посао, али је фукара. Био је глодур Дуге, по именима убједљиво најјачи часопис у exYU.
kad je ona smećarčina pričala kako ljude treba na traktore ćerat odavde onda se reagovalo. tako da ta priča ne stoji baš
Nula
Kada su pominjane ******** u skupstini ne sjecam se ovoga, cak je receno da nije govor mrznje. Onda ista ta osoba da potpuno isti nacin kao Seselj pise danas pa niko tu osobu da osudi.
Ja cu osuditi svakog Srbina koji vrijedja bilo koga na bilo koji nacin. Ko ne osudjuje sve nego samo kako mu odgovora gori je od toga koji vrijedja.
Jasan si ti potpuno, isto kao što si bio jasan kad si napisao ovo:
To što ti ne gledaš pink i slične huškačke medije nije te spriječilo da prilično precizno opišeš kome su služili i na koji način. Moje pitanje tebi je bilo jednostavno: Sad kad znaš da isti ti huškački mediji, koje nisi ni ranije gledao niti ih gledaš sad, rade isto što i prije, odnosno isto ono što si u ovom citiranom dijelu kritikovao, ali sad u korist tvoje partije, šta misliš da treba da se uradi sa njima? Jer ako je tvoj odgovor pa nemojte da ih gledate, onda taj isti odgovor može da se primijeni na sve ono što si kritikovao. Ne mislim da je pitanje komplikovano.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ace-na-slobodi
aj taman neka ih puste da se malo pucaju, nije bilo odavno toga, nekako je dosadilo setat po ulici siguran da te nece neki zalutali metak sasit...
Pričalo se isto to, ako ne i gore. "Republika" DPS-ova je objavljivala tekstove u kojima su se Srbi poredili sa psima, CKL tonuo još niže, RTCG slavila u emisijama saradnike fašista. Ne moraš ići prije avgusta, svi znamo šta poslanica "građanske partije" i sad poručuje 30% stanovnika ove zemlje.
Da se vratimo na to ko je kriv. Razne Pinkove i Informere je DPS doveo u Crnu Goru po savjetu Bebe Popovića. I isti oni koji sad kukaju su im tada aplaudirali za priče o Vanji Ćalović i dalmatincima.
Mi na uređivačku politiku Happy TV i Šešeljevo mentalno zdravlje ne možemo uticati. Možemo zabraniti emitovanje u CG i mislim da se svi slažemo da to treba uraditi, jer ih je jedino prethodna vlast dosad od zabrane i štitila.
Nevjerovatno da razglabate oko ovako nebitnih stvari
A evo su i svi CG politicari osudili ovo.
Glavna vijest u svim novinama.
Kako se sad rijaliti Seselj zvezda raduje i smije koliko je prasine u regionu digao mlateci gluposti.
Ako mu Maric daje na znacaju, zaboga neka ga normalni mediji ignorisu. Posebno mediji u CG.
Ovo je za njega i Marica igra.
Bojkotujte svi igru i nece je biti.
Da vi ovdje ne pisete stranice i stranice i da CG mediji ne prenose i ne dizu buku ne bi se znalo ni da je ova protuva ziva.
Ali nekome iz CG medija odgovara da se ovim budalastinama da na znacaju. E to je vec planirano i vrlo podmuklo.
Šešelj je obična bitanga čije riječi nikoga ne bi trebalo da uzbuđuju. Da je rekao, da smo izabrani, najbolji, najplemenitiji narod... biste li pomislili da smo stvarno takvi? Bismo li ga citirali i tu njegovu tvrdnju smatrali nečim mjerodavnim? Po onome što čujem i pročitam TV stanice poput Happy, Pinka, a izgleda i naše gradske... su zastiđe. Generalno, prilično sam sumnjičav u vezi sa vrijednostima ljudi koji uopšte prate takve programe.
Kontrola medijskog prostora i ono što se većinski servira milionima ljudi nije i ne može biti nebitno. Šešeljevo baljezganje je samo jedna kap u moru hovana kojim mediji u Srbiji posipaju Crnu Goru i Crnogorce. Uticaj tih medija se ogleda i u stavovima o Crnoj Gori koji su dominantni u Srbiji, a prisutni su i kod opozicionih lidera većine stranaka, o sns-u sa satelitima da i ne govorimo. Ako će i poslije Vučića politika prema Crnoj Gori da bude ista, onda je potpuno nebitno da li je na vlasti Vućić ili neko drugi. Kad se iz vrha države i spc plasira priča da je Srbima gore u CG nego što im je bilo u ndh, onda to nije nebitno. Kad se cijela strana država mjesecima bavi lokalnim izborima u Crnoj Gori, sa medijskom podrškom jednoj opciji koja je plaćeni pion tuđe države to nikako nije nebitno. Pitate se ko gleda happy i pink? Pa mnogo manje ljudi ne gleda nego što gleda. Viđeli ste kako su izvještavali o protestima u Srbiji, o bagerima i gumenim čekićima, a to je isti njihov narod. To nisu mentalno bolesni Srbi nego pravi Srbi, pa opet većinska Srbija gleda ono što emituju stanice sa nacionalnom frekvencijom.
Razmislite malo prije nego što izjavite da medijska propaganda nije bitna.