kad mi kumče, dok sam se presvlačila da isprobam nešto što mi njegova baba šije, reče:
- a, kumo, fto ne obučeš one gaće fto fe vidi guDica
srce moje, medeno..šašavo...
Printable View
kad mi kumče, dok sam se presvlačila da isprobam nešto što mi njegova baba šije, reče:
- a, kumo, fto ne obučeš one gaće fto fe vidi guDica
srce moje, medeno..šašavo...
što nigdje nije kao kod kuće! :D
Pozitivna energija u ljudima.Pozitivizam u svakom smislu.
YouTube
moja mala, samo da je vidim meni dosta............
e dzabe goozo moja ja ne mogu otvorit to, doma cu pogledat
Taman krenuh da se izvrištim na "stvari koje vas nerviraju", ali pročitah tamo sparcov post i oraspoloži me odmah, hahahahah :grin:
Quote:
Originally Posted by sparco
hehehehehe i mene oraspolozi dodatno kad se neka cura oraspolozi zahvaljujuci meni
hahahahahahahahaa moze i oraspolozi me stari dobri cinicni crnogorski humor ;) /me like it , respect
Druzenje s njim :)
Svi su mi doma zdravo, to mi je najbitnije.
A neke stvari koje želim će doći, laganao...
(Pored zdrave i srecne familije)...Najsrecniji sam kad nabijem gas do daske i vozim se tako barem jedno 4-5km a da ne naidjem na policiju,ili kad im utecem tada sreci nema kraja !
A da bi upotpunio sav uzitak dobro bi mi dosao jedan motor tu od 400 do 600 i kusur kubika da mi malo nabije adrenalin!
A nema me srecnijega no kad cujem zvuk motora(ali ovaj duboku VUMM :D) sav se najezim uhh!
... ima tu jos stvari ko bi se sjetio sad svega
E da i kad bi nabavio kakvi auto tu do 300KS a da trosi 5L :D
Vanjine sale (drugarica)... ona bi oraspolozila u bilo kojim situacijama. I za nju <3
ahahahahahaha $etih se jedne, bože se ne viđela, kad je umjesto Đura Daničić, kad su joj šapnuli, odvalila:
- LJUBA ALIČIĆ
ahahahahahahahahahah
Kad se covjek pogleda u ogledalo i shvati da je lijep ;)
Sve i svašta, mislim pdf
Artemisin siGnature :)
Rodjendan :razz:
Tvoj, danas? Nek' je srecan :* I ja sam odmah.. ipak si to ti :)
A nije moj.Fala ti,fala ti svakako.
No uopste rodjendan/i,generalno :)
Aha.. pa dobro, bicu srecna i kad ti bude... 14ti :* :D