Nadal:''Nikada neću nadmašiti Federera''
Printable View
Nadmocan toliko da je ono bilo milina gledat,svaka mu chast za sve...mozemo ga voljet ili ne,ali to je Rafa ;)
Rafa je cudo.
ja sam igrao prosle godine malo rekreativno i nije toliko tesko. naucis ono osnovno: forehand, slice, servis. za nekih mjesec, 2 se moze fino naucit'. najbolje mi je is'o slice. kako sam je skracivao, uh :D
mada ni servis mi nije bio los ali od 5x samo jednom ubodem da valja. mislim na 'onaj malo jaci' :D. prvi udaram jace pa ako prodje a drugi samo prebacim :)
znaimljivo je, istrcis se, zabavis. moracu opet nedje no je sad vjetrovito i hladno a svi tereni u NK su otvoreni.
ako je neko zainteresovan mogli bi 'bachit'' kakav NK Open :D
Normalno, salia sam se :p Trebaju tu djavolski dobre noge, zglob i anticipacija... snaga se podrazumijeva, da ne bi skracivao po cio dan k'o ja i Clapton :D ... U svakom slucaju, kad ti je volja. ne bi bio prvi s kim igram a igra prvi put. Samo je jedan bio antitalenat. Sa ostalima se posle 5 minuta igrao fin tenis.
Ima nekoliko balona. U Venomu je tvrda podloga i skupi su (ne znam tacno koliko sat vremena), a kod Montenegro petrol pumpe (odmah preko mosta kad dodjes niksickim putem) se postavi balon zimi. Oni su spustali cijene zbog konkurencije. Trenutno je 7 preko dana, 10 uvece. TK Eminent, kad se ide put Spuza...
Umjetnik ponovo na djelu.
http://www.youtube.com/watch?v=QqrCu...layer_embedded
Ceska vodi protiv Srbije 1:0 u Davis Cup-u.
Iako sam slusala juce Novaka koji je rekao da se odmorio, danas nije izasao na teren. Stepanek je savladao Troickog.
Eto Nadal je igrao i nakon operacije koljena, a Novak ponovo zanoveta i dovodi u pitanje pobjedu svoje zemlje.
Janko fenomenalan za sad.
Sjecam se Janka kao djecaka od 14 godina, dolazio je kod moje sestre tada u frizerski u Bg, zivio je tu blizu. Jos tada se farbao u sulude boje, jednom u nebo plavo.
Dolazili su i njegovi roditelji i sve sto je Janko postigao moze zahvaliti njima (naravno najprije sebi), jer su se svega odrekli i sve ulagali u njega.
Ihaaaa. Berdiš nije moga servirati gore nego do sad. Sad servira prvi u ovom setu i oseca se bolje od Janka... Realno, vece sanse ima Berdiš za dobijanje meca.
Eo ga ovaj što piše rozim slovima i stavlja ženske slike na avataru.
Zaobidji me peškolino ;)
Zbog uvrede iznijete na racun drugog korisnika foruma dobija se ban na mjesec dana ;)
A to kojim slovima ja pisem i koga stavljam na avatar je moja stvar ;)
Kakva uvreda? Peškolino? Pa čak ti i tepam...
a sto promijeni slova u plavo? :D
SRBIJA 1-1, ladno ce osvojit DEJVIS KUP, ludaci bre
komentator je nevjerovatno zbunjen, glup, i ima ružan glas i ništa ga ne razumjem...
gledam na atdhe i pojma nemam odakle je ovaj signal...