Kakva smijurija...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
Kakva smijurija...
Cirkus, kao sto rekoh.
Posle 3runde je mogao kad hoce da ga rijesi, samo da ga pritisnuo.
Ajte poz... Mec vijeka, kazu.
Izljubise se njih dvojica, ada dogovoreno velim ja ahahahah
Sto ispricase na kraj ne moze se cut od ova dva retarda, sram da ih bude za ovaj prenos, eto toliko...
Smijesan boks, Mejveder pjeske. Konoru svaka cast.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Sou program zavrsen..
Kako mi Konor lici na Zutog Serhatlica sto je ovo.
Nije mi jasno, mada mislim sad mi je sve jasno, ovo je dogovoreno isto, da Konor mu se nije primakao i ispucao u prve 3 rudne sa pritiskom. To mu je svaki bokser i Sugar Ray leonard savjetovao, da se potuce sa njim iz blizine.
Mcgregora ne rasporedjivanje snage kosta i u mma, a kamoli u profesionalnom boksu protiv najboljeg defanzivca ikada.. Pokusao je u prve 3 i dobio ih ali Floyd je smirio oluju i onda skolski odradio..
Barem nije bio snooze fest kao mec sa Pacquiaom..
Ne moze se cuti nista od komentatora, dje su nasli ova dva retarda?
ojdose oni u mejvederov striptiz klub sad
Guaranteed pay day per minute: Mayweather $3,571,429 & Conor $1,071,429.
Zamisljam sad ljude koji su platili 100$ da gledaju ovo...
sto prdi ovaj mcgregor, zali se na prekid sudije, da ga je pustio sudija ostetio bi mu flojd mozak, on treba da se zahvali sudiji.
Ajde octagon sad
Ono sto je sigurno jeste da Floyd ne bi izdrza preko 20 sekundi u oktagon.. ono okretanje ledjima, prelijepo za rear naked choke..
neka no ga je konor vise puta po glavi udara ono odozgo ka u mma, i udara ga u potiljak, vata mu ledja, dobro ga nije nogom udario :D
A brate ja ne znam o cemu vi pricate :) pa svako ko prati boks zna da ovaj Konor ne moze sa onim gardom da se bori ni protiv osrednjih boraca.
Da je MORAO da ga obori Flojd i 3., u toj 3.bi ga oborio. Covjek se igrao citavo vrijeme.
Konor niti ima skil, niti ima snagu udarca, a najgore od svega nema kardio.
Sto rece brat gore, odose oni u strip klub Flojdov bogatiji za po 200 i 500 miliona.
Ја сам чекао полугу да му одради овај :))
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Slucajno..haha..san jbg
Conor reče da će se vratit u UFC ali mislim samo zadovoljit borbe koje mu mogu donijeti 30+ miliona..
Takve borbe su moguće na big markets, kao npr vs Nurmagomedov u Rusiji, treća sa Diazom ili pak GSP za eventualnu titulu u welter jer sigurno će pucat na treći pojas u treću kategoriju..
Kao sto se i ocekivalo, i kad su ovako pompezno najavljeni mecevi, mec je bio bzvz.
Svaka cast McGregoru sto je izasao na crtu, ali se vidjelo da nema sto da trazi.
Iz onakvog stava, udarci koje je upucivao Floydu su bili slabi. Imao sam utisak da je Floyd mogao jos 20 rundi onako da boksuje.
Zbog gledalaca, i ovih sto su to sve platili mece je trajao dosta, inace imam utisak da je Floyd mogao davno ono da zavrsi.
McGregor se ljuti an sudiju sto je prekinuo mec, a da je pustio dalje Floyd bi ga masakrirao.
Box nije MMA gdje u prve 3 runde izbace sve iz sebe sto imaju i to je to. Floyd je 11 godina stariji od McGregora a nije se propisno ni oznojio za cijeli mec. Jednostavno je jaci, spremniji, tehnika na njegovoj strani.
U oktagon bi ga McGregor dobio to nema price. Ovako kako FLoyd rece publika je dobila stoje htjela, oni po vise od 100 miliona dolara i ajmo kuci.
Cus oktagon, ring, kakve dileme bilo ko tu ima? To je kao da neko misli da bi Federer dobio u badmintonu nekog profi igraca badmintona, samo zato sto obojica treniraju sport u kojem se loptica udara reketom preko mreze. Sama ideja meca je budalastina, jeftina zabava.