dje ima dres reprezentacije da se kupi? ne kopija neka no pravi.
i koliko eura?
Printable View
dje ima dres reprezentacije da se kupi? ne kopija neka no pravi.
i koliko eura?
čini mi se da Didi reče da je komplet dres + šorc u Elmagu na trgu 40e.
samo nije ovaj novi dres, već onaj prethodni.
vidjeh to u prolazu u izlog no mi je djelovalo bez veze nesto...
a onaj sto didi nosi? ono se bice ogreba nedje preko ograde poslije utakmice za dres :)
Poslanici igraju fudbal u Moskvi
DELEGACIJA SKUPŠTINE PUTUJE U RUSKU PRIJESTONICU
Podgorica – Devetočlana delegacija parlamenta boraviće sljedeća tri dana u Moskvi gdje će odigrati fudbalsku utakmicu sa kolegama iz ruske Dume.
Poslanici Skupštine Crne Gore možda budu odmjerili snage i sa kolegama iz drugih država koji se budu odazvali pozivu Donjeg doma ruskog parlamenta, koji je domaćin Drugih sportskih igara.
Crnogorski poslanici su prije oko dvije godine doživjeli katastrofalan poraz od kolega iz Rusije na fudbalskom meču odigranom na Cetinju.
Boje Crne Gore ovoga puta braniće Goran Danilović, Radojica Luburić, Suljo Mustafić, Aleksandar Damjanović, Damir Šehović, Radoje Žugić, Veljo Zarubica i Vladan Vučelić. Trener crnogorskog tima je Vasilije Lalošević.
Tokom boravka u Moskvi, planirani su sastanci crnogorske delegacije sa kolegama iz Rusije i van fudbalskog terena na kojima će biti riječi o političkim temama.
Odlicna ekipa, jos da je Peco tu, iha :clap:
Druze, ajde makni i obrisi taj post, boli me uvo sto poslanici igraju fudbal..nega noge polome kakvi su...
Da se vratim na temu...Bravo sokoli, velkia je stvar biti medju top 40 :)
Mozda to nekome izgleda bzv itd. ali mene ovo raduje...Mislim da cemo posle svice, napredovati jos koje mjesto...rekaos am prije godinu dana da cemo biti u top 30...ne mogu sad traziti post....ko zeli da ga pronadje super :D ja nemam zivaca!!!
bravo sokoli!!!
Simon Vukcevic dade go protiv Lila
Savic bio odlican (sa 20 godina igra Ligu sampiona-i to kako), Simon, daje golove u Ligi Evrope, bravo za majstora (samo dea ga ovo ne ponese pa pomisli ponovo da je Maradona).
Vaha vjeruje u Beća, protiv Hajduka igrao 20 minuta i protiv jednog Viljareala igrao 7-8 minuta (s obzirom koliko vremena trenira sa klubom, to je odlično)
Mirko je povrijeđen, Drina neće igrati za Spartak, tek na proljeće, ako prezime u Evropi.
Dobro bi bilo da ih je više, ali i ovo što imamo je za respekt.
Mislim da je vrijeme da se poll promjeni
jes ovaj poll je dosadann
Daj gospode Bože da se varam, ali ja uopšte nijesam otpimista za Jovetu. Tu isto povredu je imao i Milito iz Barselone (na meč sa Mančesterom 1/2 LŠ kad su ispali golom Skolsa, pa je kasnije u finale Mančester dobio Čelsija na penale). I priča je bila da će se vratit poslije pola godine. Pa onda da će se vratit poslije 7-8 mjeseci. Pa se sve to odužilo na godinu dana. Pa kad je konačno zaliječio tu povredu, počele su druge, te mišić te ovo, te ono. I tako u nedogled. Uglavnom pauza mu je bila oko 20 mjeseci. I od njega više ni pola igrača ka prije što je bio. Dobro on je i u godine ima oko 30, a naš Joveta je mlad, ali baš nijesam optimista. Jedno je sigurno, trebaće tu mnogo više od tih 7-8 mjeseci predviđenih za oporavak. A onda ćemo viđet što je ostalo od njega...
Svajcarska ce protiv nas igrati bez kaznjenog Lichtsteiner-a kao i bez Bunjaku-a, koji se povrijedio i nece oko pola godine igrati...
zato bi trebao da igra protiv nas Barnetta...
i bez onoga valjona
Behrami u aut za Crnu Goru
Vezista Vest Hema, Švajcarac albanskih korijena Valon Behrami, povrijedio je koljeno na meču protiv Stouka i neće biti spreman za duel sa Crnom Gorom 8. oktobra pod Goricom.
- Istegao je ligamente koljena i još ne znam koliko nećemo moći da računamo na njega, ali definitivno između tri i šest mjeseci - kaže Petrović.
Vest Hem ima još povrijeđenih igrača.
- Najveći hendikep nam je neigranje Hiclspergera. Povrijedio se tri dana prije početka sezone, a u pripremnim utakmicama nam je bio glavni igrač - ističe Petrović.
odlicno, 2 standarnda igraca Lichtsteiner i Behrami fale. Nama se Drincic vraca tako da neizgleda toliko lose protiv svajcarske a poslje u englesku sta bude :D
Sad ili nikad :D
Nemojte se ljudi radovat tudjim povredama, mozhe vam se o glavu obit.
Behrami i onako nije bio u startnoj postavi u posljednjim mecevima Švice,on bi i onako bio rezerva....A sto je sa Senderosom ??
Polako, ima se kad i on povrijedit. Daleko je do 8-oga :) Idealno bi bilo da se povrijedi sedmoga. Neki manji mišićni problem i pauza od dva dana. Ovo čisto da ne mislite da sam previše zao :)
Inače Kecojević u timu kola po SOS kanalu. Slučajno to uhvatih. Momak polako ali sigurno napreduje.
Senderos neće prije februara-marta na teren.
Ispade da im je osakacena najjaca strana tima-odbrana.
Mislim da mozemo da ne primimo gol u Podgorici od njih.Nismo ga primili ni u gostima protiv Bugara,i to bez Drine.A majku mu,trebali bi da im i damo gol.
Samo me brine Mirko.Lose je startovao u Romi.Prvu utakmicu je lose odigrao,pa naredne 3 bio povrijedjen.
Mirko je vazda prvi dio sezone los,al kako se sve odaljava takmicenje sve je bolji i bolji
dovoljno je odmarao, odigraće par mečeva i uhvatit formu taman za naš meč sa Švajcarskom
nece valjda ni sjutra igrat za romu...na klupu ce.
Mateus, po svemu sudeći, novi trener Bugarske.
Piši još tri boda. :)
Upisano.
:D
VEZISTA AMKARA MITAR NOVAKOVIĆ UOČI NASTAVKA KVALIFIKACIJA
Nema euforije, ali su Švajcarci u glavama
Kada je Crna Gora 3. septrembra nokautirala Bugarsku u Sofiji, a crnogorski fudbaleri uz pjesmu sletjeli u Podgoricu, Zlatko Kranjčar je izjavio da je dobro što se utakmica sa Švajcarskom ne igra za četiri dana.
- Dobro je što se fudbaleri vraćaju klubovima, da malo ohlade glave, to će spriječiti euforiju - rekao je Kranjčar.
Dvije sedmice nakon pobjede u Bugarskoj, a 17 dana uoči velikog meča sa Švajcarcima, vezista Amkara Mitar Novaković tvrdi, međutim, da on i njegovi saigrači ne mogu a da ne misle na predstojeću utakmicu.
- Iako smo skoncentrisani na klupske obaveze, meč sa Švajcarskom je uvijek tu negdje, u našim glavama. Nakon dvije pobjede na početku kvalifikacija ambicije su nam malo porasle i sasvim je logično da mislimo o predstojećoj utakmici, koja će biti naša velika šansa. Ipak, nema euforije, čvrsto smo na zemlji.
• Je li utakmica istorijska?
- Ne bih tako rekao, jer će do kraja kvalifikacija ostati još pet mečeva. Ali, ako pobijedimo, biće to svakako istorijska pobjeda, jer ćemo se značajno približiti drugom mjestu.
• Da li bi prihvatio remi?
- Ne razmišljam na takav način, igraćemo našu igru, daćemo sve od sebe da dobijemo. Ako ne uspijemo, ni remi ne bi bio loš rezultat, jer je najvažnije da ne izgubimo.
• Gdje je šansa Crne Gore?
- Biće teška utakmica, Švajcarska je čvrst protivnik, zna to i svjetski prvak Španija. Švajcarci imaju puno dobrih fudbalera, ali nemaju Mirka Vučinića. I ne samo oni, već i mnoge druge reprezentacije. Uz njegov individualni kvalitet, fanatičnu borbu i dobru partiju ostalih fudbalera, te veliku podršku sa tribina, spremni smo da ostvarimo još jedan rezultat za pamćenje.
• Peković ima dva žuta kartona, očekuješ li da dobiješ šansu od početka?
- Ovo sam rekao kada sam prvog dana došao u reprezentaciju, a sada ću ponoviti - ako treba da uđem sa klupe, ući ću na pravi način, ako treba da počnem utakmicu, potrudiću se da opravdam očekivanja.
• Jesi li pričao sa saigračima Sirakovom i Peevom nakon utakmice u Sofiji?
- Jesam, malo sam ih zezao, oni su prihvatili poraz i čestitali. Kažu da bi rezultat bio drugačiji da su nam u prvih 20 minuta dali gol, ali je mnogo toga trebalo da bude drugačije i u prošlim kvalifikacijama, ali nije bilo...
• Nadaju li se da se mogu izvući?
- Nadaju, ali moraju da dobiju Vels u Kardifu. Kažu da je situacija vrlo teška, publika i mediji traže podmlađivanje tima, Savez će se vjerovatno odlučiti na taj korak, ali ističu da je najgore od svega što nema puno pravih mladih igrača.
• Amkar je pet bodova iznad zone ispadanja, je li prošla opasnost?
- Mislim da jeste, ali moramo da budemo oprezni. Pretpostavljam da će nam u narednih devet kola biti dovoljno šest ili sedam bodova da osiguramo opstanak. Vrlo je važno što smo prije nekoliko kola dobili Krila Sovjetov, direktnog rivala za opastanak. Odaljili smo ih na pet bodova i imamo mnogo povoljniji raspored.
• Kako si zadovoljan formom?
- Svaki meč igram 90 minuta, zadovoljan sam ja, zadovoljni su i u klubu.
• Je li Amkar tvoja budućnost?
- Prošle godine sam produžio ugovor do 2014. i želim da ga odradim do kraja, osim u slučaju da dobijem neku baš dobru ponudu.
• Ko osvaja titulu?
- Zenit, definitivno. Ne samo zbog toga što ima četiri boda prednosti i dvije utakmice manje od Rubina, već zato što ima najbolji tim i najbolju igru.
Drinčić od zime sa nama
Mitar Novaković je u kontaktu sa Nikolom Drinčićem, povrijeđenim crnogorskim reprezentativcem, nekadašnjim saigračem iz Amkara.
- Često se čujemo, on se pomalo nervira što se oporavak toliko odužio, ali sam siguran da će od zime biti sa nama, kao i sa svojim klubom u punom treningu. U drugom dijelu kvalifikacija definitivno ćemo biti jači za njega - rekao je Novaković.
Drinčić je početkom godine doživio prelom noge na pripremnoj utakmici moskovskog Spartaka. Povreda će ga bukvalno cijelu sezonu odvojiti od terena.
Mateus novi selektor Bugarske. Taman da i njega poceramo sa klupe iduce godine :)
Iz Vijesti:
Učinak crnogorskih fudbalera u inostranstvu
Miroslav Vujadinović (golman, Vlaznija) – Dva puta savladan protiv ekipe Skenderbeu Korča, ali je spasio svoj tim težeg poraza. Vlaznija je peta na tabeli.
Dragoslav Poleksić (golman, Inđija) – Stajao na golu novog srpskog prvoligaša u porazu od OFK Beograda (2:1).
Miodrag Džudović i Milan Jovanović (odbrana, Spartak Naljčik) - Igrali svih 90 minuta u derbiju protiv Spartaka. Tim iz Moskve slavio je u gostima sa 2:0.
Nikola Vujadinović (odbrana, Aberdin) – Ustalio se u škotskom timu. Igrao svih 90 minuta u remiju na gostovanju Madervilu (1:1).
Vlado Jeknić (odbrana, Bijang baksi) – Sjana partija u pobjedi na gostovanju Šenijang Dongjinu (0:1).
Dejan Ognjanović (odbrana, Smederevo) – Nekadašnji defanzivac Budućnosti je odigrao cijeli meč, a Smederevo je slavilo protiv Čukaričkog (2:0).
Aleksandar Dubljević (odbrana, Inđija) – Igrao svih 90 minuta protiv OFK Beograda.
Petar Stanišić (odbrana, Solnoki) – Standardan u ubjedljivom porazu od Đera (0:3).
Blažo Rajović (odbrana, Vlaznija) – Isključen u 50. minutu zbog dva žuta kartona. Nakon njegovog izlaska, Vlaznija je doživjela poraz.
Nemanja Mijušković (odbrana, Dinamo Moskva) – Standardan je u mladom, a rezerva u prvom timu koji sa klupe vodi Miodrag Božović Grof. Mladi tim Dinama izgubio je od Saturna - 2:1.
Marko Baša (odbrana, Lokomotiva) - jedan od najboljih u svom timu u remiju sa Tomskom (1:1).
Saša Balić (odbrana, Inter Zaprešić) – Dao značajan doprinos u pobjedi nad Osijekom. Mladi Kotoranin igra sve bolje.
Mladen Lambulić (odbrana, Kečkemet) – Odigrao cijeli meč u porazu od Lombard Pape (4:1). Dobio žuti karton.
Branko Bošković (sredina, D.C. Junajted) – Ušao u drugom poluvremenu protiv LA galaksija, ali nije spriječio poraz (2:0). Lendon Donovan je dao oba gola.
Mladen Kašćelan (sredina, Jagielonija) – Ušao u 33. minutu u porazu od Arka Gdinije (1:0).
Marko Vešović (sredina, Crvena zvezda) – Ponajbolji u Zvezdi protiv Javora (1:0), pogodio prečku, namjestio zicer. Dobio ovacije kada je u 63. minutu napuštao teren.
Mitar Novaković (sredina, Amkar) – Sjajna partija u pobjedi nad Krila Sovjetov (1:0), odlučujućoj za opstanak.
Dejan Vukadinović (sredina, MTK Budimpešta) – Asistirao u goleadi protiv Vašaša (4:0).
Milorad Peković (sredina, Grojter Firt) – Igrao tri minuta protiv Frankfurta.
Ivan Kecojević (sredina, OFK Beograd) – Postigao gol i proglašen za igrača utakmice protiv Inđije.
Igor Burzanović (sredina, Nagoja) – Vratio se u prvu postavu, ali igrao samo prvo poluvrijeme. Nagoja je remizirala sa Jokohamom (1:1).
Simon Vukčević (sredina, Sporting) - Ušao u 59. minutu u lisabonskom derbiju. Benfika je već vodila sa 2:0.
Andrija Delibašić (napad, Rajo Valjekano) – Zamijenjen u 74. minutu u pobjedi protiv Gimnastika (1:0). Rajo ima sve četiri pobjede na startu.
Radomir Đalović (napad, Rijeka) – Igrao cijeli meč u porazu od Hajduka (1:0).
Ilija Spasojević (napad, Trikala) – Ušao u 80. minutu protiv Levadijakosa.
Dženan Radončić (napad, Seongam) – Odigrao čitav meč u porazu od vodećg Že Žu Junajteda – 0:1.
Danko Bošković (Vehen) – Igrao svih 90 minuta u remiju sa Dinamom iz Drezdena – 2:2.
Luka Merdović (napad, OFK Beograd) – Zamijenjen na poluvremenu protiv Inđije.
Fatos Bećiraj (napad, Dinamo Zagreb) – Igrao posljednjih pola sata u gradskom derbiju sa Hajdukom.
Rajko Lekić (napad, Silkeborg) – Igrao 76 minuta u pobjedi nad Odenzeom (3:1).
Slaven Stjepanović (napad, Trikala) – Zamijenjen na poluvremenu protiv Levadiakosa (pobjeda 4:0).
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Interesantno da za Videoton ne brani Mladen Božović. Baš čudno.
Branio prvu i zadnju.
Evo odje:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ml...ler_35892.html
beciraj dao go za dinamo
EDIT: evo dade jos jedan
Svakako, i dalje je sasvim prosječan igrač.
Je li moguce da mi je neki fudbaler ovoliko mio!?!! Bravo majstore!!!
Fatos, Fatos Beqiraj!!!