Simon Vukcevic dade go protiv Lila
Savic bio odlican (sa 20 godina igra Ligu sampiona-i to kako), Simon, daje golove u Ligi Evrope, bravo za majstora (samo dea ga ovo ne ponese pa pomisli ponovo da je Maradona).
Vaha vjeruje u Beća, protiv Hajduka igrao 20 minuta i protiv jednog Viljareala igrao 7-8 minuta (s obzirom koliko vremena trenira sa klubom, to je odlično)
Mirko je povrijeđen, Drina neće igrati za Spartak, tek na proljeće, ako prezime u Evropi.
Dobro bi bilo da ih je više, ali i ovo što imamo je za respekt.
Mislim da je vrijeme da se poll promjeni
jes ovaj poll je dosadann
:)
Daj gospode Bože da se varam, ali ja uopšte nijesam otpimista za Jovetu. Tu isto povredu je imao i Milito iz Barselone (na meč sa Mančesterom 1/2 LŠ kad su ispali golom Skolsa, pa je kasnije u finale Mančester dobio Čelsija na penale). I priča je bila da će se vratit poslije pola godine. Pa onda da će se vratit poslije 7-8 mjeseci. Pa se sve to odužilo na godinu dana. Pa kad je konačno zaliječio tu povredu, počele su druge, te mišić te ovo, te ono. I tako u nedogled. Uglavnom pauza mu je bila oko 20 mjeseci. I od njega više ni pola igrača ka prije što je bio. Dobro on je i u godine ima oko 30, a naš Joveta je mlad, ali baš nijesam optimista. Jedno je sigurno, trebaće tu mnogo više od tih 7-8 mjeseci predviđenih za oporavak. A onda ćemo viđet što je ostalo od njega...
Svajcarska ce protiv nas igrati bez kaznjenog Lichtsteiner-a kao i bez Bunjaku-a, koji se povrijedio i nece oko pola godine igrati...
zato bi trebao da igra protiv nas Barnetta...
Last edited by denxho; 21-09-10 at 00:05.
i bez onoga valjona
Behrami u aut za Crnu Goru
Vezista Vest Hema, Švajcarac albanskih korijena Valon Behrami, povrijedio je koljeno na meču protiv Stouka i neće biti spreman za duel sa Crnom Gorom 8. oktobra pod Goricom.
- Istegao je ligamente koljena i još ne znam koliko nećemo moći da računamo na njega, ali definitivno između tri i šest mjeseci - kaže Petrović.
Vest Hem ima još povrijeđenih igrača.
- Najveći hendikep nam je neigranje Hiclspergera. Povrijedio se tri dana prije početka sezone, a u pripremnim utakmicama nam je bio glavni igrač - ističe Petrović.
odlicno, 2 standarnda igraca Lichtsteiner i Behrami fale. Nama se Drincic vraca tako da neizgleda toliko lose protiv svajcarske a poslje u englesku sta bude![]()
Nemojte se ljudi radovat tudjim povredama, mozhe vam se o glavu obit.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Behrami i onako nije bio u startnoj postavi u posljednjim mecevima Švice,on bi i onako bio rezerva....A sto je sa Senderosom ??
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Polako, ima se kad i on povrijedit. Daleko je do 8-ogaIdealno bi bilo da se povrijedi sedmoga. Neki manji mišićni problem i pauza od dva dana. Ovo čisto da ne mislite da sam previše zao
Inače Kecojević u timu kola po SOS kanalu. Slučajno to uhvatih. Momak polako ali sigurno napreduje.
Dick Laurent is dead!
Senderos neće prije februara-marta na teren.
Ispade da im je osakacena najjaca strana tima-odbrana.
Mislim da mozemo da ne primimo gol u Podgorici od njih.Nismo ga primili ni u gostima protiv Bugara,i to bez Drine.A majku mu,trebali bi da im i damo gol.
Samo me brine Mirko.Lose je startovao u Romi.Prvu utakmicu je lose odigrao,pa naredne 3 bio povrijedjen.
Raise my hammer,take my aim
Mirko je vazda prvi dio sezone los,al kako se sve odaljava takmicenje sve je bolji i bolji
dovoljno je odmarao, odigraće par mečeva i uhvatit formu taman za naš meč sa Švajcarskom
nece valjda ni sjutra igrat za romu...na klupu ce.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mateus, po svemu sudeći, novi trener Bugarske.
Piši još tri boda.![]()
Upisano.
![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
VEZISTA AMKARA MITAR NOVAKOVIĆ UOČI NASTAVKA KVALIFIKACIJA
Nema euforije, ali su Švajcarci u glavama
Kada je Crna Gora 3. septrembra nokautirala Bugarsku u Sofiji, a crnogorski fudbaleri uz pjesmu sletjeli u Podgoricu, Zlatko Kranjčar je izjavio da je dobro što se utakmica sa Švajcarskom ne igra za četiri dana.
- Dobro je što se fudbaleri vraćaju klubovima, da malo ohlade glave, to će spriječiti euforiju - rekao je Kranjčar.
Dvije sedmice nakon pobjede u Bugarskoj, a 17 dana uoči velikog meča sa Švajcarcima, vezista Amkara Mitar Novaković tvrdi, međutim, da on i njegovi saigrači ne mogu a da ne misle na predstojeću utakmicu.
- Iako smo skoncentrisani na klupske obaveze, meč sa Švajcarskom je uvijek tu negdje, u našim glavama. Nakon dvije pobjede na početku kvalifikacija ambicije su nam malo porasle i sasvim je logično da mislimo o predstojećoj utakmici, koja će biti naša velika šansa. Ipak, nema euforije, čvrsto smo na zemlji.
• Je li utakmica istorijska?
- Ne bih tako rekao, jer će do kraja kvalifikacija ostati još pet mečeva. Ali, ako pobijedimo, biće to svakako istorijska pobjeda, jer ćemo se značajno približiti drugom mjestu.
• Da li bi prihvatio remi?
- Ne razmišljam na takav način, igraćemo našu igru, daćemo sve od sebe da dobijemo. Ako ne uspijemo, ni remi ne bi bio loš rezultat, jer je najvažnije da ne izgubimo.
• Gdje je šansa Crne Gore?
- Biće teška utakmica, Švajcarska je čvrst protivnik, zna to i svjetski prvak Španija. Švajcarci imaju puno dobrih fudbalera, ali nemaju Mirka Vučinića. I ne samo oni, već i mnoge druge reprezentacije. Uz njegov individualni kvalitet, fanatičnu borbu i dobru partiju ostalih fudbalera, te veliku podršku sa tribina, spremni smo da ostvarimo još jedan rezultat za pamćenje.
• Peković ima dva žuta kartona, očekuješ li da dobiješ šansu od početka?
- Ovo sam rekao kada sam prvog dana došao u reprezentaciju, a sada ću ponoviti - ako treba da uđem sa klupe, ući ću na pravi način, ako treba da počnem utakmicu, potrudiću se da opravdam očekivanja.
• Jesi li pričao sa saigračima Sirakovom i Peevom nakon utakmice u Sofiji?
- Jesam, malo sam ih zezao, oni su prihvatili poraz i čestitali. Kažu da bi rezultat bio drugačiji da su nam u prvih 20 minuta dali gol, ali je mnogo toga trebalo da bude drugačije i u prošlim kvalifikacijama, ali nije bilo...
• Nadaju li se da se mogu izvući?
- Nadaju, ali moraju da dobiju Vels u Kardifu. Kažu da je situacija vrlo teška, publika i mediji traže podmlađivanje tima, Savez će se vjerovatno odlučiti na taj korak, ali ističu da je najgore od svega što nema puno pravih mladih igrača.
• Amkar je pet bodova iznad zone ispadanja, je li prošla opasnost?
- Mislim da jeste, ali moramo da budemo oprezni. Pretpostavljam da će nam u narednih devet kola biti dovoljno šest ili sedam bodova da osiguramo opstanak. Vrlo je važno što smo prije nekoliko kola dobili Krila Sovjetov, direktnog rivala za opastanak. Odaljili smo ih na pet bodova i imamo mnogo povoljniji raspored.
• Kako si zadovoljan formom?
- Svaki meč igram 90 minuta, zadovoljan sam ja, zadovoljni su i u klubu.
• Je li Amkar tvoja budućnost?
- Prošle godine sam produžio ugovor do 2014. i želim da ga odradim do kraja, osim u slučaju da dobijem neku baš dobru ponudu.
• Ko osvaja titulu?
- Zenit, definitivno. Ne samo zbog toga što ima četiri boda prednosti i dvije utakmice manje od Rubina, već zato što ima najbolji tim i najbolju igru.
Drinčić od zime sa nama
Mitar Novaković je u kontaktu sa Nikolom Drinčićem, povrijeđenim crnogorskim reprezentativcem, nekadašnjim saigračem iz Amkara.
- Često se čujemo, on se pomalo nervira što se oporavak toliko odužio, ali sam siguran da će od zime biti sa nama, kao i sa svojim klubom u punom treningu. U drugom dijelu kvalifikacija definitivno ćemo biti jači za njega - rekao je Novaković.
Drinčić je početkom godine doživio prelom noge na pripremnoj utakmici moskovskog Spartaka. Povreda će ga bukvalno cijelu sezonu odvojiti od terena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks