kako mi je soba više kuhinje tačno, a zidovi akustični ko Sidnejska Opera, uvijek se potrafe sve žene iz komšiluka od 7 ujutro... gospode, košmar
Printable View
Slušalice na uši, momci. :tongue:
neko u komsiluku glave kuva :mad:
Nije. Nije teško, klasično bubanje, nego izgorim kad mi se sve pomiješa. Tj. kad za 2 dana ubacim u glavu nešto za šta mi treba makar 4-5.
Hajp oko hrama. Nekome smetaju zastave koje su tamo bile, neko izbaca 20 slika i statusa, a neko misli da CG vise nece biti ista zbog ovoga.
Navikavajte se da spavate sa upaljenim radiom, pa takve stvari poslije nećete konstatovati ... :tongue:
Evo ja bi kao zaklana spavala uz njihovo pričanje, spavam i kad mi ulazi dnevna svjetlost, da ne pominjem da poruke i pozive na mobilnom koji je pored mene uopšte ne registrujem, budim se kad se naspavam ili uz alarm jer sam tako programirana. :D
Opet dijele narod sa crkvama. Mlate sa nama kako hoće.
Nervira me ovo TVOJE LICE ZVUCI POZNATO.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Neugodni momenti kad sretneš nekog iz osnovne/srednje poslje 3 milienijuma.. i kažeš cao/zdravo, al' nema jebene šanse da mu/joj se sjetiš imena ili makar prezimena.. Aoh!!
i još te pita: šta ima novo?
Nerviraju me muškarci i njihovo (nisam do sad primjetila da djevojke to rade): Evo sam u grad, aj dođi?A što nećeš?
Evo odmah, samo da uključim aparat za teleportovanje. Mrš! :D
Kiša!!!!
Igram 5 sati turnir u pokeru, stignem do finalnog stola...Dolazi otac i pali vijesti i pojacava ton...Za 5 min sam izgubio sve cipove, a bio sam 2. od 8 preostalih takmicara...
Nervira me nestoo, +1 post
Zašto to nervira? Zato što ti nisi u grad a on jes?
Zove se najčešće čisto iz kulture, ja kad to kažem u 80% slučajeva znam da neće doć sigurno pa kažem aj dođi.
Da je htio zvao bi te prije no je pošo tamo.
A pošo je s drugom đevojkom.
I taman se ona spremala da ide zato te i zvao.
Malo mu je jedna.
Starletar.
Filipinke... teske su ka crna zemlja.
Ništa me ne nervira. To je čudo jedno!
Heh, dobro je dok te zovu. Još. http://www.mysmiley.net/imgs/smile/e...ilgrin0029.gif
Porodica Kardašijan ...krv mi moju popi !!!