ali svake godine ista prica iznenadih ih snijeg jebenti u decembar hahahahahahaha
Printable View
ali svake godine ista prica iznenadih ih snijeg jebenti u decembar hahahahahahaha
krsta mi u novine prije 2 dana. iznenadio ih snijeg na zabljak
Još malo pa će i rešo bit obavezna oprema :DQuote:
Gorović podsjeća da se pod obaveznom zimskom opremom podrazumijevaju lanci za snijeg, kao i pneumatici minimalne dubine šare na gaznoj površini 4mm. Gume na pogonskim točkovima moraju biti zimske ili sa oznakama MS, M+S ili M&S. Za teretna vozila i autobuse u zimsku opremu ubraja se i lopata i vreća pijeska. Na vozila se ne smiju postavljati pneumatici sa ekserima, naveo je on.
Hahahahahahahahaha pa stvarno na Zabljak slabo pada...
evo ti jedan :facepalm: :P
ja mali, neuk, bez interneta.. pa ne znam :D :D
To je fora inache, dodushe vidim nije svako upucen.
http://www.ihatestickers.com/images/...MKHANA_LRG.jpg
Obama Can't Gymkhana ?
facepalm tebi dje nalazis fore neke u americi vjerovatno, makseeeeeeeeeeee pljas
A Neno ih je trebao u ovu boju ofarbat ... http://img4.pixa.us/0fd/19134193_th.jpg
Ko je taj ljakse ?
pih seljankovine..
ima li za mazdu neki program tipa eper etka elsa.. ???
hvala puno ;)
pitanje....
Moj drug je prije nekoliko dana kupio vw pola 1.4 tdi 2008god... Je li moguce da to auto nema ABS? Kad zakochi naglo nema ga a ni kad da kontakt nema nigdje lampice od abs-a... Zar nije abs u novija auta osnovna oprema? Auto nije da nema bash nishta od opreme, ima podizache na sva stakla, klimu...
Nema ABS, 100%.
A rekli su bili da i ESP mora da bude serijala, sto ustvari i jeste, ali u EU.
2008. godiste nema ABS? Jebenti...
nema ga jer to nije novo auto, to je vw , kupi auto pa ces dobit abs , ;p
vidis da je za neki drug auto tako, svasta bi se pisalo, zato kupis italijana i sve ti dodje od 91 na ovamo ;p
Mozda su poslusali savjet Fabije pa su ugasili ABS, jer ne valja kada padne snijeg :yipiiii:
Svi trkaci voze bez ABS-a !
Ima tu istine.
Pa svi trkaci ce kupit Polovinu 1.4 TDI, da se trkaju od spavace do dnevnog.