"Attention whores", generalno, i "reputation whores" odje na forumu.
Printable View
"Attention whores", generalno, i "reputation whores" odje na forumu.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...a3&oe=57A301F6
O, da li se on sa sve svojom suprugom Oliverom, i vama, kao i meni, popeo na penis?
ove gluposti koje mi svugde iskoce o dijetama i kako da izgledas kao manekenka za mjesec dana. Ljeto dolaziiiii aaah moras se uvuc u kupaci. Kako bit sexy na plazi, koji sportovi te najvise "mrsaju". Kako jesti sargarepe za dobar ten!? e kako?...
Izgore me ova mozilla od sinoc, svake 5 minuta ukoci... :hammer::hammer:
Saobracajno neobrazovani I nadobudni pjesaci.
Ide hitna pod rotacijom, niko se od vozila ne sklanja (sto je vec uobicajena pojava), ali gospodjica, iako jasno cuje i vidi hitnu pod rotacijom, krece dignutog nosa preko pjesackog. Hitna koci, a ona ljutito pogleda sa stavom "kretenu jedan, vidis li da sam na pjesacki" i opet digne nos i produzava.
Edit:
Da dodam i bicikliste koji pored ucrtane Migove trake, i dalje voze sredinom kolovozne trake.
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Traveler. Voli kaze da putuje.
Volim i ja da trosim 5000e mjesecno. Ali ne mogu
Dvije osobe koje izgledaju nenormalno glupo i debilno na fotografijama,s nekakvom 'striko Neđo' pijanom facom su Maraja Keri i Neda Ukraden.
Podgorica na pjenu od bara.
E kunem se da su pješaci veća stoka. Ima na neka mjesta po 4m trotoara a šeta na sred staze, pa su prinuđeni biciklisti da ih zaobilaze. Ja redovno vozim po stazi i maksimalno je poštujem, i redovno ljudi šetaju ispred mene bezi ikakve potrebe. A ne bi ih zaobiša' nema šanse, no im zvonim i govorim im da se maknu. Više puta se se dešavalo da neki pajser 2x2, ili više njih, šeta i neće fino da se pomaknu no se kurche tu i gledaju bezobrazno, onako klošarski. Popiću neđe batine, ali neću iz principa da ih zaobiđem.Quote:
Da dodam i bicikliste koji pored ucrtane Migove trake, i dalje voze sredinom kolovozne trake.
Snimak na "Podgoricki vremeplov"
Zelim od srca da neko ona 2 kretena nadje i izbije kao konje. I kamermana isto
Sent from my Samsung X Cover 3
Kakav snimak?
Uklonjen je.
Ja nemam srca, ni želuca da pogledam snimak đe dva momka mlate jednog nemoćnog, a treći snima...
Barem sam tako shvatila iz komentara...
Nesigurne osobe, osobe sa niskim samopouzdanjem.
Vidjeh malo prije. ZASTIDJE. Udarali su nekog momcica, roma.
Da nije zbog ovoga?Quote:
Синђелић Ведрана to Podgoricki vremeplov1 hr ·
Molim sve Podgoricane koji zive u kucama da dobro zakljucavaju kapije svojih dvorista i da navece a i preko dana unose bicikla, alat i ostale stvari u kucu jer su dva Roma danima krala u Maslinama i iznosili cak i dvorisne stolove i stolice. Nemaju strah da ce biti uhvaceni u kradji pa su jako uspjesni i organizovani. Jedan od njih ima speditna kola i istetoviranu ruku, mrsav je. Preko dana razgleda ima li se dje sta ukrasti a onda navece kradu zajedno. Isti ti su na Zlatici ukrali biciklo i kofer alata ispred kuce covjeku. Pazite se.
Ako je zbog kradje, ruke im se zlarile sto mu dadose po repu
Ne znam. Iz NK sam pa ne znam za tog roma, ali pise u komentarima da je mentalno bolestan.
A i kad su krenuli dabga udaraju ispustao je cudne zvuke. A i ova dvojica su izgledali kao 2 klasicna cikotica odvratna.
U glavnom sve im najgore zelim i da im uz to policija prebroji rebra
Sent from my Samsung X Cover 3
Ne krade ovaj. Ovoga su tukli samo zato sto je Rom i sto je bolestan, nemocan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nenormalno žalim što ne postoji neka pozitivna hakerska organizacija, koja bi neljudima, koji postavljaju ovakve snimke ( da se ogradim - ne ljude koji postave ovo iz najbolje namjere da se zločinci otkriju i kazne, nego govorim isključivo za monstrume koji ovo kače, a direktni su izvršitelji ili saučesnici da se pokažu kao face, mangupi ili duhovite persone), ušla u trag, a onda im se ukenjala u život maltretirajući ih nemilosrdno svakog dana...
Lako je doci do toga ko je ovo postavio, pitanje je samo ima li volje.
Kad Policiju krenemo posmatrati kao NAŠU, a ne...
Jebeni snijeg... WTF!!!??? Odakle više pobogu...
HAhahaahahahahhahahaha a neka kod vas u PV malo.. Da vidis kako je kod nas... Beyond the wall kunem ti se... Ovo Starkovi nemaju
Online izjavljivanja saucesca po portalima i RIP-ovanje.
Moderni,urbani,digitalizovani sapatnici...
Prica mi neko kako je ovog djeteta sto se utopio otac osigurao na 200.000e, kako je razveden od zene, ovo ono , i to mu pricala neka zena...E ne znam, da pocnem pricu sa njim, mada je pricao mojima, je uzaludna sa takvim ljudima.
Nerviraju me pjesaci koji pored trotoara idu ulicom, isti mantrak za bicikliste.
Izvinite, ali meni se povraće...
http://i.imgur.com/xEqlUiI.jpg
Mali Ogi... Ali sve mi je jasno volio je vodu, iskrao se i posao na Moracu jasno mi je i da je skocio ili se okliznuo sve to mi moze bit jasno.
ALI DIJETE KOJE SE PLAŠI MRAKA IZADjE U 4am I SETA NEOSVIJETLjENOM ULICOM i OBALOM??? E TO ME JE*E
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sat Daniel Wellington sa onim platnenim kaisem. Oj kakav gadluk a iskace sa svih strana.
Fin je sat, al jbg stavili ga sad u opis prosjecnog Podgoricanina-Podgoricanke.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kaze onaj tzv advokat Begovic:
"Gdin Marovic ce odmah po izlasku iz privora,BUDITE SIGURNI odmah posjetiti RENOMIRANU medicinsku ustanovu" !
Smradu sa smradom ... narod ne moze ni kod izabranoga doktora poc' bez zveka ,a lopovcine idu u RENOMIRANE ustanove.
Da bog da vam SPUZ bio naj-renomiranija ustanova ikad koju cete posjetit !!!
I ti bi da imas par stotina milona koje niko ne pominje
http://www.avaz.ba/clanak/236102/trz...nje-seksa-imam
Što mi je trebalo da ulazim uopšte na članak.. Možda mi i ne bi bilo gadno da je neko drugi ovo izjavio, ali ovu ne mogu smislit.
Nerviraju me sujetni ljudi.