i palme stradaju sad sam upravo iz tivta,na pinama jedna je skroz bez grana ostalo samo deblo,ostale su potkresane dako se spase...
Printable View
i palme stradaju sad sam upravo iz tivta,na pinama jedna je skroz bez grana ostalo samo deblo,ostale su potkresane dako se spase...
Volim vidjet ljude koji su proveli decenije u luksuznom hotelijerstvu pa ocjenjuju objekte. Moguce je da hotel od 5* nema svoj parking. Kao i hiljade drugih hotela koji se nalaze u ''centru'' grada. Ne znam odakle ti ideja da hotel od 5* mora imati svoj parking. Svakako je plus, ali imas mnogo internacionalnih hotela koji nemaju svoj parking, a dosta njih ti naplacuje parking ako ga ima 20-50e po danu.
Dosta hotela od 5* naplacuje internet 10-20 eura po danu. Iznenadjenje?
Mojsije slazem se sa tobom da su kriterijumi od hotela do hotela drugaciji cak i od zemlje do zemlje. Hotel ne mora imati parking da bi imao 5 zvjezdica ali to mora da nadomjesti ostalim sadrzajima, recimo : vise od 1 bazena, konzijerzh, 24h bar i restoran itd... Prije sam htio da iskopiram nas zakon za kategorizaciju butik hotela (nemam M. office a nece ***** da skine pa ako ko nadje za shodno neka okaci). Posto ovo ne moze biti standardan hotel sa 12 soba vec boutique
Ukoliko se nema parking gube se poeni, tj. dobijaju se negativni, a u 5 ili 6 sekcija ima ocjenjivanje parkinga. Tako da ne razumijem kako ovaj hotel moze dobiti 5 zvjezdica, tj. cime ce nadomjestiti poene koje je izgubio?
Reportaža nekog Rusa, februar 2016 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1897124
Odlične slike, Boka, Cetinje.. ali ne može a da se ne primijeti da je sve živo zapušteno
svratih u sutomore posle x godina. dolje radno :D spremaju se ljud za sezonu, neko vec otvorio buvljak u malom :)
nista se tu promjenilo nije sem imena hotela :)
nista ne umijemo.
Sato hotel iz Brain hotels grupe, neozbiljno :). U svakom slucaju dobro je da su ga obnovili, posto je prije bio bas raspad. Valjalo bi da su ga podigli na 4*, ali izgleda da je to previse za kapacitete sutomora.
U junu su sutomore i petrovac najljepse za kupanje u Cg, od jula vec pocinje ciganija.
po meni Sutomore nikako ne može d aima hotel sa 5 zvijezdica, mjesto kao mjesto je za 0 pa onda bi taj hotel morao da bude neko čudo nebesko da ima visoku kategorizaciju...ja volim da se kupa u sutomore samo krajem maja....kad je nas desetoro na onoliku plažu....uh kakav merak!
nemojte,molim vas,zna se da neko ide na more,a neko u Sutomore...mogu napravit Burdz al arab tamo,al bi ponovo bio u Sutomoru.
eto tako! Sutomore sirotinjska majka:D
vidji, ka djevojka sam išla da se kupam tamo vozom po 15 , 20 puta u toku ljeta ako ne i više....voz džabe, društvo se pokupi, bureci dolje a sidješ na plažu....hahahahha pa kod tri četiri duda na kupanje:D lijepe smo dane po Sutomoru provodili u mladosti, ne zezajte, meni je žao što ova današnja omladina nema takve naline da se druži...oni sad od telefona silnih i društvenih mreža i čuda, ne umiju se dogovorit da se nadju u grad a ne nešto više...na more se ide autima, sa parama u džep a nama je dobar bio voz i sendviči koje mahom djevojke prave a momci su samo peškir preko ramena imali:D eeeee ljepote:)
Само Сутоморе би некако и могло да прође да нема "смештајних капацитета" изнад магистрале и изнад Спичанског поља...
Овако кад се те фавеле накинђуре мени се гади поћи на сутоморску плажу...
Мислим да је Сутоморе можда и највеће насеље у ЦГ које заслужује санитарно рушење "смјештајних капацитета".
ovo si dobro rekao,bas favele,a nekad su bila druga vremena,dok smo odrastali prije toliko godina:redface:sad se druze na plazi uz dvije litre pive i podjekoji smrk-smrk.
Onim u 1 u sutomore a nazad onim u 8 i po pa bjezi kondukterima. I jos se przi na plazu cio dan i igraj magaraca uz pivo u Kubu. E vremena :)
koliko se meni cini da bi hotel imao 5 * on mora imati ispunjene neke uslove, a to nije samo spoljasnji izgled a definitivno nije pozicija hotela.
sa 5* u CG ima 5 hotela
Aman i Splendid dok od manjih hotela su Vila Milocer, Forza Mare i Ziya. ogradjujem se da se jos neki nije pojavio u medjuvremenu.
pa ti uporedi te hotele i ovaj ovdje. mada ovaj hotel i nece imati preko 4 *
.Može kao butik hotel imati 5 zvjedica,na jednu stranu gubi bodove,a na drugu dobija:ima i bazen na šufitu:)Quote:
"La Roche" od aprila
http://radiotivat.com/images/new_hotel.jpg
Novi hotel u Tivtu kod Gradske plaže, na Šetalištu kapetana Iva Vizina biće otvoren krajem narednog mjeseca, izjavio je za naš Radio Ivan Peković, zastupnik investitora Olega Khuklija iz Sankt Peterburga i kompanije „Oliva invest“, dodajući više detalja o ovom objektu:
„Očekujemo da će biti otvoren negdje za mjesec i po dana, krajem aprila, a zvaće se „La Roch“, što znači stijena na francuskom, zato što je hotel sav od kamena, izgleda kao stijena i to je bio razlog za takvo ime. Kamen za hotel je stigao sa Brača, najbolji koji može biti.“
Ovaj mali butik hotel kategorije 5 zvjezdica ima 9 apartmana, tj. 12 soba i površinu od preko 1320 kvadrata, a, kao što je poznato izgrađen je na parceli od 655 kvadrata na 4 nivoa - podrum, prizemlje i dva sprata. Još nisu svedeni računi, tako da će informacija o ukupnim troškovima biti dostupna na kraju izgradnje, kaže Peković i dodaje „Do otvaranja je još preostalo da stigne namještaj iz Italije, koji se očekuje naredne nedjelje, a onda kreće rad na restoranu u baru. Već smo dali oglas i primamo radnike za sezonu, tako da očekujemo da će za oko mjesec i po dana biti sve završeno. Plažu smo upravo dobili na tenderu, koji je završen i sad radimo na tom dizajnu.“
U kompaniji očekuju da će plaža biti spremna za otvaranje do kraja juna, a u toku je procedura za dobijanje dozvole za otvaranje plažnog bara, čime planiraju da upotpune kompletnu ponudu na toj lokaciji
Porto Novi-Donje selo
https://s9.postimg.cc/j5lzjm2rz/1040...10514568_n.jpg
Porto novi-marina
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...23&oe=575251B6
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...92&oe=5759FC0F
Minjo, znas li jesu li poceli hotel graditi? Ako jesu je li to ova gradjevina skroz desno?
Ta je zgrada u sklopu marine ,nije hotel.
Hotel je na drugoj parceli,i nije početa gradnja.
To rade talijani,i trebali bi uskoro početi
http://www.esteri.it/mae/en/sala_sta...aggiudica.html
Ne znam sto to odugovlace toliko. Trebalo je na jesen prosle godine da pocnu. Erentok je najavio soft opening u januaru 2018, a ako ne krenu do maja nece stic uhvatiti ni kraj sezone 2018. Treba makar 2 godine da zavrse.
Pizzarotti ne radi nista. Oni su construction managment.
Hotel nece poceti brzo.
Brzo ce poceti da se gradi na dvije parcele juzno od ovoga sto je vec izgradjeno, pa onda nesto kasnije i zapadno.
Minjo, hotel Park je katastrofa u smislu koeficijenta izgradjenosti. Ovo samo neko blizak vlasti može dobiti. POgledaj balkone, na put, preko drugih kuća, oko hotela nema kapi zemlje. Užas.
Ovdje koeicijent izgradjenosti ne bi trebalo da ide preko 80%.
Parking?
Postoji i minimalno rastojanje izmedju gradjevinske linije i linije parcele. Mislim da je obicno 3m. Onako u prolazu( iz kola) cini mi se da nije postovano.
Bitno je da ima bazen na krovu....na to se pale seljaci.
novokom:redface:ponovani seljaci.....