Možda si im nešto sumnjiv :)
Printable View
Možda si im nešto sumnjiv :)
I ja računam :D
A moguće da su me sjebale japanke neke, nisam treba uzimat navy, imale su black :D
Kako me pizdi royal mail nece na email da mi odgovore jos....
Do koliko sati radi pošta kod Željeznicke tj, onaj dio đe se pošiljke preuzimaju?
Do 2 ako se dobro sjećam.
Je li neko narucivao sa http://www.chemical-records.co.uk/ Probah danas i prije nekoliko dana da narucim nesto,placanje karticom ali nema sanse da ce da mi prihvate tj autorizuju uplatu.Nakon toga probao sa uplatom preko Entropay ali ista stvar se desava.Na kraju dobijam mail u kom mi kazu da je jedini nacin uplate bankovnim transferom.Vidim na podforumu SAJTOVI KOJI VRSE DOSTAVU U CG da je dodat ovaj sajt pa rekoh da podijelim sa vama ovaj problemcic.Ako ima neko da je trgovao sa ovog sajta u skorije vrijeme molio bih da pomogne.Unaprijed hvala :)
Je li ko od vas kad sta prodao preko ebay-a? interesuju me iskustva ako jeste neko...
help, help! kad ukucam tracking broj u praćenje pošiljki pošte srbije - dobijam ovo, pošta crne gore kaže da nema ništa evidentirano, kinez (aliexpress) kaže da sačekam još par dana :(. šta ovo znači?
Datum Mesto Faza Status Potpisnik 24.05.2013 14:20:00 CN - 325800 29.05.2013 08:40:00 CN - 325800
Ovo znaci da posta Srbije ima informaciju da paket putuje put nje, ali ga jos nije primila i obradila.
Pogledaj na kineski tracking da li je izaslo iz zemlje.
Završih danas svoju prvu internet kupovinu :very_drunk: Sve je prošlo onako kako treba.. pohvale na račun ljudi koji rade u DHLu.. izašli su mi u susret za sve što je trebalo.. čak su mi i špediciju odradili :)
Evo i meni kasne neke naocare iz uk...
Nema meni se zaturila posiljka nedje,ovi iz royal mail su budalemplaces 10e signed delivery sa kodom a ne mogu je ni oni pratiti u uk dje je
Sto je najgore moram cekat 20 radnih dana da prijavim.Prvi put mi se desava ovo
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Svake godine tokom ljeta kasne pošiljke, zbog opterećenosti avio saobraćaja...
Još ko se sjeća prije 2-3 godine kad je bila frka sa onim vulkanom na Islandu kad nisu uopšte letjeli avioni po Evropi... :)
Nije to bio problem sa royal mailom proslog ljeta. Meni je isto zalutao nedje paket koji sam narucio prije 35 dana. Problem je izgleda sto vlada zeli da privatizuje postu, pa radnici malo strajkuju, a malo ne.
Ja opet sa SD naručih istu robu + 2 stvari nove. Sve im je na lageru, valjda update rade na 10 dana, pomokrim im se u firmu.
Hvala djurke86,ja imam kartice Hypo Alpe i Atlas banke ali nema sanse da ce da prihvate uplatu,kazu u mailu da nije kartica prosla zadnji korak autorizacije,sto im god to znacilo.Probam i sa Entropay i opet nista.Pokusacemo sa Ckb :)
Moja posiljka je poslata takodje Royal mailom, predvidjeno je bilo da stigne do 10.6. , ali od nje ni traga ni glasa jos uvjek (bukvalno,jer nema tracking number). Konkretno,radi se o sajtu Asos,sa kojim sam do sada imala pozitivna iskustva,uvjek sve stizalo na vrijeme,ovo se desava prvi put. Kontaktirala sam Asos,kazu poslato sve uredno,i da sacekam jos koji dan u slucaju da ima "postal delays in your area"... Mene sada zanima da li mogu nekog da kontaktiram i pitam za info,tipa Postu na Zeljeznickj,ili da se ne nadam posiljci i da trazim povracaj novca od Asos-a? Izvinjavam se na malo duzem postu,i hvala unaprijed na odgovorima.
Asos,Shopto, Rarelondon, svi kasne zbog pošte. A često se ti paketi i gube, kao meni sa rarelondon prije 20 dana. Ljudi poslali sa trekingom paket i zvanično je napuštio UK ali nikad nije stigao ovamo. Ja ih kontaktiram i sledeći dan mi poslali pare nazad jer im je pošta njihova potvrdila da je izgubljen.
Što se tiče mog slučaja sa SD, danas mi je stigao mail u kojem se izvinjavaju i kažu da je DHL napravio problem blabla. E sad, dal da vjerujem njima ili DHL :D