Thank you for your email.
I have started an investigation with DHL and our warehouse to try and locate your parcel.
I will be in further contact.
I apologise for any inconvenience caused by this.
Kind Regards,
Customer Services
Evo odgovoriše ali opet bez ičeg konkretnog. Jel moguće da sam takav baksuz da mi zagube paket![]()
Izgleda da je kod ovih iz SD nastala neka zbrka.Evo vec treci dan cekam da mi posalju paket.Poslali su mi t.n. ali paket jos nije predat.
Prije 10 dana sam prvi put narucio kod njih i paket mi je stigao za 2 dana (platio u nedelju vece,paket poslat u ponedeljak ujutro i u srijedu ujutro je vec bio na
pg. aerodrom).Sada sam opet nesto trgovao u nedelju ali paket jos nije poslat.
Očigledno jes nešto, eto što su mene odgovorili, mada sumnjam da je to baš u pitanju. Ili, pokušavaju da šalju grupno pakete tj da smanje troškove za ovaj dio svijeta. Ko im ga zna.
Može bit da im je Vlada rekla da se batale te rabote, jer će se Delta utulit inače![]()
E ,evo odgovora nase poste povodom posiljki iz GB
Ja sam narucio sa shopto.net i sad je i meni stala posiljka
Vaša pošiljka još uvijek nije opremljena za Srbiju. Primijećen je zastoj u distribuciji pošiljka iz GB, ali se tiče teritorije pošte GB. Naše kolege će pokušati da dobiju informaciju šta je sa vašom I ostalim pošiljkama iz GB
Podgorica Podgoricanima!
Nemaju kad no u avione trpaju kofere turista. Ali opet, jedno je DHL a drugo regularna pošta.
Pa i meni je to jedina frka jer sam mora karticom platit(pp mi je na hrvatsku i onda mi je zbog adrese odbijalo).
Ko zna sto je problem,ja sam poslao mail royal posti.A onda ce i nasa posta javiti
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
HK pošta:
Outward Registered Letter
Destination - Montenegro
The item (RB***HK) was posted on 19-Jun-2013 and is being processed for delivery to the addressee.
Iz vašeg iskustva, za koliko dana bi trebalo da krene iz HK-a?
SD:
Thank you for your recent order number 3085470114. Your order has been refunded as we were unable to deliver the parcel to you.
Zajebavaju li se oni ovo? Ništa mi nisu rekli što fali itd, samo refund. Koliko vremena sad treba da legnu pare zna li ko?
Znaci li ovo da ne moze da se isporuci sad nista iz UK pa ce svima refund
Podgorica Podgoricanima!
Okle znam. Piši im pa ćeš viđet. Može bit da je moj paket zagubljen i onda im je samo lakše bilo refund da odrade nego da nanovo šalju. A može bit i da je nekakva ujdurma pa ćemo se svi pozdravit sa trgovinom.
Evo upravo sam dobio update
3 Departed Facility in LEEDS - UK LEEDS - UK 19:47
2 Processed at LEEDS - UK LEEDS - UK 19:10
Wednesday, June 19, 2013
Dako moj krene put ovamo vise!Poslao mail royal dako odgovore sjutra
Podgorica Podgoricanima!
Evo danas prijatnog iznenađenja sa SD/a... Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY dakle, sajt šljaka još uvijek
Valjda će ovo brzo put naših krajeva. Jedno pitanje vezano za dostavu. Pošto je ovo preko DHLa, moram li ja da idem na aerodrom da podginem paket kako bih izbjegao da me ojade za još 20 e ili oni dostavljaju besplatno?
Evo sad vđeh na sajt DHALa - Processed for clearance at PODGORICA - MONTENEGRO
Ovo je dakle stiglo kod nas? Sad čekam da me oni pozovu ili ja njih? Ako je potrebno da ja njih pozovem, molio bih da mi neko pusti broj u poruci.
Inače patike su stigle za 5 dana. tj 3 radna
Meni se dešavalo da kupim nešto na eBay na Daily Deals kad su rasprodaje, i da im nestane na lageru iako je pisalo da ima... Ne vidim koji bi bio drugi razlog...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa meni je jedino čudno da i posle 10 dana su sve te stvari dostupne, zato i mislim da nije to možda zagubljeno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks