na šta liče napadi Sote. dovode sebe u situaciju da daju Gobertu loptu u ruke na 2-3 sekunde do kraja akcije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
na šta liče napadi Sote. dovode sebe u situaciju da daju Gobertu loptu u ruke na 2-3 sekunde do kraja akcije.
Umije li ko odbranu igrat...
Doncic sutirao tri trojke free.
Nije bilo nakon ofanzivnog skoka, vec malo probijanje prve linije, svi se skupljaju i Doncic ostaje sam, jer njemu sigurno nece vratit loptu, a i nije neki skorer 🤣
I to sve frisko nakon pripreme utakmice i pocetnih savjeta trenera )
U NBA, u regularnoj sezoni, u prvom poluvremenu se ne igra odbrana. U 3/4 tu i tamo, i u 4/4 se pocnu normalno poanasat.
Ovo da u 1/4 zvijezde uredno lagano postizu poene govori o tome da je to neko precutno dogovoreno ponasanje.
Jer jasno mi je da u toku meca padne koncentracija, nekoliko napada se koncepcija narusi, ali da ti u prvih 6min utakmice treci strijelac lige da tri trojke koje niko ne brani, to je jednostavno namjera.
A primjetno je da je mnogo vise meceva ove godine u normalnom opsegu poena.
Svakako nema vise onih 150-140 meceva sto su bili preplavili prosle godine.
Tu su sudije najzasluznije, ne svira se sve i svasta, pa je i igracima lakse postaviti odbranu uz malo kontakta.
Evo ovo sto svirase faul McDenijelsu je pravi faul. Pravi sport.
Doncic ima 205 i 110 KG, igra cio zivot kosarku, ali ne valja niko da skace uz njega kad sutira, jer treba igrace pustati sami da sutiraju. Tad su najprecizniji.
Kako niko ne sjedne s ovim sudijama vise, izvrti im ove glupave faulove sto sviraju, eksplicitno im zabrani?
Pa nije normalno da sviras jer je covjek skocio i doskocio, a pritom nimalo uticao na sut igraca kog cuva.
I ono Janisovo ulijecanje u igrace, pa im se svira faul jer nisu se dobro postavili. A ljudi stoje tu, on ih razvali jer se zaleti u njih. Pa to nije kosarka.
Kosarka je da orobas da nadjes put do kosa, a ne da te neko krci put do kosa.
Dok nekom slezinu ne probije i posalje ga na vjecna lovista.
kakav faul sudiše Dončiću, ovo u aba ligi nema :D i posle toga opet traži kontakt i naravno dmao ide priča sa sudijama. i Ant zna da muči loptu, čini mi se da je prošle sezone igrao direktnije tj bez pokušaja zabijanja u tri protivnička igrača i onda dodavanja ili u aut il u ruke suparniku.
Gober je cheat code.
Njemu kad bacis loptu svu protivnicku odbranu si izbacio jer niko ne ocekuje te akcije.
A Gober ce onda floter sa 20cm od obruca i tako prebaci cio obruc.
Ili da zakuca o gvozdje.
@outline узе ли ону квоту од моон-а? [emoji16]
Kako se povređuje ovaj Dončić, nejasno.. Gega se po terenu, bez kontakta, sam od sebe
Вала ако ову изгубе...
Minnesota čini sve da ne dobije ovu utakmicu, ali ne ide
Ант спасио дан. И нападом и одбраном.
Pogledajte ovo😄
Joel Embiid suffered an ankle injury during warm-ups before the Sixers VS Celtics game.
da citiram možda i najboljeg sportskog radnika na balkanu ikada, čoeka koji je stvorio osvajača zlatne lopte i najtofejnijeg igrača jednog kluba iz Madrida - 'za to treba znanja.'
a ovo ne može :D sinusi, pa ga isključiše i sad ovo. pao veli u prvi red [emoji23]
https://x.com/JaredWeissNBA/status/1872034346384900132
Ипак игра. Али погледајте овог малера...
https://x.com/JoshReynolds24/status/...ktNPPDFLg&s=19
Ovako se Davis u Pelikanima povređivao
Bogme smo bas mazohisti kad gledamo ovo.
Samo sutiraju trojke, i uz par pasova uvijek neko sam ostane da je sutne.
Embiid zavrsava poluvrijeme s trojkom, uspio je da ostane sam tako sto je fintom ne mrdanja sa svg mjesta ucinio da se Horford odalji.
A onda u drugo krece Ubre ka kosu, tamo ga ceka Kornet, ali to izgleda nije dovoljno, pa Horford bi da pripomogne, ali onda ostavlja nocas perfektnog sutera za 3 Embiida, koji pogadja na povratni pas.
Da ne bi Kajrija Irvinga u ova tri meca, realno jedinog igraca jos iz vremena kad se igrala kosarka, ovo se nista nije moglo pametno vidjet.
Osim onih par kucanja mladjanih igrava SAS-a.
Dali su ljudima malo zabave.
svaki drugi napad Bostona bukvalno zavrsava trojkom.. Horford kampuje na 3
I evo stizanje odradjuju napadanjem obruca i odbranom.
Kako to biva u ozbiljnoj kosarci.
Mada Nrs je *****sto vratio Embiida i Dzordza.
Rezervisti bi ovo odradili do kraja.
Na kraju Milvoki ili Fila ako ostanu zdravi izlaze sa istoka.
Boston ce cijelu regularnu sezonu ovako igrati, pa ce u PO popusiti kad ne bude plana B.
Jer realno to je ekipa bez jednog igraca koji moze pouzdano da igra blize kosu.
A uspjeh im se bazira na tome sto njih 6 moze da svicuje u odbrani kao niko u ligi.
ja ne znam sto vi gledate, ali ovo nocas je vrhunska kosarka. na stranu 2-3 retardirana faula, sixers - celtics je bilo poprilicno krljanje u odbrani. makni ovo zaustavljanje vremena na kraju i uobicajena poklonjena bacanja embiidu, ostaje 15-ak bacanja zbirno.
doncic izgleda out malo duze i ispada iz konkurencije za MVP.
А оно раније...Бриџез ен фуего. Како га је кренуо шут.
https://youtu.be/L6oaYMYWf-M?si=LQt3BLBj4rw_uQ6z
Jokić samo dva dodavanja. Nema kome više od ta dva...
kad su zdravi svi u Phili jako su opasni. njima i Drummond i Gordon znače. plus su ostali bez McCaina koji je do povrede bio na preko 20ppg i bio legitimni rookie godine.
Celticsi kad udju u mode su brutalni, jer sipaju sa svih bandi plus udju Pritchard i Hauser koji su ništa manje opasni. skinuli su pritisak uzimanjem prstena i možda im je sad taktika da prodju do PO i onda se tamo upale. kad igraju odbranu kako umiju i znaju i ide im šut to je kaznena ekspedicija. samo da ne nose više crvene čarape na zelene dresove, jer je ono teški promašaj. :D
nije svaki dan bozic, pa da nose. meni je prilicno zabavno izgledalo, mislim da fali takvih detalja.
ako ovaj pentaheader od juce nije propisna reklama za NBA, ne znam stvarno sta ko hoce od sporta i zivota. 2 utakmice na jedan posjed, 2 na dva posjeda, peta bila egal posle 3/4. utakmice kos za kos, utakmice sa perverznim individualnim partijama, utakmice sa vracanjem iz trocifrene razlike, dva panjata u mozda poslednjem bozicnom obracunu...