detroitov eksperiment sa tobiasom harrisom izgleda da nije uspio, daje samo 13 ppg. da li su mozda zainteresovani za juliusa randlea i njegov prosjek od 20 ppg, da ih dovede do playoffa? da, toliko sam ocajan da bih pristao cak i na tobiasa harrisa.
Dosta puta gledah Majami ove godine, i nista od culture. Nesto nisam siguran da ih uopste zanima rezultat.
Onaj put ih Orlando bez pola tima odradi, evo nocas Bruklin se vraca u mec samo jer jedini igrac na parketu koji moze da poentira to i radi.
Ali covjek igra sa Simonsom, Klaksonom i par levata, znaci bukavalno na parketu sa igracima koji ne sutiraju i da im efikasnih 15 na poluvrijeme, pokrene 19-6 za povratak.
Pa objasni to. Kako uspije da nema udvajanje, kad drugi sto treba da ga udvoji pazi Simonsa 🤣🤣🤣
detroitov eksperiment sa tobiasom harrisom izgleda da nije uspio, daje samo 13 ppg. da li su mozda zainteresovani za juliusa randlea i njegov prosjek od 20 ppg, da ih dovede do playoffa? da, toliko sam ocajan da bih pristao cak i na tobiasa harrisa.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nisi valjda dotle došao?ovaj trade za Randlea je iz kuhinje Minnesote koja je ispod stola bješe li ono Joe Smithu dala pare pa ih ufatili? ili ovoga te sad vedri i oblači po Parizu koji je propustio Currya (mada je posle bilo priče kako ovaj nije htio tamo) i uzeo Rubia.
dali boljeg igrača a dobili lošijeg. pri čemu su od tima koji je mogao da igra finale NBA došli do ovoga da tri meča zaredom daju ispod 20p za četvrtinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Minesota treba da ga figure it out i Naz proigra.
Trenutno Donte igra van pozicije i jos se nije snasao.
Nisu uzeli samo Rubia vec i Szani Flina.
Birali dva beka prije Karija.
Flina jbt.
Bolje da su Džoni Flina.
Svaki dan je dobar za upiranje.
mislim da sam sve napisao odmah nakon trejda. ma, napisao sam sve odmah nakon trejda za goberta prije 2 i po godine.
finch nije bez mana, ali mu je uvaljena ne vruca krtola, no vruca tecna fekalija. kapiram da je negdje rastrzan izmedju potrebe da ne sroza vrijednost randlea prije eventualnog i sve neminovnijeg trejda tako sto ce ga metnuti na klupu i odrzavanja ekipe kompetitivnom na pakleno teskom zapadu. mislim da je sada svima jasno da je towns, a ne edwards bio i najbolji i najbitniji igrac ekipe, i sa igrackog i sa timskog stanovista. edwards je pokupio dosta finih stvari od njega, ali mislim da ce da zapali negdje vec sledece godine. i negdje me cudi da je connelly, koji je godinama odbijao da napravi veliki trejd u denveru pao na ovom ispitu. ako nije samo prica za javnost da je mislio da je ovo dobar trejd, vec je dobio naredjenje odozgo da sreze plate pred narednu godinu, jednostavno mora da leti. svejedno, nije ovo bio nacin da ih sreze. bolje je bilo pokloniti mcdanielsa nekome.
imas 2 startera koja ne moras cuvati u napadu, 37-godisnjeg conleya i randlea kojeg nije pretesko cuvati. sve je vrlo predvidivo i ovih 50% ucinka je cista premija. od 5 startera, samo je conley propustio 4 utakmice, raspored je bio blag (3 x portland, 2 x raptorsi, hornetsi...), a i naoko teze utakmice su protivnici igrali bez 2 startera u prosjeku ili drugog dana back-to-backa. pikova nema, drugih resursa nema, goberta i randlea ne mozes nikome ni da poklonis bez doplate... na klupi je par klinaca koji imaju nekog potencijala, ali niko ne zna koliko su stvarno dobri + im treba nesto vremena da sazru, a vremena i minuta nema. bice ih tamo u februaru/martu, kad ne bude imalo zasta da se igra.
moon, ja ću da zategenem 2 na Fincha sjutrapa kud puklo. i sa sitno 2-2, upalim arenu i gledam.
koju god kvotu ti daju kladionice, dam ti triput vecu.
break up is near, ali nece biti kao u Soti ili Phili..
Six-time NBA All-Star Jimmy Butler prefers a trade out of Miami ahead of the Feb. 6 deadline, league sources told ESPN.
isto je Pat malo namazaniji i pametniji no komplet uprave te dvije franšize. rodjeni gospodin![]()
da nije mozda zainteresovan za randlea, a butler za mirmirmirnikonijekriv?
nesto mi govori da ce u Texas
57-ма утакмица на Christmas Day. Лец гоу Knicks!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Za koga je zaduzen da ga pazi Towns nocas, zna li se? 🤣
Ove nekakve odbrane su bezobrazluk totalni.
Da Dusko Vujosevic za gusu fata.
sipa Wemby u MSGu za sada fino. 4/10 za 3p doduše.
dva rana faula, a ovoga nema sto cuvati na 10 metara. ako mu se sutira, sutnuce svaku.
sto se same igre tice, prije randlea, jer drugog centra nemamo. sto se ugovora tice, prije rudyja. a mislim da se ne moze bukvalno nista dobiti za njih. ne znam bi li bullsi dali vucevica? crna gora ima jaku tradiciju u minnesoti - pekmen, draftovan dubi, a skaut je vec 30 godina zarko djurisic.
Судије само нека сте здраво.
tony brothers i towns = dragoslav ljuca i crvena zvezda.
(zaboravio sam na horor epizodicu pavlovica, ali vjerujem da bi je i on jednako rado zaboravio.)
Овај мали(?) је чудо.
mogao bi Wemby do 50p. dobra utakmica.
Умије ли ко одбрану играт?
Bridges dobi meč. držao ih na početku četvrtine i posle ubacio sve bitne šuteve. na kraju Hart sa dva ofanzivna skoka potvrdio pobjedu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks