Meni je smao sumnjiva ova servisna jer nema pecate
Printable View
Meni je smao sumnjiva ova servisna jer nema pecate
Mislim da na astre G ne moze da se provjeri koliko je vraceno, niti da li je uopste, bar sam takav utisak stekao kad sam bio u osmanagic.....
Nemoj se opterecivat oko kilometraze, bitno da je on redovno servisiran, mozda je presao tu do 200 000, ali 1.7dti (pretpostavljam da je taj) moze puno...
Eto, ako bi negdje nasao pravu kilometrazu, i pozelis da ti na sat pise prava, dodji kod mene, prepravit cemo to...
Tesko da je neko za 4 mjes. presao 45 000 km.
to je za dan da je prelazio 375 km, mozda je covjek u taj period bio zaposlen u drugi grad, pa je putovao
moze li mi ko rec kako montirat felme od audija 5*112 na golfa 5*100?
dje kupit adaptere ili sto
to moze sa plivajucim sarafima ja mislim, mislim da ih ima i u kastelanu, samo ja ne bih kacio nista to nije fabricki promjer rupa...
a to samo privremeno da ne stoji na klocne :D
imam te sarafe pa cu probat
ima li ko da mi pozajmi 25000 do prvog???
Pa i meni je servisna malo cudna, jer nema pecata i je li moguce da se tako servisirao bez ovjere sa pecatom? Samo na prvom servisu ima udaren pecat.
Kad bi vidio auto kako izgleda i kako radi ne bi rekao da je preslo ni 100 000, jer je kao iz salona.
Je li moguce da su tu kilometrazu korigovali u Italiji?
provjeri da li je knjizica stvarno od tog auta, trebalo bi nedje u nju da pise broj sasije...sumnjivo da vrnu kilometre a servisnu zaborave...
to sto nema pecata znaci da servis nije radjen u servis, nego je lik vjerovatno sam vrsio servise...ili ih nije radio uopste...
Vjerovatno... a postoji i druga mogucnost... ovi u auto trend su mu "radili" te servise, samo su se malo zanijeli...ili se nisu zanijeli u pisanju nego u smanjivanju...
A postoji jos jedna isto vrlo vjerovatna mogucnost... ta kilometraza na astre se upisuje u instrument tablu, tj ja ako ubacim moju tablu u tvoju, pisat ce ti moja kilometraza... to je ono ako trazis opravdanje za autotrend...
Mozemo samo da nagadjamo, ne trazim ja opravdanje za nikoga, nego me zanima tacno koliko je auto preslo, nista vise nije bitno.
Unutrasnjost, volan, pedale...?
Ovaj je utegnut kao iz salona, vjerujes li da ga vidis rekao bi da je sad iz salona izasao, radi - ne cuje se, nevjerovatno stvarno!
Ima li neko odavde astru G, da moze da potvrdi da auto posle toliko predjenih km moze da radi kao prvog dana? I povrh svega bez ogrebotine.
Sto ima veze? Ja sam imao auto sa 340 000 milja i radio je kao kad je bio nov, unutrasnjost je bila kao da nema preko 50 000.
Mazeno i pazeno.