Pa mislio sam da pogledam kako se krecu cijene i kolko su ozbiljni ti predstavnici njihovi u cg posto nemogu da nadjem nidje sajt moze i broj telefona
Edit:stvarno je serch my friend:-) fabia evo malo nostalgije:https://forum.cdm.me/showthread.php?t=10456
Last edited by NIJALCG; 10-03-11 at 03:23.
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Koliko kosta servis za Audi A3
2005 godiste.
Mislim na zamjenu ulja i filtera.
Last edited by kambodza; 11-03-11 at 08:34.
Budućnost
Djelovi u Castellanu oko 100 eura, ruke oko 20 eura.
TAKUMI
E, al Roksped je fensi.
TAKUMI
Kad smo vec kod VW-a. Imam jedan problem i interesuje me da li je on do konstrukcije motora, do samo mog auta, ili trulog goriva u CG.
Dakle, moj 1991vo god VW Golf Mk2 1.6TD je prije... Nakon oshtrih i zestokih voznji (za tako mrtav agregat) znao da odjednom prekine s ubrzavanjem, umiri se, i - ako nastavim da ga stiskam - da se pretuli!
OndaR sam odradio generalnu motora i odlucio da cuvam auto...
Da bih danas malo vise zurio iz PG na CT i ispostavilo se da opet, poslije brze voznje - ODBIJA da ubrza, vec se gusi i umjesto 100, ide 60km/h na pravoj dionici puta (ravnici)...
jesi ga vodio na dijagnostiku?![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
E, 4 litara ulja i svi filteri, oko 100 eura.
TAKUMI
Kako je u Krusevac, Fabia?
I am so post-rock I shit sad birds.
Fino je, ne duva, danas je bilo toplo.
OK je.
TAKUMI
Interesuje me sledece, da li se moze kilometraza na satu korigovati - upisivati ?
Izaslo mi je povoljno jedno auto sa predjenim km, po km satu, 75 000 km.
Auto je uvezeno iz Italije, nalazi se na autoplacu u Podgorici.
Medjutim, u servisnoj knjizici je druga stvar, pise da je zadnji servis uradjen na 130 000 km,(na slici vjerovatno greska u jednoj nuli) u avgustu 2008, auto je uvezeno u januaru 2009.
Da li je mogao prethodni vlasnik preci za 4 mjeseca 45 000 km ?
Je li moguce da je ovo auto preslo 175 000 km, jer sam cuo da se korekcija kilometraze najcesce vrsi na prvoj cifri.(brise se)
Kao sto se vidi na slikama, samo na prvom radjenom servisu ima udaren pecat, na ostalim radjenim servisima nema nikakvog pecata niti potpisa.
Ima li to kakve veze?
Auto izgleda kao da je sada izasao iz fabrike i radi totalno necujno, kao sat.
Kad korigirias kilometrazu, moguce je da smanjis i da uvecas, kako ti je milo, ako je auto presao 123 456 ti mozes da stavis 234544.
Znaci ubacis sifru koja ti odgovara.
Nego, kakav je to diler koji vraca kilometrazu a ne falsifikuje servisnu?
TAKUMI
Nzm sto da ti kazem.
Inace auto je vec kupljeno, nije moje, servisna je cijelo vrijeme bila u skafu, kod suvozacevog sjedista, sad to auto ja planiram da uzmem, taj sto ga je vozio nije ni primijetio da mu je servisna u kolima bila cijelo vrijeme.
Sto mislis koliko je preslo ovo auto, koliko imaju obraza da mu vrate kilometrazu, autotrend plac je u pitanju.
Vjerovatno su zaboravili ili im nije bilo bitno da mu izvade servisnu kada je kupac vec dao kes.
Opel astra jel (meni je ovakva servisna pa zato)?
Inace, kakav FAIL xaxaxaxa, vrate kilometrazu a daju ti original servisnu xaxaxaxa, o boze... Vraceno je to...
Njak Njak Njak
Jeste, opel astra.
A kad ga je kupac vec odlucio da ga uzme i dao kes, ovima sa placa nije bilo bitno hoce li vaditi servisnu ili ne.
Ovaj covjek, cije je sada auto nije ni znao sta mu je to, niti je gledao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks