to se meni uvjek desava kad se dodaju kanali...
Printable View
1.Sto se tice kvaliteta slike potpuno si u pravu,to mogu neki i ovdje da potvrde,jer sam pricao s ljudima o tome upravo na cdm-u(preko pm-a)
2.BBM ima najbolju ponudu kanala NAJBOLJU,niko ne moze da se mjeri sa njima,imaju sve domace kanale,imaju Hrvate,imaju Viasatove,Foxove,Sportklubove,ako ubace i Arene(a mislim da oce,nego imaju problem sa kapacitetom) jednostavno nemaju konkurencije sto se tice ponude
3.Jakuza koristi ADSL ovih monopolista(ne zato sto su dobri,vec zato sto moram),zivim preko Morace,tacno preko puta Bloka 5,mogu da uvedem koju god ocu kablovsku(cak i M-Kabl),ali necu,dosta mi je TTV!
Treba li ti jos nesto,maticni broj,ako oces malo vesa da mi posaljes da ti operem meni nije problem :lol:
4.PI-Com vremenska prognoza TV je najbolja a nema u ponudi
Viasat History
Viasat Explorer
TV1000
AXN
SciFi
History
Sport Klub
Sport Klub+
E!
MGM
ID
F&H
Fox Life
Fox Crime
Aj kad ti tako velis,joj sto volim ove klonove :D
5.Arena ce biti u posebni paket i placat ce se oko 5 eura,s tim sto ce Arenasport 1 biti u osnovni,kad vec nece da vam odgovore ovi koji bi trebali,onda cu ja;)
I ovo ne pricam iz neke koristi,vec mi je za' onoga koji im daje pare,a njima puca ona stvar za svoje preplatnike,znaci SK nije vise ekskluziva ali ga nema u ponudi PI-Com vremenska prognoza TV-a,zasto,zato sto imaju monopol na tel i internet,pa ih zabolje za televiziju,a narod crni ispasta!
Sto se tice ovoga:
"p.s.ako nastavis da nam pljujes po extra tv-u zovemo trijade xaxaxaxaxa"
Nije ta Dobrota daleko,spusti se dolje da vidis sto je s glavom :razz:
e da i ovo klov mi se potkralo kao greska u kucanju mislio sam klonove evo sam i ispravio a ti vidim kako kakva zenica hvatas se za svaku glupost,ako cemo vec jakuza nick kao napaljeni klinac koliko imas 13 - 14 god e sad stvarno ne idem vise sa polemikom jer vidim da si svima kontras i sve ti znas ali ajde neka ga kako oces pozdrav za tebe i GOLJEMADE XAXAXAXAA
Jedini moj problem sa ExtraTV je sto uz njega dolazi najgori moguci router ikad i nemogucnost mijenjanja istog. Inache TV je ok.
A odakle ti to da je los router? Koje to probleme imas? Koji router imas?
Nebitno, necu da ulazim u raspravu. Samo da postavim pitanje. Moze li se koristit i dalje onaj pirreli router uz extratv? koliko se sjecam ljudi su ga koristili.
Ako zna ko moze li samo da mi kaze koji je model tacno? provjeravam neke stvari pa me zanima.
Prvo kazes da ne valja router, a onda neces da kazes sta ti to ne valja. :confused: Pirelli i Thomson 4 port WiFi routeri su preporuceni i podrzani routeri koje ADSL korisnik dobija kada poruci Extra TV. "TV only" korisnici dobijaju D-Link 360R bridge.
Samo mi rechi jeli ovaj model.
http://www.datagrup.com.tr/downloads/DRG_A125G.pdf
Ako nije, mozes li da mi das link ili specifikacije tog modela sto koristi t-com?
Sale, ako bi moga procitat post postavljen "Yesterday, 19:47" ...ako ti nemas odgovore da nadjemo nekoga ko ima:)
Povlaci nam se Sale :sad:
A vi isfrustrirani korisnici nemojte to da radite jednom ovakvom COVJEKU,sram vas bilo, da nam ode Sale zbog vas.
Jakuza brate i ti si ga presra vise... ako ti se ne dopada extra tv i nacin na koji to funkcionise zadrzi za sebe, vec si par puta reka da je sve to fukarluk i nema potrebe da stalno to napominjes. Svi se apsolutno slazemo da dosta kanala hvali na extra tv (koji ce se (ubijedjen sam) vremenom dodati) i pusti covjeka vise... njegova je dobra volja sto nam saopsti neku vijest prije svih ostalih i dosta puta je pomoga ljudima sa foruma kad je trebalo da se ispravi neki kvar ili da se sto prije ugradi extra tv.... nema ljutnje.
Ao dako ga ne ubije prejaka rijec!
Forum je imam pravo da postujem,protiv tebe nemam nista(stavise),tako da ne vidim u cemu je problem.
A ne boj se ti nece taj nidje(poce da se zali na cdm kako ima najgoru reputaciju i tako dalje i tome slicno,a zahvaljujuci ovoj temi i onoj za ADSL sam zestoko u PLUSU,sto je dovoljan pokazatelj da je narod pametan :joint:)
Na mene gledajte kao na Robina Huda :cool: :lol:
Nema ljutnje i necu ti zamjerit ovo "presra",naravno ja to nikad necu rec,jer sam kulturan i vaspitan.
edit:kad vec oce da pomogne sto ne odgovori covjeku(citizenu) sto je sa Arenama i da ce se placat posebno,opet kazem ovdje je Emill normalan i kao takav zasluzuje postovanje,a ovih par klo(V)nova,NIPOSTO!
I na kraju sportu89(a bivsi admine89) gledaj svoja posla ;)
i ja sam kulturan no eto ucinje mi se lijepa rijec "presra" :) naravno da nista protiv tebe nemam - daleko bilo.... samo mi se cini da si vec par puta JASNO rekao sta je problem extra tv-a - i po meni vecina toga je tacno al nema potrebe za ponavljanjem, zar ne? i vjeruj mi ja znam za sigurno da je sale pomoga najmanje 5-6 osoba koje u zivot nije vidio... tako da nije on ovdje ipak za dzabe.... pozdrav
Pos€r€m vam se na prognozu, gdje su novi kanali ?
Popis MAXtv kanala - OSNOVNI PAKET
000 Promo kanal
001 HTV1
002 HTV2
003 RTL Televizija
004 Nova TV
005 HRT Plus
006 RTL Plus
007 24sata.tv
100 National Geographic Channel
101 National Geographic Wild
102 DoQ