Njemu je motor kao motor bio dobar, ali senzori, elektronika...tu i tamo.
Taj auto je trazio 3 some da bi bio OK.
Printable View
Njemu je motor kao motor bio dobar, ali senzori, elektronika...tu i tamo.
Taj auto je trazio 3 some da bi bio OK.
Kad smo već kod kidanja, mislim da sam naslov klipa kontradiktoran tome što si rekao...
http://www.youtube.com/watch?v=t709XhM-uBk.
Kad smo snimali klip u moje auto smo bili ja, stevan, nikola, vuk a kod tila samo on i drug jedan. Prošlo je godinu dana ipo dana od kad si ga ti probao a samo je u zadnjih par mjeseci - urađen kompletan veliki servis kaiševi, svi filteri , svjećice, ulje pa onda kočnice, KOMPLET prednji i zadnji trap od amortizera do ramena ma svega... znači ja sam auto krenuo da sređujem za sebe počev od dolje, sve mu je izmijenjano ostalo mu je samo da se promijene gume, da se prelakira i eto ga opet najbolji u CG. Mene taj servis nije koštao ništa ali da jeste ja na taj auto skoro ništa ne bih zaradio prodajom a prodat je u extra stanju...
Frende, ne moze bit najbolji u CG...
Vidio sam jednog prije neki dan u Risan...apotekar u svakom pogledu.
a JOLE najbolja sedmica u CG to tvrdim je kod momka u "KRUG" Aleksica...sto se tice ocuvanosti, godista, opreme... ako te zanima zovi da je pogledas :D
ahhhaha al momak ladno veli ne bi je dao ispo 12 000e :D
Drug prodaje 2004 330ci cabrio smg sa M opremom 10 000 a ovaj ludak 2002 320ci isto tolko :D I ova 330ci ima bolju opremu...
da nije kabrio, odma bi ga uz'o!
SMG getriba znaci -2000 na vrijednost auta.
hehehehe smg prve generacije crkavajuci, saznao sam sto je los, magneti mareli alfin hahahahahahahahahaha komedija zato ne valja boba ;p
Ne bre, SMG I je Getragova manuelna getriba sa el. kvacilom, magnetnim ventilom i Siemens elektronikom.
Kvari se ventil i el. kvacilo.
Ali saltanje u normalnom modu je uzas, ali onaj pravi uzas.
aha, italijani kad ti ja kazem ...................
Aooooo, dobro.
BMW's first generation SMG was also partly a Magneti Marelli system.[3]
cheers darling .......................
In 1997, BMW introduced the Sequential M Gearbox
(SMG) as an option on the European-spec E36 M3 in some markets. Using the
internals of the Getrag six-speed manual gearbox, SMG employs an electronic
clutch operated by a magnetic valve that is triggered by pulling or pushing on
the gear lever. Two further valves operate a pair of hydraulic cylinders that
electronically engage each gear, thus allowing for shifts to occur in as little
as 0.4 seconds. The SMG electronics are integrated with the Siemens engine
management system to put the engine and gearbox in synch. The system includes an
automatic mode, gear indicator in place of the engine oil temperature gauge
below the tachometer, and a flashing upshift light under the M logo in the
instrument cluster.
Kad smo kod toga, jednog sam vidio skinutog i partly otvorenog...i to je bilo dovoljno da kazem da nemam pojma o cemu se tu radi...
electronic
clutch operated by a magnetic valve that is triggered by pulling or pushing on
the gear lever
ovaj dio je magnetijev, al kad simens ubaci ****** svoje to crkne , isto ka alfe kad su dobile bosch krenule su sve da riknjavaju
Clutch je Borg Warner-ov.
EMTRI e36 ima SMG.
Nesto si pobrkao sa SSGom kod e46.
Ponavljam, na e36 EMTRI nemas djelova od Magnetija.
Dalje, procitaj ovo:
saznao sam sto je los, magneti mareli alfin hahahahahahahahahaha komedija zato ne valja boba
a onda i ovo:
ovaj dio je magnetijev, al kad simens ubaci ****** svoje to crkne , isto ka alfe kad su dobile bosch krenule su sve da riknjavaju
Odluci se frende vise.
VOLI tj. g-din BOkan je od sjutra novi zastupnik za BMW (vise nece biti MP Auto).
a izvini Ivo Visinu.
Gdje ce mu bit servis?
Kakve veze ima kad neće ni oni znat da sklepaju običnu sitnicu kako treba? :D
Ha, znas kako, da bi postao zastupnik za Bimmu (ili za bilo koji brend) svi majstori moraju poc u Bavariju i servis mora bit po njihovim standardima.
Da to ako si generalni uvoznik,(Delta Bg),a ja mislim da ce ovi biti samo ovlasceni diler, kao sto je i MP bio.
MP je u kurcu, bio i ostao.
Zamisli, podjem tamo i sef servisa mi kaze: "mi nismo kvalifikovani da radimo automatske mjenjace" i "mi kad imamo problema sa elektronikom, zovemo Rasovica".
ovako kad dodjes u voli ponudice te kobasicu i jedan feta sir dok oni servis zavrse..
Ne frende, ti ne vozis BMW zbog nekih drugih razloga.
Znam da nisu ista klasa, al - Fabija sto bi prije uzeo: CT200h ili e92 coupe?
CT200h, bez sekunde razmisljanja.
0-60 mph sam sporiji od oba al bih zato bio brži do ove crte :)
Ne bi, tebi treba 13s, a njima 11 :P
13.6 koliko ja vidjeh :)
11 im treba do 100 mph
Jes bogami, moja greska
Trazio si BIMMU kad si kupio Benza?