skoro je 320d 2003 sa ***** opremom prodat 8500.
skoro je 320d 2003 sa ***** opremom prodat 8500.
ja sam prije par godina zvao za ovog bmw-a ali momak nije htjeo da ga proda...i ovo su stare slike od prije minimum dvije,tri godine...
auto je ok ali nema sanse ni blizu tih para da dobije sada...realno,ako je top stanje maksimum koji ce izvuci(od zaludjenika)7000-7500
Ja bih mu dao 5000, sve što nije ristajling odnosno prije 2002 vrijedi manje od 6000. Meni drug daje 320D ristajling 2004, miš boje, full oprema znači navigacije, klimatronic, grijanje muda i guzova, komande na T volan i cruise control, nove gume i lijepe felme, registrovan do februara - 7500 evrića ka za Jola ali je karavan a i ja tolko para nemam
hahahahah, šališ se ?
Zato što je 530D noviji, neću ništa mlađe od 2000 i najvažnije 530D ću lakše prodat sutra a ne ka sa starom sedmicom da sam se jedva oslobodio nje. Neću cijelog života kante i rage vozit, moram razmišljat o prodaji, a trojku ću prelagano prodat kad bude vrijeme.
Voli ovlašćeni prodavac BMW vozila
Kompanija Voli i Delta Motors potpisaće sjutra ugovor o partnerstvu, prema kojem će crnogorsko trgovačko preduzeće preuzeti ulogu ovlašćenog prodavca i servisera BMW vozila za Crnu Goru.
Predstavnici dvije kompanije potpisaće ugovor u 12 sati u prostorijama Upravne zgrade kompanije Voli u Podgorici.
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=184818
sad možeš sa ženom u Voli, ona po brašno i šećer ti po novi M5..
She is only here to annoy herself!
That's the spirit.
WIFE: What we need?
sugar
spaghetti
Ariel
Lenor
Colgate
Fish
BMW FAV-FITI...
TAKUMI
Gledaj, ja bih prvo kupio 4 celicne felme da ga prebacim do kuce, onda bih uzeo neke normalne 16 ili 17.
Onda, zmigavac nije tako skup, keder takodje...
Ako je samo to u pitanju, dajem 6.
TAKUMI
Da, zaboravio sam da navedem i da sam ja imao najbolju sedmicu u CG što se tiče motora, da uzimam drugu sedmicu bi bilo da prelazim sa konja na magarca. A ta priča fabije da ne valja ne pije vodu jer sam ja rekao da mu je motor i mjenjač bio top a to što je estetski izgledao bzv je što mene boli K kako izgleda... da sam ga prefarbao čitavog, za godinu dana bio bio opet onakav kad nemam garažu no ga čukaju đe stignu.
Bokan inače vozi samo bmw tako da me ne čudi to...
Njemu je motor kao motor bio dobar, ali senzori, elektronika...tu i tamo.
Taj auto je trazio 3 some da bi bio OK.
TAKUMI
Kad smo već kod kidanja, mislim da sam naslov klipa kontradiktoran tome što si rekao...
.
Kad smo snimali klip u moje auto smo bili ja, stevan, nikola, vuk a kod tila samo on i drug jedan. Prošlo je godinu dana ipo dana od kad si ga ti probao a samo je u zadnjih par mjeseci - urađen kompletan veliki servis kaiševi, svi filteri , svjećice, ulje pa onda kočnice, KOMPLET prednji i zadnji trap od amortizera do ramena ma svega... znači ja sam auto krenuo da sređujem za sebe počev od dolje, sve mu je izmijenjano ostalo mu je samo da se promijene gume, da se prelakira i eto ga opet najbolji u CG. Mene taj servis nije koštao ništa ali da jeste ja na taj auto skoro ništa ne bih zaradio prodajom a prodat je u extra stanju...
Frende, ne moze bit najbolji u CG...
Vidio sam jednog prije neki dan u Risan...apotekar u svakom pogledu.
TAKUMI
a JOLE najbolja sedmica u CG to tvrdim je kod momka u "KRUG" Aleksica...sto se tice ocuvanosti, godista, opreme... ako te zanima zovi da je pogledas
ahhhaha al momak ladno veli ne bi je dao ispo 12 000e![]()
Drug prodaje 2004 330ci cabrio smg sa M opremom 10 000 a ovaj ludak 2002 320ci isto tolkoI ova 330ci ima bolju opremu...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
SMG getriba znaci -2000 na vrijednost auta.
TAKUMI
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks