Bogme ovome kupatilo kosta kao sad jedan dvosoban na zabjelo novogradnja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Bogme ovome kupatilo kosta kao sad jedan dvosoban na zabjelo novogradnja
Da to nisu zlatne/pozlacene WC solje kao sto imaju ovi bolesnici u UAE :joy:
Isti bolesnici sto su Spajkijevi 'prijatelji', vajni 'investitori' i sl. Jedan strani novinar ih je najbolje opisao - kaze 'oni poklanjaju skup nakit eskort damama, sa pogrdnim nazivima. Iste se datom nakitu raduju, ne shvatajuci da je natpis na nakitu, na arapskom jeziku, krajnje vulgaran, pogrdan, i degradirajuci'. Da ne ulazimo u tematiku mikro kamera po jahtama, hotelskim sobama itd.
Kad procitam ove stvari gore, to je samo jos jedna potvrda da je CG jedan k-ac ako ga ima. Sa jedne strane nema para za socijalna davanja, za skolstvo, za zdravstvo, za nista sto sustinski treba gradjanima, a sa druge strane neki 'tip' daje 20-30-50K EUR za WC solju.
Bez obzira ima li taj ili bolje reci 'to' pare da plati WC solju 50K EUR, taj nije zdrav u glavu. Koje je to 'zadovoljstvo', ili bolje reci poremecaj. Koji ce mu pare, kad je izopaceni bolesnik, lisen svih ljudskih vrlina.
Ovo je interesantno, ali je veliko cudo da danas postoji dvosoban stan od 82m2.
Nema vise detalja, moze biti ono sa izmisljenim spratom, a mozda i ne.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4f3bfe9c93.png
Čim nije prodat za ove pare…
Ova zgrada treba da se rusi
... treba pozurit za ovaj stan
https://vm.tiktok.com/ZMBXs8fxH/
Ovo je pobjedjik vijeka.
Ovo je dokaz koliko je trenutno trziste bolesno.
Ovaj raspad od kuce 110 kvadrata da proda 100k,sve nogama u guzicu da se bije, on gadje na 250+ treba jedno 20-30 za renoviranje.
Ljudi se primili na trzisnu vrijednost po osnovu koje placaju porez pa se frljaju sa cijenama
Na nidje nisam rekao da vrijedi i kosta 600k , ali sam rekao da je luxuzno opremljen za ono sto se prodaje kao lux opremljen stan po nasim oglasima .
Druga stvar ako nisi skoro opremao stan ne znas koliko sve ove stvari kostaju i kako se nabere cifra . Opet kazem ne mislim da kostaju 300k ali kostaju dosta vjeruj mi .
Sto se tice lokacije nije losa uopste i pogled je koliko toliko dobar u odnosu opet ponavljam na ono sto se prodaje u Maste, City , Family , Baku i slicne kvartove dje kad izadjes na terasu gledas komsiji u dnevnu ili spavacu sobu a opet se gadjaju sa nenormalnim cijenama …
Suma sumarum na ovaj @Stefketov post nebih dodao nista , nego je to sustina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kompleksasi dosli su do para lako pa ne znaju da uzivaju no placaju stan u PG ni da je u sred NY, jbg mora carsija da prica da on kenja u solju od 20000 eura u sred luksuznog City kvarta! Zamisli da ima stan u NY, to ne bi niko znao, a ovako znamo i mi sa foruma, e to je posao!
Poznajem takve, citavu srednju su prosli u jedne farmerice i dvije dukserice, cim su dosli do malo para poceli su da nose patike od 1000 eura i da nose svilene kosulje, jer ih pamuk iritira vele. :)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mislim da je vlasnik stana postigao željeno [emoji6]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
eto tako... van realnog i mogucnosti mastanja mi je da kupim nekretninu od 3/4 miliona, ali bi mi, cini mi se, i da imam te pare bilo van realnog da je kupim za te pare u PG (ili bilo dje u CG)
mislim da bih, ako bih bio imovinskoga statusa da mogu izdvojiti 3/4 miliona za stan, to bilo pravo vrijeme da zakljucim da sam "prerastao" sredinu i odselim se u Toskanu na neku livadu medju cemprese :D
mi pljusnusmo 25k u stan od nepunih 70m2, a sem garniture i djecijih kreveta sam sve sam napravio od namjestaja... da smo i to kupovali vjerujem da bi lagano prebacili 30k... nista, ali nista luksuzno u njemu nema
zato sam gore i pisao da u onu cijenu stana je barem 100k na namjestaj, garaze i ostavu
sve je otislo u pitu
vidi rasporeda kukala mu majka
inace, kod oglasa za nekretnine obozavam kad ti prodavci unaprijed skrenu paznju za koju je to namjenu dobro
Pa jeste, evo prica se o njemu i njegovoj wc solji od 50k eura, a kao mali je vjerovatno piskio u poljski cucavac heheh
Manje bi se pricalo da je donirao kakvoj bolnici 49000, a kupio solju od 1000 eura, carsija ne bi pricala kao sad, jbg kompleksi su raaazni.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mogu vam reći da se u NK (zgrade mlađe od 10ak godina), može kupiti stan za 1000e po m2.
To mi je nelogično jer u izgradnji je već od 1800 do 2200.
Zašto bi neko dao novac čekao par godina da se napravi zgrada i platio duplo više umjesto sa se odmah useli je pitanje [emoji780]
Za 3 godine će dati na kiriju preko 10.000e. To povećava cijenu stana u izgradnji sa 1800e po m2 na 2000e po m2 ili još 10%.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Niksic u izgradnji 2000 ha ha.
Je li skupo kupit stan u Ulcinj za 1550€ kv?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk