Radis li ti to?
Printable View
voek radi sve i to profi
Moze li u PM broj tel i adresa?
Moze valjati kad dodje vrijeme za sredjivanje DPF-a
Hvala
poslednji dobri renol!
https://c1.staticflickr.com/1/595/23...0b31b846_z.jpg
ka čarli iz cipelića
pa jel ovo isti renol što je na široke točkove? njega vozi omladinac neki
ovaj je na fabricke uske..
Danas sam predao auto servisu da skinu DPF sa 1.6 Multijet motora. To ce me kostati oko 300 eura, a problem je Marelijeva jedinica. Ranije je na FCA isao Bosch EDC16 i to ne bi bilo problematicno. Ovako da se nadam da ce biti zavrseno kako treba. DPF je do sada ciscen 2 puta, ali bez rezultata, nakon cca 300km ponovo se upali CE lampica i zacepljenost je oko 80%.
brat je na volvo xc60 pola godine jurio mjastore..cisti...mijenjaj senzore i sl...resetuj..radi regeneracije...i sve je to bilo drzi nedelju dana i kraj... sad ga je skinuo i vozi bez problema...
a da ne pominjem koliko je puta samo ulje zamijeni jer bi mu svaki put ubacio naftu u ulje i dizao bi mu nivo...a onda svaki put auto ode u safe mode...
Da, to se i meni desava na autu. 4000-5000 km i moram na zamjenu ulja. Selenia 1L WR PE je oko 15 eura.
e pa niste trebali kupiti takva vozila sa tim DPF.... :)
Od 2011. svi dizeli imaju DPF
I DPF ima svoj vijek trajanja, nama je najveci problem velika kolicina sumpora u gorivu on ubija DPF...
Benzin je zakon. Za te novije dizele covjek mora imat sa strane vazda 2000e...
O tome ja pricam. Uz to, od 2017e sva vozila kod nas ce morati na tehnicki pregled zbog DPF-a.
Koliko je vijek dpf-u oko 200000?
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nema pravila. Problemi startuju na nekih 50-60000. Sve zavisi od voznje i prljavstine u nafti.
Zbog toga i drugih razloga, zabranio bih dizele zakonom.
Lijep si ispao na toj profilnoj slici...kao lutka :-)
Zato bez dpf-a i vozi :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne gledaj sliku, jos sam maloljetan.
Ako mora dizlo onda bez depeefa. U suprotnom - BELAJ!
Jes frende no nije isto oli na 100km potrošiti 8e ili 15e... (poredim 2.0 dizel i 1.8 ili 2.0 benzin)
Rekoh 100x do sad... Svi bi mi vozili benzince da se ima masu para :D
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Kako 8e na 100km kad momku 2.0 dizel popije 12 litara nafte ?? 😂😂
Benzin+plin i nema plivajucih zamajaca,dizni,dpf filtera, a potrosnja ista...
EGR je tu godinama, rade bez problema. Noviji motori ga nemaju. Znaci brzo ce nestati sa lica zemlje. Znaci samo obican kat i bok.
Moze li da se ugradi onaj naslon za ruku u megane 2012ta godina proizvodnje? I dje da ga kupim ako moze?
Kia...
A ovi stopovi su uzas.
Lijep
Sent from my iPhone using Tapatalk
i magarci su lijepi na oko...
A tek onda vidiš da su i izdržljivi...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
al su magarci...
Kao Frida Kahlo
http://3.bp.blogspot.com/-mUCjpMONK2...frida_home.jpg
A tek onaj Taliban ili kako se vec zove, cujem da se prodaje kao nekad Safrane. Ili Vel Satis.
Ono je gore Megane u limuzinskoj verziji?