imajuci u vidu da je iz lecea poceran zbog kocke...........
Printable View
imajuci u vidu da je iz lecea poceran zbog kocke...........
Nadam se da je neka greska i da to nije uradio,ali ako jeste,onda sto se mene tice ne na dvije nego na 10 godina.Ako je neko ko je imao tu srecu da za zivot zaradjuje igrajuci fudbal spreman da to rizikuje zbog kocke,onda ni ne zasluzuje bolje.
Bas se zbog toga nadam da ce ovo bit neki nesporazum.
Bila greška ili ne, teško da će se sad ispraviti.
velike stete :P
Tesko da bi osudili nekoga bez kvalitetnih dokaza.
Evo,vidjesmo i Svajcarsku kad treba da napada.Sanse ne napravise.
mozemo sa njima dva puta po 0-0....i da cekamo da uleti nesto Joveti :D
onda nismo trebali da smjenimo filipovica kada nam je bod dovoljan....
zar vam je svetsko mjerilo ovih srednjih repki????A svajcarska nece biti ni 3 u grupi..eto vidjecete...i mi i bugari ispred njih...
pa svi na svetsku ginu... u kvalifikacijama manje ginu...posebno kad igraju protiv ekipa koje misle d amogu lagano, svica vjerovatno nas dozivljava kao neku ono laganu ekipu...a pobijedicemo ih i u pg i tamo...
ovi Polexa...jedino je dobro što će sad šansu dobit Božović i Blažić
a kad je to bilo...
od 2006 do prosljeg ljeta je igrao za 2 tim, a od tada bog zna. u 1. tim nije igrao
Ovo za Vula,sjetite se utakmice i shta je cho'ek tad branio. Da ga nije bilo 10 bi primili. Chisto sumnjam,nego ovi nashli da treniraju strogocu... Ima josh 2 rochishta,njegovi svjedoci,dje je bio,shta je radio i telefonski razgovori. Chekajte da se to zavrshi pa onda udrite...
poleksic je ubjedljivo najbolji golman kojeg imamo u to nema sumnje
Marko Vesovic sinoc dade go
http://www.sportske.net/vest/domaci-...ost-23832.html
simon vukcevic na pozajmici u olimpijakosu...
Da da...
Prosao ljekarske preglede i potpisao. Jednogodisnja pozajmica sa mogucnoscu otkupa ugovora nakon toga za 3.7 miliona eura.
Zao mi je sto nije neka jaca liga, ali valjda ce bit redovan.
ma bolje tamo redovan no u neku jaku svaku 10 tekmu...
Svaki savez ima obavezu da postuje ovakve odluke.
a i da može, ko bi uzeo golmana koji namješta.....?
I dalje mislim da ne bi bilo loše angažovat nekoga stranca u repku.
Pade mi napamet oni Lopez te je u Budućnost igra,Kadu...
Evo i veće sile od nas imaju strance u repkama
Itekako ima potrebe. Što sad... pričamo na sva zvona da smo multietnička država u kojoj svi dobijaju jednake šanse, pa kad se pomene crnac u fudbalskoj reprezentaciji odmah se neka konzervativnost ispoljava... A nekate.
to je glupost dovoditi strance u reprezentaciju,bilo koji sport da je u pitanju,odma bi zabranio tako nesto
evo simon izvisi u olimpijakos....
Okle to sad?
evo u vijesti danasnje, kao sve se dogovorili i kad je trebalo da potpise stavili u ugovor manja primanja naravno simon ih pozdravio....
Doveo bih Kadua, čovjek voli Crnu Goru, mlad je, ima talenat. Možda eksplodira za godinu dvije.
:yipiiii:vala kad rusi imaju crnece, mozemo i mi:yipiiii:
Kad Njemci imaju turchina i crnca,mozhemo i mi,pa makar jedno od to 2 :)
i francuzi, imaju samo 1 bijelca....nekad je to bila citava repka 18 igraca bijelci