Bojim se da brkas neke loncice. I to vec neko duze vrijeme ;)
Printable View
Cini ti se brale-njega pobjede ne intresuju...
Inace,pravi mangup,kralj i Playboy u F1 u poslednje vrijeme je bio Eddie Irvine,i njegove zurke,provodi i potrosene sume se i dan-danas pamte i prepricavaju u kuloarima F1.
Svi pamte jurnjavu po hotelu u M.Carlu kad je jedan F1 fotograf uhvatio djevojku da ga vara sa Irvine-om...
To su mangupi,a ne funjare koje u gacama izbacuju iz klubova...
Inace:Kljucna rijec na ovoj slici koju je "Kimi wanna be" okacio je:
"Fastest"...
Ma Kimi je pickica iza kamera, a i na stazi.
Garantujem da se posle izvinjavao Buljijeu za ono preko radia.
Nemoj predpostavljat kakve uredjaje ja imam, fino pogledaj shumija u mladjim kategorijama, tu se vidi TALENAT, i ne znam jesi procitao nedje da sam rekao da je shumi losh vozac ili nesto slicno, a talenat je talenat, neki kao shumi mogu da ga nadomjeste zestokim radom, on je to uradio, uz odredjeni talenat koji ima naravno...tu je dje je, nisam ja debil ka neki odje da ne vide stvari kakve jesu..
A o snoshenju posledica...nece Kimi da tuzi i nece te "neko nedje" izbit siguran budi, ali ako mene licno nazovesh bilo kojim imenom ili nadimkom, ili meni pocnesh da objashnjavash sto je Formula a sto staza... onda cu ja licno a ne neko tamo da porazgovaram sa tobom, ili bilo kim.... nemam 15-20 godina da se svadjam ili vrijedjam preko tastature, no preko 30, pa znam kako se "svadja"...
p.s. Ne svati ovo kao neku prijetnju tebi licno, ili bilo kome, nisam NK kvartash ili tako nesto, samo molim za malo normalnije ponashanje, ako vec pricamo odje, dje nema ponashanja...nema ponasanja ;)
Zalutao si na F1 topic.
Mojne tako.
On definitno nije zalutao, za razliku od nekih uljeza tu.
Ne postuje IKONU.
No dobro, i onako je Kimi u centru paznje, toliko se trudi da odbrani pulena :)
Ne dobije se imidz na taj nacin.
I jebes imidz ako si ga dobio na taj nacin.
Boullier o razlozima Kimijevog uspjeha
http://www.gp1.hr/wp-content/uploads...21-636x424.jpg
Vodeći ljudi Lotusove momčadi smatraju da je prava atmosfera u momčad ključ uspješnog povratka Kimija Raikkonena.
Nakon velike pobjede u Abu Dhabiju, popularni Iceman glavna je tema svih svjetskih medija. Bivši svjetski prvak iskoristio je šansu i uvjerljivom vožnjom osvojio prvu pobjedu nakon 2009., a javnosti su još zanimljiviji već legendarni komentari nakon utrke i poruke koje je za vrijeme nastupa slao svom trkaćem inženjeru.
Komentirajući uspjeh svog vozača, šef Lotus F1 tima Eric Boullier rekao je da je dobra atmosfera u momčadi glavni ključ Raikkonenova uspješnog povratka u Formulu 1.
Na pitanje novinara je li odnos momčadi prema Raikkonenu utjecao na njegove nastupe, Boullier je odgovorio:
“To morate pitati njega, no vjerujem da je tako. Na tome smo inzistirali od početka. Kada sam prvi put upoznao Kimija proveli smo dva sata razgovarajući u uredu. Bilo je očito da nije presretan jer on uživa jedino u utrkama i pobjedama.”
“Mislim da je vrlo važno što smo mu osigurali dosta slobodan raspored.”
Šef Lotusove F1 momčadi očekuje još bolje rezultate u budućnosti.
“Mislim da smo sada svi puno iskusniji. Možemo reći da smo ove godine imali dva nova vozača. Da bi izgradili pobjedničku momčad potrebno je usuglasiti jako puno različitih parametara. Vrijeme i iskustvo su samo neki od tih parametara, a ove godine smo se naučili nositi s usponima i padovima.”
evo posla za penzionere..
Bernie će nagrađivati zviždače
06.11.2012., 15:53 | Piše: Luka Matešić | Sve o temi: Ecclestone, F1
http://www.gp1.hr/wp-content/uploads...er-545x363.jpg
82-godišnji Bernie Ecclestone predstavio je novi prijedlog nagrađivanja zviždača u F1 paddocku. Prema posljednjoj ideji karizmatičnog Engleza, zviždači koji su spremni “cinkati” svoje momčadi za kršenje pravila nagrađivali bi se sa čak 500 tisuća dolara.
Ecclestoneov najnoviji prijedlog uvođenja ograničenja proračuna na 250 milijuna dolara dobro je prihvaćen u F1 paddocku, no karizmatični Englez već je predstavio novu ideju. Riječ je o nagradi od 500 tisuća dolara za svakoga tko otkrije varanje unutar Formule 1 i eventualno probijanje proračuna.
“Prema predloženom ograničenju proračuna momčadima je dozvoljeno trošiti sredstva na bilo što. No, ljudi unutar momčadi najbolje znaju što se događa. Nagradni fond od 500 000 $ mogao bi mnoge natjerati da progovore.”
“Pokušati ću šefove momčadi nagovoriti na potpisivanje ugovora o osobnoj odgovornosti za svako kršenje pravila ili varanje.”
Zalutao??? Bio sam ja na F1 topik kad ovoga F1 topika nije bilo... i tu se vodila puno normalnija prica, a zbog stvari koje se odje rade je i zakljucana...
I da, kad smo kod tvoje ikone...nije da je ne postujem, glupo je pricati o tome, covjek je to sto jes...sad sto ja mislim da nije zasluzio dosta toga i sto ga nikad nisam volio to su druge stvari...ali ti nikako da svatish da ljudi mogu da imaju svoje mishljenje koje se ne formira prema tabeli (formule, fudbala ili bilo cega) i to uglavnom znaju da pokazu, kako, sta i zbog cega... ne stavljaju samo slike polugologa starog covjeka i pricaju smijeshne price...i josh ako se spomene bilo ko drugi...zna se kakva je vasha prica....nego vec su dosta ljudi prije mene pokushavali pricom da promijene neke stvari i da tema bude normalna...ali ne, mora se silovat svako ko udje odje...i narvno, mora mu se smucit... srecom covjek dobi nogu iz tima... pa dako iduce sezone bude citljivija tema... mada, osjecam da ce Fetel bit predmet obozavanja...pogotovo ako RB nastavi da pravi ciste i regularne bolide... i eto Fetel ima shansu da pretekne i vasheg shumija...samo meni je malo simpaticniji od gorepomenutog
Pozdravljam!
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ning-amp-tunig
;)
E lozacu jedan je li realno da ne mozes da pretpostavis ko sam???
:)
Sto se Kimija tice-vec sam ranije napisao sta mislim o njemu,ali ne treba pretjerivati sa nekim stvarima,isto kao ni sa M.S.-om naravno.
Bilo kog od njih da upoznamo-pali bi smo na prkno-realno...
pa predpostavljam da se znamo...sad ide ona prica "mene svi u grad znaju"... mislio sam da je josh neki fabijin pomocni nick...al eto nije...
Ovako, imam druga kojem je nick sumaher, pa ga ne maltretiram i ne bijem :P A imam josh jednog druga kojem je takav nick na neke duge forume...e sad, ako vidish ovoga drugoga dje, reci mu da nema popusta za chipovanje :P
Pogodio si :encouragement:
http://www.youtube.com/watch?v=A1QeyeTLLFI
e to, taman da ti se kolega Fabija odushevi :ghost:
jos jedna tema za dokazivanje cija je murica manja, ..........................
Jesi siguran da nije? http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile06.gif
Citat jednog Kimijevog navijaca:
Michael Schumacher, vozač koji me je nervirao svojom dominacijom i kojeg tada nisam pretjerano volio, no nikada nisam omalovažavao njegov talent. U svoje vrijeme Michael Schumacher bio je veći i od same Formule 1. Iznimno sam nesretan kad čitam kako se blati kao čovjek jer Michael Schumacher to svakako ne zaslužuje. Ne zaslužuje to ni kao vozač. Istina, bubao je ljude po stazi i proglašavan ubojicom, budalom, idiotom, a istovremeno svi koji su isto učinili njemu bili su heroji. Idući puta kada krenete blatiti njegovo ime sjetite se da pljujete po čovjeku koji nije samo sedmerostruki svjetski prvak već i najveći humanitarac među svim vozačima koji su ikada nastupili u Formuli 1, a usudio bih se reći i među svim sportašima.
Michael je ambasador UNICEF-a i još uvijek aktivno volontira na dobrotvornim priredbama na kojima se prikuplja novac kojim se omugućuje djeci u siromašnijim dijelovima svijeta bolja zdravstvena skrb, edukacija, voda, prehrana i još mnogo toga. Sponzor je dječje bolnice u Sarajevu koja skrbi za klince s amputiranim ekstremitetima. Aktivno je povezan s međunarodnim Crvenim križem i sudjeluje u radu te organizacije prilikom izbijanja elementarnih nepogoda. U mnoge je slične projekte ulazio mimo znanja medija koji su to naknadno otkrivali. Recimo, nakon katastrofalnog potresa i tsunamija u Indijskom oceanu 2004. (koji je odnio bar 230,000 života) Schumacher je bio najveći svjetski privatni dobrotvor, s donacijama od preko 10 milijuna dolara u gotovini (!) – podatak koji je, jedva, procurio u medije tek nekoliko godina kasnije. Stoga dobro razmislite prije nego što Michaela Schumachera opet proglasite baš takvim zlikovcem kakvim ga smatrate.
http://www.youtube.com/watch?v=CGKsK...eature=related
An interview with Murray Walker. With nice pictures. Murray walks around, meets old and good friends .. ;-). Broadcaster Chris Evans gives his comments on it, Nigel Mansell and Jackie Stewart too.. .
An interesting interview and views and finally Murray Walker says that Michael Schumacher is the greatest driver of all time in his opinion.
Sam je doprinio tome da ga veliko broj ljudi ne voli upravo zbog njegovih nesportskih poteza.
Iako on nije izmislio izbacivanje protivnika sa staze i sl.-ljudima se to urezalo u pamcenje.
Ja ne pamtim,ali ljudi koji pamte trke Senne,Laude,Prosta,Mansell-a kazu da im je bio nevjerovatno antipatican.
Gledali su ga kao zutokljunca rumenih obraza,izduzene brade i ramena povijenih na dolje,kratke kose u odnosu na Prost/Senna stil,bez "muzevnih" brkova Mansell-a.
Ni po cemu se nije uklapao u tadasnju F1 elitu.
A sve je kulminiralo kad je poceo da se bez ikakvog respekta suprotstavlja dotadasnjim "vladarima" F1 staza...
Bio je na meti fanova svih vozaca,a pogotovo Seninih.
Dodatnu so na ranu predstavljale su njegove borbe sa Sennom '94-e,kao i pobjeda nakon Sennine pogibije u San Marinu.
Ostalo je vec poznato...
ON je Formula1... To je tako prosto.
Sent from my GT-I9300
A sta ce biti za par nedelja?
Za par nedjelja ce za F1 nastupiti "millenium bug" Formule 1.
Shvatate li vi ljudi da iz F1 odlazi "Muhammed Ali","Magic Johnson",legenda,velicina?
Shvatate li da ce vas djeca pitat:Kako je vozio "taj" Schumacher?
A vi ce te morat da malo...zaobidjete istinu...
Da, to je grozno.
Ali ćemo mi ostali barem počinut
Zato ja cuvam sve magazine u kojima se nalaze clanci o njegovom zivotu,zeljama,usponima,padovima...
Kad sve to covjek procita,stekne utisak da ga poznaje licno...
A imam i "specijalno" izdanje jednog magazina-i pazi:Cijeli magazin se bavi njime.
Odrastanju,psiho-fizickoj spremi,organizaciji tima itd,itd
A i planiram u dogledno vrijeme da posjetim i njegov karting centar u cijem sklopu je shopping centar,muzej,restoran...
Moj sin ce dobiti ime po njemu.
Eto, da mu barem djelimicno uzvratim ono sto je uradio za mene preko TVa a i uzivo.
Svaka cast :respect:
http://autos.yahoo.com/news/how-woma...sh.html?page=1
Jel' stvarno ostala bez oka?
poslije trke izbačih sliku sa "zidarskim", a evo i klip..:)
najjače kad mu bulije povlači ruku da sakrije flašu, a ICEMAN ga gura.. :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=lvksdE2Z08g
Ma za par godina niko nece ni znati ko je on,a ako me ko bude pitao za njega,fino mu kazem kako je objasnjavao ove 3 godine,i sve ce im bit jasno