@NetworkMaster Posto se razumijes u dalekovode i zracenja, sto mislis o dalekovodu na onom placu sti sam okacio?
Tri "glave" sa po dvije zice, zraci li to? Mada ga je svakako gadno vidjet na imanje
Printable View
@NetworkMaster Posto se razumijes u dalekovode i zracenja, sto mislis o dalekovodu na onom placu sti sam okacio?
Tri "glave" sa po dvije zice, zraci li to? Mada ga je svakako gadno vidjet na imanje
Ima jeftinih kuca dosta, dje je kvadrat masu jeftiniji nego kvadrat stana.
I mnogo jeftinije izadju nego da neko kupuje placeve po 200e kvadrat, placa dozvole i zida po ovim cijenama.
A po meni je glavna prednost sto su te kuce cesto na boljim lokacijama nego sto su placevi koji su ostali slobodni
Ruzan ,stvara nervozu , kuca sto ima vise spratova bliza je ovom prenosu od 35kw pa i vise vjerovatno zbog izolatora...
I dzabe ti vila i bazen tu padne zica okine se kabl eto belaj.
Elektromagnetno zracenje sve sam rekao...
Uvijek moras da pustas na imanje nekog ako budu popravke dalekovoda
A i pitanje je smijes li da gradis ispod dalekovoda postoje i neki gradjevinski propisi jer ima isto zastitna zona dalekovoda
...
Vala za 50 eura po kvadratu mozes da pronadjes...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne, ispada 2600 kvadrat ali moras kupit garazu.
E da je srece da smo prije 20 uveli zakone u nekim opstinama (Budva, Pg) da je parking mjesto nedjeljivo sa stanom ko terasa. Neko mi pricao da je tako na Kanarskim ostrvima.
Sent from my phone
uh sto volim kad pokazu slike krova ili neomaltanih zidova dje vidis da je skrpljeno i da onoga prozora ocito nije bilo godinama jer je blok onako ispucao i nagrdjen...
u velikoj jugoslaviji je zona zabranjene gradnje oko dalekovoda (i za niskogradnju) bila 100m... isplacivali su ljudima i livade i njive i napominjali da se na ta imanja vise ne sadi i ne gradi
danas, npr u TV, imas situaciju da ljudi mogu ves da sire na zice od dalekovoda koliko su daleko
nije bas shity kvart, ali oni zeleni su jos prosle godine bili 3300... ona zgrada do hotela i delte je bila 2700 u izgradnji
frljaju se ljudi sa cijenama
daju banke sve sad - imaju visak para, samo gledaju da ih plasiraju nedje
to su magovi marketinga
umjesto da podignu cijenu kvadrata i recu "GRATIS" parking mjesto, oni sebi udaraju kontru kod kupaca
jer, realno, kupci ce radnije na trotoar nego da plate tu garazu iako ih dodje 50e mjesecno na kredit
https://www.facebook.com/share/v/1Bh...40aB7S9Ucbxw6v
Kvalitet DELUX
Beograd na vodi 5000€ m˛
Gledam za oko 40K neku garsonjeru da kupim. Ako je zavrsena i zgrada lici na nesto, otvorio bi se i 45k max...
Nije za izdavanje, nego bih da je prodam za godinu-dvije-tri...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-338948
Evo nesto ovako ispod 2K po kvadratu.
Ima li ko kakvu info o ovoj zgradi i ko gradi?
Odavno nisam vidio ljepsu zgradu.
A prodalo se vec dosta.
Rekose da ce bit' tip top zgrada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
42 stana su do sad vec prodali a tek je rupa za zgradu iskopana
Neki kontakt? :)
https://www.instagram.com/fidija.terraces/ to bi trebalo da je ovo.
Jeste, to je to.
Sa kaskadama, ogromne terase. Stanovi na prizemlju sa dvoristem. Recepcija. Pominjao se bazen, sauna itd. Ne znam koliko je tacno.
Uglavnom, ovo sto pricaju je za te pare s obzirom sto se sve danas prodaje - KRADJA. :)
koji je rok za završetak za fidiju? izgleda ovo dobro, pogotovo ako je i dalje 1900 eur
U EU cijene nekretnina porasle 40% u periodu 2013-2023. Kod nas 100% i više. Što veli Alternativa? Oćemo li bojkotovat građevinski kartel?
Ili ćete da balite za stanovima u zagorički geto da sa Vndojem kafu ujutro pijete?
Jedino ne valja lokacija te zgrade Fidije
Ako ja ne grijesim, do te zgrade ide uska ulica
Ulaz u taj dio zagorica je pakao
Opet cijena ako ovako bude je super
Fidija kakva je sa gradnjom i rokovima ne znam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dajte na mapu pin dje je to, ne snalazim se u zagoric, a nemaju adresu na sajt
https://maps.app.goo.gl/5URB6QeSr5EV...s.preview.copy
Ps. Mozda sam ja pristrasan jer sam iz Zagorica , ali meni je ova lokacija odlicna . Jeste problem malo guzva koja je svakim danom sve veca pored Vezirovog , ali definitivno se mora nesto resavat sa onom ulicom . Nesto se polemise o sirenju (ali ima problema sa par kuca) a i o mostu onamo pored pjesackog ka malom brdu . Sto se tice daljine 1.5km je od ove zgrade do Centra , 2km do hotela Hilton… skola je na 3minuta , vrtic na 3minuta , dom zdravlja je trenutno premjesten ali i on je na 50m … marketa nekoliko , posta , dva parka velika … bukvalno je sve na 50-100m . Pjeske do grada 15-20min , Gorica na 10min pjeske
Ko je mlad i samac njega ne interesuje nista od ovoga sto sam nabrojao , al za porodicnog covjeka itekako znaci. Lokacija posle je nebitna i to neboh nikad gledao jer racunam da nece niko u jednu firmu radit 30-40godina ka u vrijeme kumunizma [emoji1]
Sve i da ti naprave taj most do Malog brda, prolazak kroz Gavra Vukovića ti nije ništa laganiji, no h-o-r-o-r. Ne velim da je u druge djelove grada bolje, ali Zagorič je baš nagrajisao što se saobraćajne gužve u prilasku tiče i tu teško da ima pomoći.
Ajde ljudi ne sprdajte se. Živjet u Zagorič... A ne no kupit stan u onu favelu na Kakaricku.
Doci ce Mugijeva prica za koju godinu o bysenju gorice isto kao sto je htio da busi velje brdo nego ga smijenise a dodje i dusko markovic pa se napravi ono ruglo od skretanja za kucu mu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk