Izgleda je ovaj put Nadal zaista odsvirao svoje.. U pravu je bio Jakuza, samo nije potrefio timing. :D
Ovaj put ga kisa spasila, u nastavku Mileru dajem mizerne sanse za prolaz...
Printable View
Izgleda je ovaj put Nadal zaista odsvirao svoje.. U pravu je bio Jakuza, samo nije potrefio timing. :D
Ovaj put ga kisa spasila, u nastavku Mileru dajem mizerne sanse za prolaz...
mislim da bi ga pocistio nadal i da nije kisa prekinula mec..
zna li se kad ce vrijeme dozvoliti nastavak meceva?
Samo ladies nocas,jbg.
sjutra od 5, pa dako stane kisa
Ne valjaju prognoze ni za sutra .
Ne znam jel neko već pomenuo ali trebalo bi uvesti pravilo da ni Masters a kamoli GS ne može da se održi ako nema makar jedan pokriven teren...Njemci npr. imaju pokriven Štutgart koji je od 500 čini mi se...
Sto nema prenosa Djokovica, no mi pustaju Petrovic i Wozniacki ?
Zato sto gledas njemacki Eurosport...
Gledam oni koji imam na total, sa nasim je komentatorom pa ne znam koji je stvarno, trebalo bi nas? Imas li ti kakav stream za taj drugi eurosport?
Pazi, eurosport international, preko koga idu srpski komentatori, radi njemacka rezija. Probaj odje, cini mi se 4i-5i dje pise Novak-Tipso je bas taj mec http://www.sportlemon.tv/c-4.html
op op, Tipsa 1:1 i procenat ubacenog prvog servisa preko 80 odsto!!! Najbrzi servis ubacio je za set loptu. Velika psiholoska promjena, sto ti je kad se cojek ozeni sve se promijeni :D
I to sa kakvom se zenom ozeni :D
Tipsarevic za sad mozda igra i najbolji mec karijere.
Ne bi me srecnijeg bilo da ga tipsa dobije, auuf :)
Ispusti glupo ovaj gem. Ali stalno je tu, nece se on predavati tako lako to je sigurno :)
Ipak je Novak 3 klase ispred, vidi se to. Inace dobar mec.
свака част јанку,ал сви знамо да не може да одигра овако читав меч.полако пада и мислим да ће овај меч новак рутински да приведе крају.
evo ovaj poen, janko se nije pomjerio ni metar u stranu i naravno pocistio je linije 2-3 puta i dosao do 00:30 mora nole da ga seta!
62:2, koje e ovo uzastopno SF USO 4ti peti ?
као што рекох,приведен меч крају...свака част јанку,јест да се видило да је повријеђен ал мислим да није хтио даље да мучи новака и да га троши,јер је видио да не може преокренут.с друге страну свака част новаку на оваквој изјави.људски нема што!
Tsonga razmontiran, hvala bogu vishe.
Plasi ovakav Federer, pred duel sa Novakom... Fantasticno je igrao sinoc. Uopste, na turniru... Mnogo bolje kretanje nego zadnjih godinu dana, sigurniji udarci, rasterecenije igra... Svaka cast za ovu energiju koju je u ovom trenutku karijere pronasao.
odlicno je sto sam nasao formulu sa kojom se ne nerviram. baksuziram sve da ce da izgubi i onda ako dobije iznenađenje, a ako izgubi ocekivano :)
3:1 za Rogera sjutra... Nekako realno djeluje. Novak je jako defanzivan na turniru, nijesam ni sanjao da moze ovako da spusti prosjek broja vinera sa osnovne linije na betonu... Mozda je to sve taktika, ali...
pa eto bas sam sinoc pricao, kao da muci sebe da sto vise trci. cinjenica je da moze da podigne igru na potpuno novi nivo i onda je preopasan. ukoliko bude se brnaio protiv rodzera tesko da ce moci do pobjede, jer iako stize svaku lopticu ne smije sebi dozvoliti da se ne pita u poenu, jer federera ako krene onda crta linije a to niko ne moze stici!
danas strasan mec nadal-roddick..posto je nadal donekle u losoj formi mada juce protiv muller-a odigrao par sjajnih poena a roddick-u mozda i jedna od posljednjih sansi da nesto uradi po pitanju grand slam-a (bar jos jedan da uzme) mozemo ocekivati i pobjedu roddick-a..sta vi mislite...:)
Cuva Novak snagu kao sto je radio na zadnjem GS jer zna da ovakvog Federera tesko moze dobit... Uostalom razbiti francuza 3:0 na onakav nacin moze samo Federer iz najboljih dana. Ipak Novak je trenutno br1 i vjerovatno ce to biti finale prije finala (mada se sa Rafom nikad nezna). Ocekujem veliki mec sjutra i pobjedu Djokovica od 3:2
Rodik danas nema teoretskih sansi:)
Vamos RAFA!
federer igra super bez greske dok ne dodje neko jaci i odere ga !
3:0 za novaka !
Mislim da to Nadal dobija 3:0...Andy je mec juce dobio zahvaljujuci greshkama Ferera, a ne nekoj svojoj briljantnoj igri. Po svemu prikazanom do sada na turniru, kao i po zhrijebu i mogucim protivnicima u 1/2 finalu, staro dobro finale Fed-Rafa je najrealnija opcija.
Ocekujem 3:2 za Federera protiv Djokovica, i 3:1 za Rafu protiv Mareja u 1/2 finalu.
sve bih dao da Federer opere djoku kao u stara dobra vremena. da skala malo ova djokomanija.
Kao shto sam i ocekivao, to je bilo to od Roddicka.
Ovaj Rodik je stvarno isprdjeo vise..iskreno,ja sam vise ocekiva od njega u ovaj mec.
Vamos Nadal!
Ovo sto pokazuje Novak je najmocniji tenis ikada. Protiv njega nema taktike. Nema tipa igre koji njemu ne pogoduje... Medjutim, moze se i njemu dogoditi los dan. S druge strane je pravi majstor tenisa, koji pritom servira fantasticno. Mozda jedan od najboljih servera u istoriji ovog sporta, ako izuzmemo ove matlange od po dva metra, koje samo to i treniraju... Dobar serverski dan takvog majstora bi bio dovoljan za pobjedu i protiv fantasticnog Noleta, a ne vrlodobrog, kakav je poslednjih mjesec dana...
U kolko je sjutra Fedex - Djokovic? Da ne trazim sad u ove pozne sate po netu..
Sjutra u 18h.
Hvala. Vielen dank
E ja mislim da je taj losh dan danas,ako Fed i to po ovolikoj kvoti ne uradi sve da prodje u finale i revanshira se za proshlu g,neka padnem,nije Djokovic vec 20 dana na nivou od prije osim ako ova igra do sad nije bila dio taktike u shta sumnjam,kako bilo ochekuje nas fantastichan okrshaj pa neka uzme bolji !