Sky, dobro je sto si se osvrnuo na to, jer sam htio rec da je Renol usrao trku i Rajku i onom neznalici amateru. Rajko je u finisu vozio po 2s brze krugove od Zalosnog.
Nego, nisi se osvrnuo na ovu pauzu od koje smo svi ocekivali vise.
McLaren - posle pobjede u Australiju mislio sam da ce glatko da osvoje ovu sezonu. Bolid je izgledao superioran. Za pauzu nisu uradili nista, podigli su nos bolida da bi iskoristili taj vazduh ispod i dobili su mozda desetinku po krugu, plafon.
Amaterske greske u PIT lane. Ljudi koji 20 minuta lade muda, ne mogu da zamijene 4 gume bez nekog sranja, a to im je jedini posao. Kao sto vec rekoh, to nisu ljudi koji rade za 300 i 500 eura mjesecno da im se mogu ponekad tolerisat takve greske. Prosle godine su oni trpljeli Kmicu, sad Kmica trpi njih.
Butko se muci sa setup-om na svaku trku, bar tako kaze. Ili malo folira, mozda je izgubio tempo od prosle godine.
Fabrika sokova - strasno mi je milo da su ovako pali, onoliko hvalisanje se nije moglo podnosit. Umisljeni Vetel, pun frustracija kad nije prvi. Mislim da mogu da se pozdrave sa titulom, i ako su sad prvi. Za pauzu nisu uradili nista.
Ferrari - za pauzu uradio najvise. Imali su 8 krupnih promjena na bolidu + nova smjesa goriva i to je moralo da da rezultate. Ali da ne shvatite pogresno, bolid je i dalje krama. Massi vise nebih dao volan u ruke ni za one marketinske aktivnosti sto odradjuju sa bolidom, dje se ne salta preko trece. Postao je cist test vozac. I raduje se kad udje u Q3 kao malo dijete, a vozi Ferrarija.
Zalosni - da sumiramo - tuga. Dali su mu nove gume 20 krugova prije kraja i bistrina je stisnuo da ih odma izgori, jednom je probao da napane Pastora i to je to. Umjesto da ih sacuva i drzi ga ispod sekunde citavo vrijeme, ovaj bi mozda kiksao.
Renol - najbrzi auto. Posle pauze je jos brzi.
BENZ - o njima pisem svaki dan, znate sve vec, i sto imaju dobro i sa cim se muce. NAJVECI bolji nego ikad, ali jednostavno maler na maler.
Ovim tempom dogadjaja, do kraja sezone ocekujem i da se Kartikejan popne na podijum.