Kako je realno dolazilo nocas, bas je moglo da se dobije :)
Ja se glupiram sa Gost 2+ na Salke a ista kvota kao na 2 ali dobro :)
Zdravo ih trosili ko je dobio :D
Printable View
Kako je realno dolazilo nocas, bas je moglo da se dobije :)
Ja se glupiram sa Gost 2+ na Salke a ista kvota kao na 2 ali dobro :)
Zdravo ih trosili ko je dobio :D
Dobri rezultati nocas.
Jedino me malo Psg iznenadi, ocekivah veci otpor. Ostalo sve Ok.
Znaci Roma... Pljunuo sam sam na sebe, lepo sam rekao italijane samo na one najgore sirotinjske tikete i moram opet da ih stavim e neces ga vise! I onu govnjivu Seriju A cu zauvek da precrtam
Sto se tice egzibicionih ovaj put samo jedna stativa
Ajax Apoel 1&3+
Porto Sahtar X-X
Roma X-1
Chelsea 1X
Barca 1X
kvota 100.27
A u ovaj tiket sam imao vere na poluvremenu
Barca 1-1&3+
Roma 1&2-3
Bayern 1&0-2
Chelsea 1X
Ajax 1X
92.63
Samo ne znam sto mi bar ne isplate cashback za ovaj kv 100 kad su mi to uradili na jednom tiketu kvota 60 i nesto? Nije zbog pisljivih 20 din nego da ga imam u kolekciji.
Jbt sad gledam neko u Mozzartu na LS ubo kvotu 11928 oni dodeljuju neka kola kao nagradu za najvecu kvotu.
greskaaa
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...b7d47092db.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Hmm, nije Ajax iz x u 1 dosao
Sent from my iPhone using Tapatalk
najjaca igra gg,dodje 4+ al ne i gg)vidjeh za vikend isto je neko igrao stutart gg isto je 4-0 bilo)e pa shou...
Cetvrti put za redom padam na jednu utakmicu...strasno!!!!
Pogodim chesea, barsu,porto,ajax i schalke i padam na roma-man.city gg3+
Neko je zesci baksuz ovdje. [emoji1]
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...2a79959fb1.jpg
Bjese nesto sitno nista narocito.
Odjavljujem se odavde.
Gasi ovo [emoji106]
Odigram na pol u Meridian Roma manje od 1.5 i Bajern zero 1. Kad ga ovi nesretnici iz Sitija dadose, pih...
A ovi su mi najjaci sto dodju sa dobitnim tiketima i gase sve.. a sto ga ne izbaci prije 20:45
ziva istina :)
Istina. Ja ispucah bonuse ovdje samo 50€ mizernih u plusu veceras. Ostavljam ovaj zanat najvecim znalcima ovdje kotoraninu, bigiju, mihi, nomercy i ostalima.
Gledam malo nazad i vidim biga, shadow i kupus pogodili dobre kvote.
Aferim braco... Sjutra LE,
Dako bude bolje.
Ja ovdje predlazem po 7-8 predloga a to znate da je katastrofa tesko pogadjat jbg kriza pa eto taj euro svako moze probat. Normalno ko ulaze vise, single ili duble eventualno tri utakmice pa sto bude.
Svakako je Roma sjebala mnogo toga jer nije dala gol. Barsa gg Ajax 1 i salke dva su bila ziceri. Celzi je bio kriticAn, izgleda su igrali za Di Matea (legenda kluba).
Uglavnom, sjutra ce biti bolje.
Prastajte, nije bila moja noc...
[emoji41][emoji8][emoji123][emoji38]
Ja sam singlao Roma-Manchester City D2+ (da u drugo poluvrijeme bude dva ili više golova) 2 kvota je bila, to mi je bilo oćekivano...
Liga Evrope da ne nabrajam sve po redu ovo se po meni posebno izdvaja:
BMGladbach Zurich to bi morala doci kecina. Svajcarci se nisu dokazali u gostima, izgubili su cak i od Apollona a Nemci ce ici na pobedu kako bi sacuvali prvo mesto. Apollon Villarreal Kiprani su eliminisani, Spanci takodje moraju da idu na pobedu da ne bi kojim slucajem izvisili a ovo mi bas deluje dobro da se veze sa 2-3 jer ne verujem da ce Kiprani sad da dozvole da ih ovi ponize. Club Brugge HJK domaci isto jako sigurni, HJK vezao dve pobede al trebali su ranije da se sete da igraju dobro. Posto Torino ima samo bod manje a igraju protiv Kopenhagena koji je vec ispao ovi sigurno nece hteti nista da prepuste slucaju i pobedice. A Brugge kuci dva x-a a na strani dve pobede i X, nerealno mi da bar jednu ne dobiju na svom terenu. Qarabag Inter gosti sigurno prvi, Azerbejdzanci u slucaju pobede sigurno idu dalje tako da ovde probati kec i 0-2. Standard Feyenoord domaci ispali ovi pobedom ostaju prvi ali zabrinjava sto je Feyenoord bas losa ekipa u gostima. Sevilla Rijeka mora pasti 1 i da se proba mozda sa super pobedom ili 2-3. Napoli Slovan premala kvota tu jedino mogu izdvojiti 1&2+ prvo pol 2.3 kvota, to mi deluje dosta realno. Young Boys Sparta 1X 1.4 kvota pod obavezno na vecim parama, Cesima je glavni zadatak samo da ne izgube a ovi su lagano dobili i Napoli sa 2:0 koji je kuci dobio Spartu 3:1, van pameti mi je da dodje dvojka. Rio Ave Aalborg domaci eliminisani, Aalborg mora da ide na pobedu jer ih je Steaua odrala 6:0 u prvom mecu pa ako oni odigraju X a Steaua pobedi ispadaju. Jeste da su losi u gostima ali makar ne bi smeli nikako da izgube za glavni tiket. Paok Guingamp i Metalist Lokeren kombinovati 1 i X na egzibicijama, Legia W 1.
Evo vam I danas pare ko oce laganicu....
Gladbah 1-1
Sevilja 1-1
Kvota 4.5 u lob
M Gladbach 1 1.60
PAOK 1 1.85
Sevilla 1 1.30
Sparta P X2 1.44
Napoli 1,3+ 1.42
Feyenoord X2 1.37
Legia W 1X 1.32
kvota je 14.22e u Lob.Srecnooo!
Neka zestoka namjestaljka se sprema, Mislim da ce Partizan i Asteras napraviti neki haos nocas.
Ni jednima ni drugima ne trebaju bodovi ali zato milionska zarada sto da ne...
Jako zanimljiva utakmica, kad bi samo znali na koju foru ce namjestiti prelaz ili golovi.
2/X, 2/1, 1/2 ili mozda na golove 5+, 6+ pa cak i 7+...Jedno je sigurno bodovi im ne trebaju, igrace opusteno.
SINGL: 3+ po meni 99% siguran. Srecno
Rijeka bi trebala gg3+ doc, hrvatima valja samo pobjeda da prodju dalje, tako da ocekujem malo napadacke igre. Vala nemaju sta da izgube.
Vidjecu jos sa cim cu ovo vezat.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Qarabag 1
St Etjen 0-2
Paok 1
oko 6.5
Moze li ovaj Wolfsburg 2?
Y.Boys 1 ?
Ovu Ligu Lopova ni Platini ne moze pogodit.:D
Rijeka 3+
Zurich 3+
C.Brugge 3+
Everton T1 2+
Standard GG
Mogli bi svi udruziti snage da sastavimo jedan tiket kvota da bude 10.. da svi uplatimo..Svi za jednog,jedan za sve ! :D
Nesto prepisa nesto dodao cini mi se dobar!!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...8020261785.jpg
poslato sa milanovog telefona :)
Ovaj mi je najverovatnije glavni za veceras:
Qarabag Inter 1X
BMGladbach Zurich 1
Club Brugge HJK 1
Legia W Trabzon 1X
Paok Guingamp 1X
Young Boys Sparta 1X
kvota 5.29 na 8e
Ovaj Qarabag ne volim sto je vec u 6 sati ali valjda mogu makar da ne puknu protiv oslabljenog Intera koji nema ama bas nikakav motiv. BMG, Brugge jednostavno mnogo bolji timovi a i moraju da ocuvaju prvo mesto. Legia takodje da ocuva prvo a i ove su dobili u gostima, Paok... najmanja kvota od svih ovih ako me to srusi... A YB stvarno ne ocekujem da mogu da izgube, svajcarski timovi bas vaze za jake na svom terenu a ovima i bod dovoljan. Nisam hteo da picim duple na goste, Fnoord je jednostavno prelos tim u gostima, tu im je statistika ocajna, ovaj Aalborg vidim da im fali podosta igraca i losi u gostima a Rio Ave umalo nije dobio Steauu iako su vec tada prakticno ispali. Rumune sam mislio da picim 1X ali gde god da sam video tipove svi do jednog predvidjaju dvojku pa su mi uneli nesigurnost. Ovo ostalo vecinom bez ikakvog takmicarskog motiva.
Klub Briž 1-1 i 3+
Sevila 2-4
Vilareal 2-4
Napoli Prvo 1+ i drugo 2+
Paok 1
Sevilja 1
M'gladbah 1
Viljareal 2
Kvota 3.7
Psv 1
Sevilja 1-1
Everton 1
Kopenhagen x1p
Kvota 12.5
sevilja 3+ 1.7
fejnord da ga da u prvo 2.00
jang bojs 3+ 1.9
fjorentina da ga da u prvo 1,67
kvota 10,79 sporting . po meni najsumnjivija sevilja moze se mac ko oce
masu kvota pade na Feyenoord ..Standard sa nekim miksovanim sastavom..
Vec vidim da cu morati da spremam popravni, HJK preuzeo inicijativu a ovi im se naguzili i ne misle da bar te navijace ispostuju.
O fala qrcu