Rekao je Nikic (' par dana prije smrti') moram maci ovaj motor poginucu sa njega.
Mozda je htio da ga ostavi posle ove voznje - tuzno kad cuh ovo gore.
Printable View
Rekao je Nikic (' par dana prije smrti') moram maci ovaj motor poginucu sa njega.
Mozda je htio da ga ostavi posle ove voznje - tuzno kad cuh ovo gore.
vec sam nedje elaborirao, ko god divlja nije mi ga zao ni da je ona sto me je rodila...
p9lite
Nemora znacit da je divljao...
Neko gore pomenu hladan i los asfalt...Prije nekoliko iako je bilo lijepo vrijeme i suncan dan i iso 50 na sat,dobro nisam glavu slomio sa motora
Kao i u svemu,treba imati i malo srece...Ovoga momka mi je mnogo zao...
Prosli su pored kamenice sva (cetvorica sa motorima) to sto su mogli - kad je ovaj prijatelj rekao sto su mu prosli pored kuce neka vam je Bog u pomoc.
Prvo, neka mu je laka crna zemlja i svakom koji ovako nesretno ode.
Still,
Ovo sto si opisao nema mnogo veze sa srecom, ali ima izuzetno mnogo veze -sMozgom. Silovat i posto poto insistirat (stilom vozenje, odabirom prevoza i sl), da nijesmo gdje smo, vec u Svajcarskoj ili negdje gdje su putevi a i sve ostalo pod konac, moze samo neznaveno cheljade.
Razumijem da mladost trazi svoje, ali cijena je prevelika chini mi se. Valjda ima i drugih, boljih nachina za malo adernalina, a ne.. no svako zna najbolje za sebe.
Cuknuli se u zetu kod golda - nisam nesto zagledivao koje se novije auto zakucalo u zastavu. :D
Udes preko puta harda i roka na izlaz sa parkinga steta 20centi a kolone iha ha.
Kad su izlazili iz kola ja prolijecem pored njih vratili su se odma u kola. :)
Reko - da ne zaglavim iza njega jos 2-3km pa da ga preteknem polako ali sigurno. :)
Potrosio bi toliko siRene kad bi svirao na tebe. :D
E kakav je bizbonja, izlazi iz Virpazara, pozicije upaljene a ne vide se koliko su jake, pustilo neku bradu da izgleda starije, i sto je najbitnije, nije bio sa ribama nego sa muskarcem. Sto dalje implicira da je bizbi gay koji momka vodi u Virpazar iz razloga da ga ne vide forumasi po PG sa momkom pa da ga na sprdnju dignu :)
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Hahahahahaha
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Ovaj Nikic sto je poginuo, pored mene je prosao 10-ak minuta prije no je poginuo. Isao sam nekih 120 130 i pored mene je proledio bukvalno kao da sam stojao u mjestu.
jes vele los asfalt lani ugradjen i ledne gume na kraj putesestvije...
p9lite
Da ides po ogranicenju ne mozes slizat nikako. Ne moj da mijesamo babe i zabe!
Imas nedje post dje je momak isao 50 na sat imao se nagrdit sa motora.
-----------
Guma ti dodje kao plastika i dje je 70 idi 80-90 malo ga zalegnes i aj zdrao.
E moj mrx popisam se u skolu u koju si ti isao
Zavisi od vrste tj smjese gume... Gume za motor se ne kupuju prema vrsti motora, već prema stilu vožnje vozača...
Npr moderne touring gume se brzo zagrijevaju, u poređenju sa race ili slick gumama, za koje važe neka druga pravila i predviđene su za stazu...
Sada je više nebitno govoriti o pokojnom momku, neka počiva u miru... U ovom slučaju je zaista bio razlog nesavjesna vožnja, i dobro je što niko drugi nije učestvovao direktno ili indirektno...
e ljudi kad smo kod guma - nova c klasa amg paket sa onim tockom vecim 19 mislim da je. na auto su pireli gume kojima je na coskove iskocila zica. po sredini guma je nova. o cemu se radi?
Radi se o reglazii. :)
O previše drifta :D
u pitanju su prednje gume. obije isto. ne znam ko vozi auto ni cije je stajao sam pored njega i obratio pažnju
Reglaza trapa onda. Ako trosi neravnomjerno gume ili treba da se reglaza radi ili mu je raspad vjesanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja podrzavam kolegu za ovo...
Lokalni "drifteri" cesto izgorele gume prebace naprijed dok izgore i prednje pa mijenjaju sve...
Inace, pored reglaze, razlog da se gume trose po krejevima, ali ne i sredinom cesto bude prenizak pritisak u njima
Lljudi mercedes je zadnji kodel 2016 godiste nov. obije gume lijeva i des a na coskove. Dje ne slikah jebo me pas
Sent from my iPad using Tapatalk
mercedes je zadnji model sigurno ali je onda vozac neki zastareli model...
Samo da potvrdim da je taj dio asfalta perfektan,kad sam stavljao sestoklipna klijesta na auto nisam nidje kroz grad mogao da ih testiram do kraja jer mi je abs palio na jaca kocenja. Na toj dionici sa 150km/h-0km/h bez problema. Tako da asfalt definitivno nije problem
Znate li razliku u povrsini prijanjanja automobilske gume i onoj na motociklu??? Ne mlatite
Dingospo ne lupaj gluposti,provozaj se pored venoma pa ces vidjet sto je los asfalt
Ja nidje ne spominjem los asfalt, temperatura je problem.
Ovaj veli kontaktna povrsina ulijece bizbi - xnam sto je to , kad se teze griju hahahaha.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja idem sa ovog foruma.