po ct ga masovno vracaju, i uzimaju totalTv moze li enko poredjenje da mi naravi?
Jeste li dobijali prve racune, kako se naplacuje, pauza premotavanja i sl..?
Printable View
po ct ga masovno vracaju, i uzimaju totalTv moze li enko poredjenje da mi naravi?
Jeste li dobijali prve racune, kako se naplacuje, pauza premotavanja i sl..?
@DzaBu
mogao bi pogledati da li ti je fiksni telefon ubacen u splitter jer ga mene ekipa extra tv -a
nije ubacila posto su zurili pa sam i ja imao isti problem
Zar opet ozivljava dilema da li se naplacuje premotavanje snimanje pauziranje itd? Danas mi neko rece da mu je neko iz telekoma javio da se to stvarno naplacuje, to mi je glupo, ali danas je sve moguce!? :confused::(
ko se pali na to tome ne treba ni kablovska ni extra tv, tome treba mjesto u ustanovi za ometene u razvoju
naplacuje se po minutu koliko ti je resiver upaljen.koliko budalastina odje ima,prosto covjeku muka bude.neka si nam se ti dzabu pozalio,potpuno saosjecamo sa tobom.
Masovno vracaju? :D
A masovno nije ni bio instaliran. Raspitaj se koliko je bilo instalacija ;) A poredjenje smo ti pravili milion puta odje i ti vazda isto pitas :).
Kod nas se prica da se naplacuje ako gledas vise od 8 sati ako gledas Extra, dobro neko odje reche, takvima slobodno nista ne treba Extra :D Smijesnoga li naroda.
Evo sad je došao račun za fixni telefon. Što se tiče Extra Tv, došla je samo instalaciona taxa 10,68. A zamislite, gledala sam Tv mnogo više od 8 sati :D
Nesto ne znam da se masovno vracaju, mozda vracaju oni koji su to planirali i prije nego sto su dobili prikljucak (cuo sam izjave "nek' ide zivot nagledacu se za 12.5 eur")...
A neko sto ni jednom nije pozvao podrsku, a po forumu se zali da mu nesto ne radi... onda ma.... necu na te stvari da trosim storage na ovom CDM serveru. :)
Ista prica je oko "naplate" premotavanja, pauziranja... Ocigledno da neki na to gledaju kao kisjelo grozdje...
Da li ti na racunu ima stavka premotavanje i pauziranje 17,5 minuta ........ 0 eur (sa PDV-om)??? :D
Evo poslije 4-5 dana iskustva sa Extra Tv-iem mogu da kazem da sam jako zadovoljan, isto je i sa desetak ljudi sa kojima kontaktiram - niko koga ja poznajem nije vratio Extra TV. Imam jednu jedinu zamjerku a tice se rutera, ping je oko 50% losiji nego na Simensu i D-Linku, nezavisno od toga dali je televizija upaljena ili ne.
Moze li mi ko zavrsit da mi dognaju vise to cudo od extra tv-a? :)
nemojte ljudi ipak su oni dobri....nakon 2mjeseca kazu mi da vise nismo na listi cekanja!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
MRS! -_-
Da li je neko od korisnika EXTRA tV-a, prvenstveno mislim na korisnike sa LCD-m ili plazma televizorom, jer na standarnom CRT tv-u tesko bi ko i primjetio, da je slika nekad bolja nekad gora. Sinoc sam oko 3-4 gledeo neki film na HBO Comedy i slika je bila "extra" isto i jutros rano dok recimo sada ima poprilicno tzv "digitalnog suma". Ovo je vrlo izrezeno sa srpskim kanalima.Ima li to veze kakve sa opterecenoscu sistema i da li se sadrzaji reemituju uvjek sa istim bitrateom ili se to podesava u sgladu sa trenutnom situaciom ? Ovo sto trenutno dobijam nije ono sto ocekujem :confused::mad:
Nema veze sa opterecenosti sistema. Bitrate je uvijek isti (constant). Kanali iz Srbije se inace na prijemu emituju u mnogo manjem kvalitetu nego HBO, tako da Extra TV samo prenosi ono sto dobije na ulazu.
Zastajanje slike dok je bilo tako, i moglo se nekako, u Rozajama cijeli dan ne radi extra tv, bar su mi tako rekli, verovatno je istina jer 3 pretplatnika oko mene nema ju signal,a donijeli su nam ugovore da podpisemo prilikom instalacije, sad cujem da se moze odkazati posle mjesec dana probe, ali ja sam vec potpisao i mozda je kasno za mene.
Sinoc je bilo cesto kocenje slike svakih 5 minuta jedan minut je smrznut, zvao sam podrsku, prvo je bilo uradi reset set top boxa, onda iskljuci oboje modem i stb iz struje 5 minuta i na kraju kazu morate sacekat da se ukloni kvar!
Za sada koristim stb od extra tv kao ukras u sobi stvarno je lijep!:D
Razmisljam se da otkazem ako budem mogao jer ovo ne lici nicemu, placas a ne radi! Pozdrav svima!
Kako se proširuje optika? :D
Ja sam mislio da se proširuju gaće, a da se optički kablovi dodaju. :)
Ovo što ti pričaš mi zvuči kao dodavanje modula na centrali.
Znas ti dobro sto sam ja htjela reci nego ti milo peckat. Ali dzaba ti, neces me zbuniti :D
Kada se nesto dodaje znaci da se prosiruje, i ne pravi se pametan bespotrebno :p.
P.S. Ja sam se ionako uvjerila da si bistrica ;) Ostalih odje i nema, samo mi pilici tako da nema potrebe :)
oce li dodati jos koji kanal u ovoj standardnoj ponudi, zna li se?
ja ne znam sto se masu ljudi zapalilo za ekstra tv,glavu dajem da se 90 posto njih odlucilo bas za nju zbog premotavanja,snimanja-a ne moz prebacit na komp,pauza i tih 'krasnih' dodataka...sve sto ima veze sa t-comom(taman komom),ne treba uzimat,kradu fiksne,kradu po netu- ovo sto su napravili sa dial-up ja ne znam ima li idje na svijet ako ima molim ve ispravite me,evo sad i ovo,uzmite bre total tv,vec vise od godinu dana ga imam,i nikakve zamjerke nemam,desi se da zakoci slika stvarno,ali jako rijetko,ako nestanu pojedini kanali obavijeste te 10 dana prije da ih nece bit zbog radova i da ce doc brzo,i tako i bude,ponuda kanala je odlicna,slika isto,ne znam ali ja bi ovo izbjegao u sirokom luku sto se kaze...no svako svoj izbor naraFno.
Jeste, ja sam ga prvenstveno uzela radi snimanja. Radim, cesto me nema kuci i bas mi odgovara da snimim nesto i pogledam kad se vratim doma. Sto me briga sto ne mogu brebacit, ionako snimam da bi pogledala ako nesto nijesam stigla, radi drugoga mi ne treba. Pored toga nema nikakve antene sto mi isto odgovara..
P.S. Polozila Extra test loseg vremena. Satelitske jutros nema, pomjerio se tanjir ali zato Extra
radi kao sat :). Mislim nema razloga da ne radi, ali isto sam malo razmisljala kako ce biti. Sad adio, odoh na posao ako me djavolji vjetar ne odnese.
Kao sto sam i obecao da cu prvo vama da javim, krece HBO Digital. Potrudicemo se da ga brzo napunimo sa filmovima iz aktuelne HBO ponude za taj servis. HBO Digital je besplatan uz HBO paket, nalazi se u meniju Videoteka. Vise o HBO citajte na www.hbo.cg.yu i o Extra TV paketima na www.extratv-cg.com
a da ce se smilovat da dodu kod mene,zvali su me 30tog da me obavjeste da imaju tehnickih problema pa nisu mogli doc pa su rekli da dolaze 15tog januara jer od tad pocinju sa ugradnjom(valjda nisu radili za parznike) a evo ima sedmicu dana proslo ni da se jave :). A ima sam ga narucio 2 mjeseca a lik 20m od mene ga narucio mjesec i po posle mene njemu vec ugradili...
Cus vi ce te ga napunit ili imate ili nemate pristup HBO digitalu ?Opet neka improvizacija? Vidim kako ste ga napunili, kao i ostatak videoteke. Ubih se nebi li nasao da potrosim ovih 5 filmova dzabe, a ne da nadjem naslov koji bih platio.
Sto je sa srpskim kanalima, svaki steka na veliko. Samo mi nemoj reci mi samo prosledjujemo signal. Vasa je obaveza da obezbijedite kvalitetan signal do krajnjeg korisnika, mene ne interesuje sto vi niste u stanju da imate kvalitetan link sa Srbijom ili preuzimate preko total tv pa neumijete te satelitske antene na ovaj vjetar namjestit:mad:
evo sam qpio neku tv karticu za kompjuter pa me zanima ako ima RCA Connector bih li ja mogao uvesti Extra TV na kompjuter i ako bih da li bih onda morao da placam duplu pretplatu.
Sad sam probao HBO digital, i radi odlicno mada ima samo par serija i 1 film, ali je to tek pocetak, i ako mi zadnja 2 dana lose radi extraTV, (koci slika, blokira, reset itd.) nadam se da je to samo zbog toga sto je jos u povoju, treba malo vremena da se sve to uhoda.
A kako cujem ni ostale kablovske u CG nisu bas bez problema, a Extra Tv je za sada najmladja u CG pa joj treba dati malo vremena, ako uspiju da ustabile rad i malo koriguju osnovni paket a cuo sam da ce to i biti. Nadam se jos nekom (srpskom i hrvatskom kanalu NOVA TV, RTL HR, FOX SR, Sport KLUB) onda ce biti ubjedljivo najaci u CG.
Samo da mi ovo proradi bez mnogo kocenja i blokiranja ja cu biti zadovoljan!:D
Pozdrav!
@Poseydon
uziiiiiiivaj :)
@amko
kontaktiraj tehnicku podrsku koja radi 00-24h (0800 80 000)
A i ti bi mogao da odmoris glas;)
Upravo uzivam uz kanale na Extra TV :)
Sale daj zavrsi da i mene stigne taj extra tv vise, da uzivam i ja malo...