Никаква корелација.
Какве везе има? Само се тражи достојанствена сахрана и обиљежавање гроба. Као и овим несрећницима из Котор јаме.
Printable View
I ko će to da sprovede...Andrija Mandić koji sebe naziva četničkim vojvodom?
Izvini drug neće da može.Mislim eno je Vučić Rankoviću odao počast vrhuncu OZNA-e a ujedno veliča Dražu Mihajlovića ajde da ne gledamo taj cirkus nekako i ođe.
Вјерујем ови из Дпс. И онако су сви из четничких породица. Почев од Мила Ђукановића, па до актуелног потпредседника Скупштине Црне Горе. Наравно и Иван Брајовић. Његови су били команданти :)
Небитно је ко ће, неко ће испред државе
Нисам чуо ту Психову изјаву, небитно. Психо је један. Ође масовно подржавају Крста Поповића и олош удбашку и комунистичку која га је убила. Некако ми је болесно то.
A ne,ne on sebe u sadašnjosti zove četničkim vojvodom.Znam da zvuči čudno u 21.vijek jer je WW2 davno završen. [emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nisu pokupili novi firmwer
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako ono bješe? Ministri dolaze taksijem na sjednicu Vlade?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...700f85108b.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uhapšen je L.B. (20), kosovski državljanin, zbog sumnje da je 8. marta oko 14 časova, u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici, zajedno sa I.F. (23) iz Bosne i Hercegovine, A.Z. (26) sa Kosova i A.T. (28) iz Albanije, izvršio razbojništvo na štetu strane državljanke.
“Oni su, do stana oštećene došli putničkim motornim vozilom kosovskih registarskih oznaka, te nakon što je ona otvorila vrata, odgurnuli je i udarili pesnicom u predjelu glave od čega je oštećena pala na pod, nakon čega su nastavili da joj zadaju udarce po glavi i tijelu, sprečavajući je da ustane ili da se odbrani, naon čega joj je F.I. uz prijetnje nožem u predjelu vrata, tražio novac”, preciziralis u iz UP.
Iskreno se nadam 7 godina da ce da dobiju za ovo , usuditi se ovako na stan da napadnu.. zamisli da ti je dijete samo kuci i otvori ...
Има ли иђе на свијет бијели више дојава о бомби по авиона но у нас? Не тражим ни по броју становника. Народ вјероватно и огуглао кад прочита овакав наслов.
Aerodrom Tivat privremeno zatvoren za saobraćaj zbog dojave o eksplozivnoj napravi u avionu
https://www.cdm.me/hronika/aerodrom-...ivnoj-napravi/
Bombe u vozu, sad bombe u avionu.
Možda stvarno imamo nekog bombaša u zemlji.
Sjecate li se skola
Svake dva dana
Zataska se jer je dijete neke direktorice skole bilo prijavilo 15 puta
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...R35uShqA2XOTzQ
E zamisli kad policija apeluje ne razapnjite. Kukavče, zamisli rulja se nije promjenila od Hrista na ovamo. A neko veli čovječanstvo napredovalo. U čem? U pljuvanju.
Kakvih komentara, nakaradnih želja i namjera, osude… Šekspir nikad nije koristio termin “narod”. “Rulja” mjesto toga.
Sto bi sa ovim? Utvrdi li se ko je djevojka?
NIšta o njoj....neće ni bit. Zato su pogrešnu osobu izbacili u etar. Svakako po meni nema svrha da se žena reklamira, moje mišljenje.
Pa gledaj ovo sad da isklepas tog urednika i novinara sto su targetirali pogresne osobe vjerovatno greska UP ... to bi bio atak na novinare i ugrozavanje novinarskih prava...
Prije 1990 bi cika policajac zakucao na vrata ovih portala i priveo osobu zbog izazivanja panike,laznog optuzivanja ugrozavanja casti a i po novom targetiranju...
I oce li SDT pokrenuti postupak protiv portala....
Nije greška no ima više osoba sa istim imenom i prezimenom ništa čudno.No mene iskreno nije zanimalo ni ko je što će kome taj podatak od običnih građana uopšte. [emoji849]
Izgleda da novinari treba da polazu medijsku pismenost i etiku...
Najčešće žensko ime u Crnoj Gori i jedno od najčešćih prezimena i ovi likovi ladno pogledaju prvi rezultat google pretrage i idu sa tim kao sa činjenicama. Iako znaju da uhapšena ima 44 godine, a ova iz dps-a 1978. godište.
Strašno.
A koje je nacije inache ovaj...Bećo?
Mislim ime mu je srpsko 1% a prezime izmishljene nacije 1000% ...?
Kako vole primit nagradu od drzave koju ne priznaju, mora da ima nesto sa onim novcanim dijelom koji donosi nagrada.
Ko bi ih slušao šta imaju da kažu da nisu potkupljeni nagradom (države koju ne priznaju) pa dobiju svojih 5 minuta za svoje mišljenje?
Ko je čuo za ovog gospodina, evo sa foruma, neka ga/je ne mrzi da se javi?
Mene nije sramota što ne znam ko je, a i ne želim da mi oduzima vrijeme gugl zbog njega.
Uhh!
Valjalo se zamaskirati da je zalijetanje po svoj prilici bilo posljedica neke interne razmirice među litijašima.
Sad odjednom policija insistira da se poštuje privatnost “zalijetačice” čim se ista može povezati sa nekim uticajnim faktorom, a koji nije DPS.