Kako je nešto odvratna. Ali to je manje bitno, nego da li je moguće da ne zna odakle se skakalo?!! I ona da se pita nešto u vezi Podgorice. Pih! A smučilo mi se kad sam vidio prije neki dan jednu pored Mujovića. Pa to je ono dno koje je na razne načine kupovalo glasove za DPS. Pih pih.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Osvježivačima vrijeme počinje da teče od trenutka kad su oni zajahali. Kakva stara era i nova era, današnji datum je je 27. jun 5. godine...
U vrijeme DPS-a se skakalo sa kućice tj. 15m, mi smo uložili dodatne napore da se sad skače s mosta, tj. sa 23m - PRC. Samim tim, Vezirov most će postati i najveća skakaonica u regionu, PRC opet.
Otprilike u Bogdanovićevoj glavi, u momentu kad bi on pisao ovo saopštenje.
Sjećam se ja i skokova sa kućice, ali to nema veze sa ovim što ženska priča. I zar se nije prestalo sa skakanjem jer su bila pooštrena bezbjednosna pravila koja više nismo ispunjavali?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam skakao sa te kućice ali onamo moraš da se odraziš jer je ispod velika površinska stijena, sigurno je metar-metar ipo ta stijena ispred kućice. Ne vjerujem da se ikad tu skakalo zvanično, biće neki bzv skokovi, baš zato što nije bezbjedno. A ova da je samo ukucala Orlando Duke Podgorica na YT, mogla je da vidi okle se tada skakalo, da je zanimalo uopšte no ka što već rekoh, saopštenje, populizam...
Last edited by BiTrAtE; 27-06-25 at 12:34.
A Baljina i Pećine ne ulaze u zvanični program skokova na Morači?
Олош.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Populizam nedavno se vodila i ona rasprava o prvom kinu na otvorenom u paralelu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ovoj se splačini vidi da je iz kvote ljaljaških beksičmenih đojlena.
Moraju da iziju Vučićevu fekaliju.
Inače u javnost ode snimak koji je URA pominjala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Neven Gosovic zvani struka prije svega u Odbor EPCG. Vitalno 73-godisnjak. Zivahan
Tko leti, vrijedi...
Sjutra blokada puta Nikšić-Šćepan Polje
https://mladiniksica.me/sjutra-bloka...-scepan-polje/Mještani sela Gornja Brezna, okupljeni sjutra u minut do 12, blokiraće put Nikšić – Šćepan Polje, na skretanju ka Breznima.
„Blokada će trajati pola sata jer smo mi odgovorni građani koji vole ovu zemlju, ali se pitamo da li i ona voli nas“, navodi se u saopštenju iz ove inicijative.
Oni se protive, namjeri države i državnog energetskog preduzeća CGES da u njihovom selu naprave međunarodno energetsko čvorište što bi značilo i uništenje sela.
Moze li Mujovic zovnut onog svajcarca Luca Bont sto su ga istukli Mostarci jer je skocio sa mosta ....
Obecavamo da mu dlaka nece sa glave faliti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sto bi sa premijerskim satom?
Наздравље, вели, Видовдан.
А што је с мозговима.Зид би понодно Чакора дигао и минирао.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.europarl.europa.eu/news/...period-victims
Видим ЦГ медији баш обратили пажњу![]()
Pominju li šta oko antifašističkih četnika?
Kako su nasljednici četnika m*** dobili, kako su uzlećeli
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Davne 1944. Petar II Karađorđević pozvao četnike da pređu u partizane.
81 godinu posle poziva Petra II, Ćaci i dalje u četničkom modu.
Preferira.
Tko leti, vrijedi...
Nego u jednoj drzavi Danskoj kad otpuste direktora isplacuju mu otpremninu u Bruto plati....
Da mi je vidjet tog pravnika da odgovara zbog takvog ugovora...
A da ovo je Montenegro evo jos jedan Savo Paraca ili Zarija Franovic mog djetinjstva a to je A.Vukcevic direktor sportskih objekata ... a mozda je lazna vijest od novinara procrnogorskih...
U principu DPS je uzimao Neto otpremnine dok osvjesteni Bruto otpremnine
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Istina ali je isto tako istina da su Slovenci zabranili veličanje četnika i ustaša prije toga pa viđi obrati se CG vlastima kako nisu došli na ovaj drugi korak možda što su prvi preskočili.
https://youtube.com/shorts/5-2L7Q6vZ...7tu-VFAfe7zGGF
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks