Gledaj, ja sam vozio nekoliko Alfi.
Taj Civic je nenadjebiv.
Printable View
Pa Alfa ne moze da se vozi godinu dana.
Znam, za 20 godina moze da se vozi 3,5 godine, i naravno, kad je voznom stanju samo bezolovni i ulje (da, trosi i ulje, skoro kao bezolovnjacu).
18.999e je onaj a3 1.6tdi u roksped. onako suvac ali neka srednja oprema. 105ks
Hvala momci :))
Dje mogu naci sprej za farbanje kocionih klijesta, i koja je otprilike cijena?
spreja je bilo u prodavnici u maslinama preko puta hotela keto.vise ga nema(kad sam ja bio prije mjesec). uzmi slobodno farbu po sifri ali bazu.
ahahaha ada nece kosheve da farba no klijesta..
:D
E... Al postoji farbanje nečega tanko, regularno, jako, žestoko, uber žestoko, i na fabijin način.
Isto pravilo važi i za poliranje!
Ocu da dovozim lagunu 1.9DCI 120hp...iz njemacke, valja li taj motor?
Interesuje me misljenje vas koji se puno bolje od mene razumijete u auta.Da li je bolje kupiti Mercedes C200 cdi 2002 godiste ili Audi A4 isto godiste motor 1.9 tdi???Interesuje me kvalitet i mogucnosti motora,potrosnja i cijena odrzavanja.
Benz.
Nemoj da mislis da je on plafon, ali je bolji od Audija, dajeko.
Prvo, izrada je bolja, ukupni kvalitet je bolji, zadnja vuca, bolje drzi cijenu, nije VW.
Audi se bolje vozi i to je njegova jedina prednost.
Djelovi su ti tu negdje, sad ove male privrede (Mayle, Lemforder...) rade skoro sve djelove za ova auta i cijene su skoro iste tako da ti je redovno odrzavanje skoro isto, s tim sto se Audi kvari mnogo vise od Benza.
Meni neki koje sam pitao za misljenje kazu da je Audijev motor 1.9 tdi izuzetno dobar,ma sve extra o njemu,maltene bez mane.Pa zato rekoh i ovdje da postavim pitanje jer je veci izbor misljenja i onih koji se razumiju...
Provozas oba auta pa vidis koji ti vise odgovara, odrzavanje i troskovi su slicni.
1.9 pd je dobar, malo trosi ide dobro, enterijer i ukupni kvalitet je u paru sa mercedesovim ako ne i bolji.
evo od jutros na tabli uključena lampica BAS/ASR, uključila se u toku vožnje, što može bit?
u pitanju je merc w210 220 dizel, automatik..