ima li ovog a3 1.6tdi na akciju u roksped? mislim da je oko 16.000
ima li ovog a3 1.6tdi na akciju u roksped? mislim da je oko 16.000
f6
Vozio se ja u to, i mogu reci da moj Tomos twister ne bih dao glavu za glavu za ova auta.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
mislim da je 1.6tdi e ne znam jel 90 ili 105ks...
f6
Bice da je 1.6 benzinac.
niujedne mi gace lastike nema
Misljenje o hondi civic 1995 1.5 16v 90ks? Potrosnja, servisi, kakva je ta masina generalno?
Vozio sam se u KIU pro ceed, corsu, sta im hvali? Ja sam potpuno zadovoljan KIA-om..
najjace mi je kad pricaju o padanju vrijednosti... uslovima servisa...
Jel kupujes auto da ga vozis ili preprodajes?
Kad kupis polovno auto, onda mozes da ga servisiras kod Vlada na stari, ali kad kupis novo MORAS u ovlasceni servis jel? Pa niko te ne tjera, kupi KIU, vozi je, servisiraj je dje oces, imat ces garanciju taman kao i ti na polovno auto onda, samo sto ovdje imas tu opciju vise i miran si jer je vozis sa istorijom, prvi si vlasnik, 0km...
I ja da kupim novo auto, bezbriznije cu ga vozit nego ti da kupis ne znam kojeg bmw-a iz 2001-e, suludo mi je uporedjivat i favorizovati polovna...
JEDINI argument koji ti valja je sto cijena novog auta brze pada, ali zaboga, zar razmisljas o tome kad kupujes novo auto
Njak Njak Njak
Kupis jaguara kao kvarni sto ima, polovnog, tapacir ti se raspada, pada ti na glavu, kvacilo kad stisnes cuje se neki zvuk boze sacuvaj, nista ti ne radi, sav nikakav, i onda govoris "ova nova auta su nikakva, plasticna, bolje polovno uzet"
Njak Njak Njak
Ti si lud. Lud. Bolje i to, no da se na Kiu pojavi neki novi Marijanski rov po onoj plastici radioaktivnoj.
Blah, bizuterija, x-type. Dok ne zakucim jednoga XJ Executive-a, sto ga komso jedan prodaje, ne racunam se u Jagg-ere![]()
I nisam zidar, ali eto
Na kraju cu kupiti opet reno![]()
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Pa i Jagg i Alfa su kante, uber kante.
TAKUMI
Alfa nije, to moze samo neznavena osoba da kaze i izjavi![]()
I nisam zidar, ali eto
No shit Sherlock?
TAKUMI
Naravno,. Ti nikad nisi vozio alfu, ja jesam. I ko bi trebao da je u pravu?
I nisam zidar, ali eto
dzoni
ujak mi je vozio takav model.. smijesno kako malo auto trosi..jos je on familijarni coek pa je ne buca...a od kvarova nije ima nista sem potrosnog materijala i dihtunga dekla koji je malo pustio bio pa ga je to nerviralo...
preporuka!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
vozio sam hondu civic staru 1.6 2 god ,kad je tek dosla zamijenio sam korpu kvacila i kvacilo i ulje redovno a za te 2 god sam obrnuo puno kilometara i nikakvih kvarova,toci vozi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks