A zasto ne platis odmah online kad im je takva procedura?
Prednost je sto nemas vremena ili ti se ne ide taj dan kad je akcija.
Printable View
Jes da plati pa da se bavi povracajem novca.
Godinama neke stvari vode na lageru(imaju ih u kompu i na sajtu al ne u radnji) i nikako da ih uklone sa stanja. Ko zna kolika puta sam posao tako za nesto da bi se uspostavilo da toga jednostavno nema. Zadnji put porucim iz magacina neke korpe, mjesec dana se cekalo da to dodje u radnju. A radnici su porucili sigurno i na stanju je bilo par desetina. Logistika im je pojam.
Ja sam sa Mamutom imala neviđenu scenu na tu temu za triler.Dvije neke knjige sam platila online prvo je izgorio magacin u Roki Pistolato oni zatvaraju radnju na 29.novembar u Big nekadašnju Deltu tamo fotka da se neka kompanija koja prodaje veš raširila reklamu moram bukvalno ali bukvalno na fejs koji koristim samo zbog takvih idiota da vidim o čemu se radi vele samo online funkciošu i šalju ono što su ljudi platili online radnicima i radnicama u Roki Pistolato đe isti ni grijanje nemaju jer gazda bi da izgura sezonu novogodišnju.Njihova dobra volja povrh svega Mamutu da još pride izađu u susret a ona lokacija je pakao.Paklena Vojislavljevića.
I svi se izdiru na radnike od mušterija to je tek pakao koji su u sve te uslove.Mamut me zajeba jedan dan da je isporuka bila tad radnici Pistolata vele masu ih je dolazilo ali nije.Dok ih nisam lijepo pritisnula ološ ne bi isporučila a radnici na kasi Pistolata sam golemo zahvalila što sva ta sranja trpi i da mi je žao što im vlasnik firme uslove daje takve znam dobro kako to izgleda.
I ja se pitam sta je pisac htio da kaze.
Sent from outer space using Tapatalk
Na Mamut se svi zale kad je u pitanju online trgovina.Ja sam se bio pozdravio sa knjigama ali su stigle posle dva mjeseca.
Pa eto nema ih više sem online.I u Beograd.
Ahahahaha nasmija me.Emotivno sam vezana za tu knjižaru pa otud. :joy:
Ma ukratko online sam kod njih uzela dvije knjige da preuzmem u radnji onda su se ugasili pa su me vozali kako da preuzmem i ostavili na kraju u Roki radnicama.A iskreno i pored svega žao mi je što su se ugasili.
Ne znam samo na koju foru Voli ima različite cijene.
Kupih ulje u PG 7.40€ isto to u Petrovac 8.6€
To ti je u Tv 10 :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Imaju različite cijene u zavisnosti od lokacije na foru platežne moći ljudi na lokacijama recimo Super Voli ubija sa cijenama.O muci na primorju u toku sezone da ne zborim no eto lokalci mogu do Hrvatske ili Trebinja.
Inače uzeh juče greni smit vidim uvoz je iz Popovog Polja čudi me da nije od Golubovića iz Župe možda je od ovoga uzeo po nižoj cijeni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
To što pišete je termin "maržovnik"
Zimski,ljetnji,HDL u blizini ili ne, jedini u tom mjestu...itd
Zato su različite cijene. Ali nisu različite na Voli Cijenu. Znaju redovne cijene da budu različite i akcijske.
Naravno, Naš Diskont,poseban maržovnik
Sent from outer space using Tapatalk
Dobar je Bokan na svijet ga nema kako je dobar nadam se da ćeš ovu ironiju pošto ono gore nisi skonta za Mamut i Roki Pistolato shvatiti kad si se sprda na moj račun.Prelijep ti je to bio manir.Ironija, Jopet.
Ladno lik uvozi iz ino jabuke jer mu se cijena ne sviđa ali nije on kriv kriva je i država.Podosta.Male privatnike ono odjebe u roku isplate nek čekaju.Aj u zdravlje a onome gore kolegi preporučujem da se ne oslanja na AI jer ne umije da razumije najbolje ljudsko biće koje je iskreno kad štogođ ispiše.
Kakvi su im uslovi plaćanja, vjerovatnije je da domaći proizvodači ne žele za njima da rade, neg obratno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako na koju foru?
Pa zamisli da imaš isti lanac radnji i istu cijenu vina na Šanzelize Pariz i Šavniku?
Ne možeš, jer nisu isti troškovi objekta, niti radnika...
Onda zamisli istu cijenu u Knez Mihajlovoj Beograd i Šavnik?
Ne možeš, jer nisu isti troškovi objekta, niti radnika...
Zašto onda tražiš da ista cijena bude u Porto Montenegro i Šavniku, jer nisu isti troškovi objekta, niti radnika...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Upoznala sam lika koji je uz IPARD uzeo cijelu mašineriju za proizvodnju pečurki šampinjona ko zna tek što za IPARD projekte treba krediti do guše i još ti svaku stavku u birokratiju gledaju i Voliju je dao ponudu ovaj ga bukvalno klošarski odbacio kao naša sam jeftinije aj mrš.U trenutku kad nije moga naći drugi plasman a da mu roba ne propadne jer to je roba koja propada kroz par dana.A o tome da su mu Carine zadržavale kompost na granici koji poslije može da baci komotno da ne pričam.U ***** se lik uvalio u ovakvoj državi.Ođe izgleda jedino isplativo dilovati kokain ovo je raspad.
Jedan blizu mene je podigao zasad jagoda, postigao usmeni dogovor da samo njima prodaje, ni Lakovici, ni malim marketima, ni pijaca, no samo Voli, po cijeni koja je taj dan na kamionskoj. Uglavnom, posle par tura, trazili su cijenu po kojoj idu one sto je pola trulo i ne prolazi vec par dana, tipa pola od one koju ostali drze. Naravno, uzmi ili ostavi. I drugi su isti bili, da ne bude zabune, tako da je rasprodao opremu i zdravo. Tako je i za stocare i za svu nam poljoprivredu, ako krenes sa vecom kolicinom, u problemu si.
Jedina dobra stvar je što moraju da rade analize u proizvode za razliku od ovih domaćina koji svašto čine što drugima bi prodali a sebi u kuću ne bi servirali za sebe čuvaju najbolje neću da osuđujem samo nek im je daleko lijepa kuća pošto odlično znam koliko su trgovali u sredstva za zaštitu i to amaterski ono za svaki slučaj.A karencu ko jebe.
Jel realno da ti ali ti ovo pišeš.
Ajde reci lijepo iskreno cijene po inostranstvu u neke lance jel ovako variraju urnebesno?Zar nisi isti ti iša u Bingo u Trebinje da trguješ još sva sreća u Alchajmer nisam.Jel u Lidl variraju cijene baj d vej na ovu spiku koju ti prosu. :joy:
Bokana si naša da braniš pakao ali pakao.
Ali što očekivati od lika kome je Mr.Beast heroj. :joy:
Bokana će u jedan trenutak Lidl da ugasi ono žao mi je druga moga je drugačiji bit prema građanstvu Crne Gore i malim privaticima u isplate ali nije ni on na kraju krajeva kriv kriva je Država.
You Can't Argue With Lidl Prices
Nema sanse, u Srbiju Lidl nije jeftiniji od Volija, koliko sam primijetio, a usluga je losija.
Viđet ćemo.
Ja ne bi voljela ali sve prilike su to i nama da se desi.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mogu oni u startu spustiti cijene al opet ce ih dici, kao i u Srbiji. Ne znam sto se gore pogasilo od tih marketa,vidim da ima dosta lanaca pored Lidla i da su svi cjenovno jaki. Stavise, za dosta srbijanskih proizvoda nijesu povoljniji od nasih derikoza, a za uvoz tek
Ne mora Lidl ni centa da bude jeftiniji, bitno je samo da postoji kao konkurencija i uzme % trzista, samim tim ce ostali morati da budu kompetentniji, jer umjesto 250m prometa imace znatno manje prometa -> manje i profita (i ako se procentualno nece mijenjati). Lidl ima dovoljan pocetni kapital da izdrzi pocetne troskove (kao sto su imali burger king i glovo) i posle ima stabilan profit, pritom imaju svoju distribuciju i mogu ponuditi dovoljno trzistu da bez problema uzmu taj dio.
Izvini drug ali Bokan je smrad ispa prema domaćim proizvođačima u sprezi sa raspalim institucijama države tako da ti ja rečem ozbiljno mi se čini da će nam ođe ***** od Lidla zauzeti poziciju ali zahvaljujući svima nama.
Roba u Lidl je baj d vej u kvalitet katastrofa ali JBG to ti je ceh kapitalizma.Najveće pare se bačaju na reklame.A etika NULA.