Preko 120 ne smijem da ga ne istopim :)
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Printable View
To preticanje tih idiota koji kuliraju trecom unutrasnjom trakom sa 50km/h je uzasno opasno preteci desnom. Jednom sam ja isao iza jednog i blicam mu da se skloni, nije na bulevar, i dosadi mi, ja predjem u desnu da ga pretecem a on pocne da se vraca u desnu i ne vidi me, pa ja na kocnicu da ne udari u mene. Kansije dize ruku i izvinjava se. Pozdravio sam ga, malo psovao, ali ajde prodje to tako. Nedavno sam prolazio pored Sozine i isto tako jedna fabija je istjerala mercedes E klase jer je poceo da je pretice desnom a ona pocela da se vraca u nju i ovaj da pobjegne popne se na bankinu. Boje ostati iza njih, blicati trubiti im dok se ne sklone.
ja sam se ispocetka nervirao sto mi zena lupa vratima ali sam prestao kad je pocela da ona vozi,to jest da lupa nasa vrata o drugim kolima tako da su mi sva vrata ulupljena,dosadilo mi da lakiram svaki cas
a što je pomama sa ovim motkama, poludje me to...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...0266aff6af.jpg
Neka ga ne mari...
Ako nemas selfie stick, nisi cool.
Sto se svadjaju SDPS. :eek: :D
Pokakim se u m:tel i smrada koji je izmislio mjesec dana validnost kartice. Sad da zovnem veli isključena a imam 7€ na račun.
Tačno mi dodje sad da odem da im tražim da mi skinu s računa pare i da mi daju na ruke, no jbm li ga sad ne radi ni jedna poslovnica u 5 ćukova.
Kad neko dodje ranije nego sto je dogovoreno, grrrr!
bolje no kasnije :D
Kanta od laptopa dje moras skinut' snimak sa YT-a da bi ga pogledao :)
http://volimpodgoricu.me/2015/08/13/...i-se-kacamaka/
Obraza bez, mogli bi i tu neki hotel posadit..
T-com usrani, po$erem im se u usta svima.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...85#post4153485
Pridruzujem se cestitkama
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
kako se ovaj prvi sto je udario zaletio bio, da nije udario u auto mozda bi se i gore proveo kad bi izleceo van puta.
Guzve na relaciji Bar - Sutomore.
Krenuo malo ranije (oko 10 ujutru) i trebalo mi je ravno 40 minuta do Susnja da dodjem. E pa sprdnje...
U povratku nije bilo onih manitih saobracajaca koji ne znaju ni kako se daju znakovi a ne sto drugo pa je manje i guzve bilo.
Saobracajci u Sutomore krivi, sve bi ok bilo da njih nema. Treba onamo jednu pasarelu bacit definitivno...
O pasarelama samo narod prica godinama... A stanje nije iz godine u godinu isto (kao sto neki kazu) vec je uocljivo gore.
Ali izgleda oni koji se pitaju grama mozga nemaju pa se ta solucija uopste i ne razmatra.
kupim vreo leb i dođem ispred zgrade a ključevi ostali u kancelariji...jebbem ti nebesa sad nek se ćvari u auto 10 sati u sred se njega pišam....
T-com
Telenor
M-tel
Toliko.
Kako mrzim onaj osjećaj kad se pakujem pa mislim da sam sve spakovao, a imam osjećaj (koji me nikad ne vara kad je ovo u pitanju) da nisam i da nesto fali. Naravno, krenem sa mišljenjem da je sve spakovano i na po' puta se sjetim šta fali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
^ A ne pomaze ni pakovanje 2 dana unaprijed... :)
Ja se obicno uhvatim za najvaznije: pasos, dokumenta i pare. A ovo drugo (vazda nesto zaboravim) i prezalim nekako...
Kad me riba gleda u lokal i flertuje i samo sto ne kaze dodji i kre sni me ,a onda ja koji pridjem i ladno me pokak i.super
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
^ Trebao si dobro da iscitas sledecu temu: https://forum.cdm.me/showthread.php?...oznam-djevojku
Kakav danak neiskustvu omalenog Pljake.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prosrljao je kao omladinac na debiju.
Hahahahaha kako mi je radila piruetu
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Kolega sa posla je našao iPhone 5. Našao vlasnika i vratio mu tel. Ovaj mu ni hvala nije rekao.
Jos je u sebi sigurno rekao "Vidji ove budale kako mi ga vrati"
Kako to da momak nema trunke zahvalnosti? U svakom slučaju kolega kaže da mu je milo što mu je vratio telefon, a to što je taj lik takav to je njegov odnos u toj situaciji koji je proistekao iz njegovog karaktera. Tako da tu nema pomoći. to je prosto tako.
Ove nase poste i 'profesionalnost' zaposljenih...
Dolazim ja i cekam red... Ispred mene na red dolazi djed u poodmaklim 70-im godinama, moguce i blizu 80 god.
Uzima paket i kad ga je preuzeo na fin i kulturan nacin im kaze da to ne bi trebalo tako da ide vec da su trebali licnu kartu da mu traze. Oni nesto u fazonu "Jeste, jeste", samo da ode sto prije. On nastavlja i pita ih "Da li sam u pravu" i oni opet "Da, jeste, jeste". I posto je vidio da ga kuliraju objasni im da je tako neko mogao da podigne paket u njegovo ime, da mu napravi stetu, da mu uzme nesto sto je za njega od velike vaznosti itd. a oni mu na to samo kazu da jeste i da pozuri posto je guzva. Ode djed onako razocaran i dolazim ja na red koji uzimam paket za koji mi opet ne trazi licnu vec mi ga samo daju na ruku. I ja odlazim nekako razocaran kako njima nakon te djedove price nije bilo ni mrvicu neprijatno, da kazu "Pogrijesili smo, nece se ponovit" i da onda sledecem traze licnu a ne ovako...
E pa koliko mi kaskamo za normalnim svijetom, to je cudo jedno...
Nama je dosadilo i da kaskamo.Mi smo stali u nadi da ce svijet da obidje krug i da dodje iza nas.