ako ima onu stedljivu sijalicu onda ne mora gasit svjetlo slika mu nece izblijedit , provjereno :lolblue:
Printable View
a za kvalitet kazem jer si tv kartice smece pa ce izgubiti na kvalitetu slike... postoji li sta lakse, copy-paste nekako... preko ip adresa preko mreze... lako je meni rastavit extra tv uredjaj i spojit hdd na komp nego hocu da vidim postoji li lakse pametnije rjesenje...
ne moze nikako i ne pokusavaj *kljucevi *su kod njih
Gledam, citam...Srbija, BiH, Hrvatska...zanimaju se, rade intervjue, raspituju se, jedino kod nas u CG niko da da ni jednu jedinu jasnu informaciju u vezi Arena sporta...bruka
rekli su pitanje sata,dana kad ce poceti kod nas a od tad proslo evo deset-petnest dana...
Ne mozes da kopiras fajlove sa STB-a, pa ni preko "ip adresa". Nemoj ni da pokusavas.
Ko si ti uopste da nekom branis da nesto pokusa? Uostalom, ako nesto placamo, zasto to ne bi mogli, za svoje potrebe i u svojoj kuci, da gledamo i na monitoru kompjutera. Neki IPTV provajderi to omogucavaju svojim pretplatnicima. Vi svojim pretplatnicima samo omogucavate da placaju uvecanu pretplatu a da za to ne dobijaju nista. Cak su i postojeci kanali sve cesce zatamnjeni, a od 4 kanala za djecu, sa crtanim filmovima, poslije 22h radi samo jedan. Titlovani Jetix ste bez ikakve najave zamijenili Diznijevim kanalom bez titla, zatim ste vratili Jetix ali je trajao samo do 22, a onda ste, ponovo bez najave uveli Disney XD koji je samo djelimicno titlovan i traje samo do 22h. Od najavljivanog povecavanja ponude kanala (o HD kanalima da i ne govorimo) i dalje nema nista. Jedino povecanje koje smo dobili je povecanje cijene pretplate.
Jos jedan klon sa brojem postova 1... pfff
Ne bih ni ovo pisao ali sam isprovociran. A i nijesam ni ovo trebao pisati jer nemam kome. A tvoj odgovor samo potvrdjuje da je sve tacno jer nista nijesi demantovao.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jetix_(US)
(replaced by Disney XD)
i sta je onaj ulaz za usb sa prednje strane??? za ukras??? ja zelim da snimak snimim na cd jer mi znaci... na njemu nije serija ili spot ili neka glupost vec emisija u kojoj je moj prijatelj koji je preminuo prosle godine i zelim da to sacuvam na cd da ne palim extra tv kad hocu da odgledam emisiju...
ima li iko njihov broj da vidim...
Evo ti broj 1500
Jos jedan klon...
koniq, frqne, jes' to ti? :D
jok, al ga podrzavamo, o ti veliki golube prevrtacu, ciji stavovi zavise od toga od koga dobijas platu :p
A naš Sale kao nema 3-4 nicka, iako ne vidim svrhu toga. Trebam se nekoga bojati?
A za STB si nam trebao ranije reći, ja sam ga sav raskopao, stavio veći hard , razlemio flash napravio dump, ubacio software od DT , evo ga sad kao lutka :)
Dje si nasao DT software ? Ako ti nije tesko napravi detaljnije uputstvo kako si sve to odradio.Jesu li USB sada u funkciji ?
:rolleyes: izgleda da neki svoju potrebu kloniranja zele da pripisu i ostalima... pfff
Meni se od početka od kad imam Extra TV (jul 2009) dešava da svakih nekoliko minuta dođe do prekida. Nestane slika, ekran je crn i trepere 3 tačke kao kad se tek uključi pa se povezuje, onda na trenutak se pojavi slika pa opet nestane i pojavi se poruka da povezivanje nije uspjelo, pa opet trepere 3 tačke i na kraju se vrati signal. I taj black-out traje jedno 10-12 sekundi i ponavlja se nekad češće, nekad ređe, ali u svakom slučaju po više puta dnevno.
Može li mi neko objasnit zašto se to dešava i kako se može spriječit? Obično svi kažu da je to do linije, ali mi nije jasno kao kad je to nova linija uvedena u maju, znači potpuno nova infrastruktura je rađena za cijeli kvart (novogradnja u Bloku IX), pa bi valjda trebalo i da funkcioniše normalno.