Page 242 of 830 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... LastLast
Results 6,026 to 6,050 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mail koji je jučer došao na adrese svih kabelskih operatera u BiH. Bojim se da će nešto slično uskoro stići i u CG

O B A V I J E S T

NADLEŽNIM AGENCIJAMA i KABELSKIM OPERATERIMA u BiH

ODLUKA o ZABRANI re-emitiranja CJELOKUPNOG programa NOVE TV na telekomunikacijskom teritoriju BiH

ODLUKA STUPA NA SNAGU : ODMAH !

Poštovani KABELSKI OPERATERI u BiH,

Ovime Vas službeno obavještavamo da je Uprava Nove TV d.d. - Zagreb donijela izvanrednu odluku kojom se TRENUTAČNO ZABRANJUJE re-emitiranje CJELOKUPNOG programa NOVE TV putem kabelskog sustava distribucije programa izvan teritorija Republike Hrvatske, odnosno od svih aktivnih članova Udruge kabelskih koncesionara i distributera TV programa - članicama AKOP-a, traži se trenutačna obustava daljnjeg re-emitiranja cjelokupnog programskog TV sadržaja Nove TV na teritoriju Republike Bosne i Hercegovine.

Upućujemo zamolbu ASOCIJACIJI KABELSKIH OPERATERA BiH (AKOP) i REGULATORNOJ AGENCIJI ZA KOMUNIKACIJE BiH (RAK) da se PROGRAMSKI SADRŽAJ NOVE TV u distribuciji programa putem satelita OBAVEZNO i u POTPUNOSTI BLOKIRA za re-emitiranjena području BiH u svrhu zaštite autorskih prava koja se odnose isključivo na telekomunikacijski teritorij Republike Hrvatske. Svaki drugi postupak re-emitiranja programa bilo kojim drugim načinom (dekodiranjem, downlinkom) smatramo povredom zakonskih autorskih prava.

Molimo da se navedena odluka u potpunosti slijedi i poštuje, a ista je utemeljena strogim regulatornim propisima zaštite prava za distribuciju i emitiranje televizijskog sadržaja domaće i strane produkcije izvan zakonom dozvoljenog telekomunikacijskog teritorija. Program NOVA TV je u kodiranom sustavu emitiranja i kartice za omogućavanje satelitskog prijama signala nisu u komercijalnom opticaju.

Ukoliko će se ova Odluka o zabrani prava re-emitiranja putem satelitske i kabelske distribucije programa NOVA TV prekršiti, Nova TV d.d. će biti prisiljena momentalno poduzeti zakonom određene mjere protiv nezakonitim radnjama nanesenu stvarnu i komercijalnu štetu koja bi nastala re-emitiranjem programskog sadržaja izvan teritorija Republike Hrvatske.

Uvažavajući postupanje po nalogu za trenutačnu obustavu svake daljnje distribucije programskog sadržaja NOVE TV,

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Za NOVA TV d.d,

S poštovanjem,

Marina Župan
    COORDINATOR TV TRANSMITTERS & COMMUNICATIONS

Nova TV d.d.
    Remetinečka cesta 139.
    10 000 Zagreb

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SISTEM ERROR View Post
    Mail koji je jučer došao na adrese svih kabelskih operatera u BiH. Bojim se da će nešto slično uskoro stići i u CG
    Ne znam tacno sta su mislili (odnosno da li poptpuno ukidanje ili sta?), ali BiH nema u imenu Republika jos od 95-te...
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=550&id=2016

Moj Extra Trio1 eur za sve!

Ako imate jednu ili dvije usluge, sada je prava prilika da uzmete ono što vam nedostaje u domu. Novi Extra Trio paket: Extra TV, ADSL i telefon, sve u jednom. Cijena priključka je samo 1 EUR. Dobit je višestruka. Uz Extra Trio paket štedite i uživate!

Izaberite po mjeri sopstvenog uživanja!

Extra Trio ponuda traje do kraja 2009. godine.

Extra Trio paketi

Novi Extra TV korisnik u okviru Extra Trio Flat paketa dobija HBO i HBO Premium besplatno jedan mjesec.

Ugovor na 24 mjeseca
    Svi korisnici, ukoliko odluče da postanu korisnici jednog od dva Extra Trio paketa, potpisuju ugovor na 24 mjeseca.

Ko može da postane korisnik Extra Trio servisa?
    Svi naši korisnici, kao i oni koji do sad to nisu bili, za SAMO 1 EUR, nezavisno od servisa i paketa u okviru servisa koje trenutno posjeduju.

Postojeći korisnici koji imaju Extra TV dužni su da plate preostali dug zakupa Extra TV opreme, a po osnovu ugovora koji su za zasnivanje pretplatničkog odnosa za Extra TV prethodno potpisali. Korisnici sa uplatnicom, kao dokazom o izvršenoj uplati, dolaze u shop, gdje će im se prethodno obračunati dug koji su dužni da izmire.

Raskid ugovora tokom minimalnog perioda trajanja ugovora
    Ukoliko raskine ugovor u toku 24 mjeseca, korisnik plaća pretplate do isteka 24 mjeseca, vraća opremu i plaća jos 99 EUR (odsutnica) u sklopu penala. Korisniku ostaje fiksni telefon, sa Standardnim paketom koji plaća po standardnoj cijeni. U slučaju da potpisivanjem ugovora za Extra Trio zasnovao PSTN pretplatnički odnos, korisnik je dužan da prilikom raskida Extra Trio ugovora potpiše i Zahtjev za zadržavanje fiksne linije, ukoliko to želi.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Neka nam ukinu i novu pa da vidim tog mudonje koji će mi naplatit pretplatu nakon raskida ugovora. Pravnim jezikom to bi bila čista Iznuda , našim narodnim REKET! Hrvati uz ovakvu ponudu daju besplatno start paket do proljeća.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Ne znam tacno sta su mislili (odnosno da li poptpuno ukidanje ili sta?),
    Da, mislili su na cijeli program, i na domaći i na strani. Na što im je AKOP (udruženje kabelskih operatera BiH) danas odgovorio da ne dolazi u obzir ukidanje Nove TV, da oni imaju sva potrebna prava za njezino emitiranje unutar BiH..

Dodatno pojašnjenje tražili smo iz Nove TV, a Vedrana Cvetko, PR
    manager ove televizijske kuće rekla je da zbog autorskih prava sa
    stranim distributerima sav program koji nije lokalna produkcija Nove TV
    potrebno je izvan područja Hrvatske kodirati.

"S obzirom da se to u kablovskom sistemu ne poštuje i Nova TV to ne
    može drugačije regulirati, nismo u mogućnosti dati dopuštenje za
    reemitiranje našeg signala niti za domaću produkciju"
    , rekla je Cvetko.
    Sve u svemu vidjet ćemo tko će na kraju pobijediti ...

AKOP BiH Vs Nova TV HR

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Muka mi je da pretražujem 240 i kusur strana teme, pa može li neko da mi pojasni koja je fora u pitanju sa TV Sun i TV Corona koji kobajagi postoje, a ustvari nema programa, a nema ih ni na spisku bilo kojeg paketa. I čiji su to kanali anyway?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Probah Tv Coronu, radi, Tv Sun ne radi trenutno. Tv Corona je iz Bara, a Tv Sun iz BP. Neka me ispravi neko ako grijesim.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Samo da još priupitam ima li kakva dodatna tarifa za ta 2 kanala ili idu uz osnovni paket? I pitam se zašto mora da se potvrdi pritiskom na OK ako oćeš da gledaš njihov program?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Ne placaju se, u okviru Start paketa su. Ti kanali idu kroz streaming, zato moras sa OK da otvaras te kanale.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SISTEM ERROR View Post
    Da, mislili su na cijeli program, i na domaći i na strani. Na što im je AKOP (udruženje kabelskih operatera BiH) danas odgovorio da ne dolazi u obzir ukidanje Nove TV, da oni imaju sva potrebna prava za njezino emitiranje unutar BiH..

Sve u svemu vidjet ćemo tko će na kraju pobijediti ...

AKOP BiH Vs Nova TV HR
    Pa naravno da ce tako da odgovore. Svi oni imaju pravo emitovanja NOVE TV, i mogu da prestanu na neki period (npr sat vremena) samo ako Nova ima neka eksluzivna prava kao sto je ona njihova serija i sta ja znam. Tako da pravno ne vjerujem da imaju sanse.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Pa naravno da ce tako da odgovore. Svi oni imaju pravo emitovanja NOVE TV, i mogu da prestanu na neki period (npr sat vremena) samo ako Nova ima neka eksluzivna prava kao sto je ona njihova serija i sta ja znam. Tako da pravno ne vjerujem da imaju sanse.
    Nadam se i ja u isto...
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdra,ako ima neko ko se razumije u satelitske antene bio bi mu zahvalan,treba mi jedan savjet/ hvala unaprijed

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidim da nisam napisao dobro,pa da ponovom,izvinjavam se sto ponavljam

Pozdrav,ima li neko ko se razumije u stelitske antene? Ako ima bio bih mu zahvalan,hvala unaprijed

Thanks Thanks Given 
    1,680
    Thanks Thanks Received 
    583
    Thanked in
    436 Posts

Ovo nije tema o satelitskim antenama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pita lijepo coek, nije tebi i tvojim sefovima ogadio temu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam d anije,ali ja sam odje novi ineznam dje treba tacno da pitam,zato sa pitao odje,ako ko ima d azna neka mi javi jer mi treba jedan savjet ozbiljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam da nije,ali ja sam odje novi i neznam dje treba tacno da pitam,zato sa pitao odje,ako ko ima da zna neka mi javi jer mi treba jedan savjet ozbiljno

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

nesto ti prekida signal :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Gospodo T-comovci uzeli ste više od 200.000 € na ime unapređenja platforme a od unapređenja ne viđesmo ništa. Koliko još treba da skupite za najavljene promjene, 3 milijona, 4 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Na kojem od kanala ExtraTV-a mogu pratiti spansku fudbalsku ligu, posto tv in izgleda ove godine prenosi samo dosadnu, namjestenu italijansku?

Ako nema, ima li gdje da to fino radi na internet tv-u? Besplatno, naravno Pronah neki justin tv i nesto, ali samo krene i kaze se mora platiti
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rakso GSi Guest

ljudi postoji li mogucnost da se sa extra tv uredjaja prebaci snimljena emisija na komp???

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Rakso GSi View Post
    ljudi postoji li mogucnost da se sa extra tv uredjaja prebaci snimljena emisija na komp???
    Postoji

Pustiš reprodukciju i grebuješ je sa tv karticom.

Rakso GSi Guest

postoji li neka opcija copy-paste i da bude istog kvaliteta, tj.da se ne izgubi na kvalitetu. koji je broj ovih iz t-coma --- extra tv-a da ih nazovem mozda mi oni nesto mogu reci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Rakso GSi View Post
    postoji li neka opcija copy-paste i da bude istog kvaliteta, tj.da se ne izgubi na kvalitetu. koji je broj ovih iz t-coma --- extra tv-a da ih nazovem mozda mi oni nesto mogu reci
    postoji ali moras prvo ugasit svijetlo u sobu, da ti ne izblijedi slika dok kopiras, xaxaxaxaxaxaaaxaxaxax

Page 242 of 830 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)