E bome ako ga nadjes da dodje castiga slobodno koliko god da ti trazi :)
Cim cuju da je malo posla kuliraju jer i sami znaju da ce morati doci 2-3 dana za redom, a nikakva para (kad su male povrsine)
Printable View
E bome ako ga nadjes da dodje castiga slobodno koliko god da ti trazi :)
Cim cuju da je malo posla kuliraju jer i sami znaju da ce morati doci 2-3 dana za redom, a nikakva para (kad su male povrsine)
Gdje mi je najjeftinije za uzet i sta mi je najjeftinije da uzmem da pokrijem krov od ostave?
10m2 je krov,nagib jedna voda,grede i letve cu promjenit isto.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Мајсторски. Овако нешто још не виђех. [emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a2c4dd665.jpg
Vjerovatno ce se brzo raspasti, jer korijen podize tu zemlju.
Ja sam to radio sa sendvic panelima, isto na drvenu konstrukciju.
Panele uzmi u Tula Company Ulcinj, cista 10ka za ljude. Doatava na adresu, ja sam je doduse platio jer je HN u pitanju, ali ako si blizu mozda ide dzabe ili za neke manje pare.
Ja sam uzeo 4ku antracit, 21e/m˛.
Metar ti je sirina panela, a duzina maltene koliko oces. Oni ti isjeku duzinu i samo slazes.
Uzmi i zavrsne lajsne, da se pokrije panel naprijed i nazad.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Drago mi je kolega da si zadovoljan [emoji123][emoji106]
Takodje ,kod mojih su radili komarnik na vrata,dosta njih su rekli da mora komplet i cifra jaca. Dosli,odradili za mnogo jeftnije.
Eto 5x manje su trazili nego u HN
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Koliko se sad krece kvadrat roletne alu ?
Ako je duzina 3m a visina roletne 1,5m . Racunam da mora biti makar iz dva dijela
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otprilike ta dimenzija, ne drži me za riječ, mislim da je 3,15m x 1,2-1,3m visine, ali u tri polja drug mi platio 580e. Alu, bijela boja. Ako ti to odgovara, šaljem ti broj čiče koji je radio. Ukrajinac, vrhunski lik, teško zbori naški, ali stara CCCP škola.Odgovoran i tačan sa rokovima [emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk