Hell on wheels mi je dobra, alcatraz smor teski
Printable View
Hell on wheels mi je dobra, alcatraz smor teski
Razmisljao sam se izmedju nje i SoA, i odlucih se za Just. Nekako mi se cini da mi vise lezi takav tip. Vi'ecemo.
meni alcatraz nije los, ima par mana, ali nije los
Justified objasnio u prvoj epizodi. Scena sa stolnjakom :lol:
Dadoh sansu IASIP-i, i ne zazalih. Obicno ne volim takvu vrstu humora, ali im placem od smijeha svaku noc. Mac je prelud, ali je Charlie najjaci. Kakva budalesina, boze dragi :D
Spartacus Vengence prva epizoda izasla. Skida se :)
Ih, vec odgledo jutros oko 2 :)
Novi glumac nije los, ali je stari (pokojni) Spartacus bio ipak bolji :(
Treba u svakom slucaju ispostovati. Ovo ima samo neki HD web rip? Sta oni misle, da sam ja verbalni?
Nove sezone Dextera i IASIP odlicne. Cekam da ih zavrsim pa da vidim to cudo od Homelanda.
IASIP odgledah prije nedje dvije godine par epizoda i nisam mogao vise....vidim da je svi hvalite pa mozda se nedje kasnije nakanim
Da se pohvali serija Boss, top! Po meni bolja od Homeland-a.
Kelsey Grammer odlicna uloga!
A je li realno kako se zavrsio Dexter... ko ce iscekat pocetak naredne sezone poslije ove zadnje scene :)
zakleo bih se da sam sinoc postovao odje..... o.O
Boardwalk Empire,totalno neocekivani kraj ... like ... :respect: dajte neki drugi prijedlog
Community ODLICNA! Bas odlicna.
Moram da kazem na community epizoda dje ABED glumi onoga covjeka sismisa ajde kako li se zove sad... i uglavnom ta epizoda razbija... znaci umiranje od smijeha... nesto slicno kao na the big bang theory epizoda dje je onaj Sheldon obucen u Flash-a :))) aooo umiranje od smijeha.
Dzizs krajst :D
Ja ipak mislim da je upitanju supermen :D
Opet se ne rimuje. Da si stavio metnem-a, onda bi moglo. Ovako, nista.