Ovo su one male kugle, nije sa lopatom :D
Prije dvije godine kugla na Rovi u Split prva liniaj do mora 2 eur. Reko jadnio ljudi kako je skupo hahahhahahaha
Printable View
Ovo su one male kugle, nije sa lopatom :D
Prije dvije godine kugla na Rovi u Split prva liniaj do mora 2 eur. Reko jadnio ljudi kako je skupo hahahhahahaha
Pušti fruvitu, no ona kaša od tikve sa ukusom breskve od litar i po je put 3 eura. Prije je često bio na akciju po 1,09.
Pravim domaci sok od nane i zalfije :D
A u Lidl feta 2 eura 500gr a u Aromu je dostigla 6eur. Divno
A sto radi aroma .... i onda narod naravno bojkotuje Voli... hahahahahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opet idea Bar juce i danas povecala cijene 80-90% proizvoda za 5-10 centi. One radnice i radnici po citav dan samo mijenjaju cijene, ni sami ne mogu da pohvataju vise. Kakav lopovluk…
IDEA Redovna akcija
Akcija važi u sljedećim opštinama: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Cetinje, Danilovgrad, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rožaje, Zeta, Tuzi, Šavnik i Žabljak.
Kako se cudno pise primorje.
Dje su sad da se odradi bojkot za ovo, nema. Rece mi zet, NIKAKO jeti IDea dolje u Zeleniku.
Lagano dižu cijene na dnevnom nivou maltene.
Spajić je najveća prevara ikada.
Citi market aroma u Kotor 4.5 eura jabuke .
I onda kazu bojkot volija i lakovica
https://i.imgur.com/itZt7UD.jpeg
Ovi su cak i cijene sladoleda od standardnih podigli. Makli sve cjenovnike, stavili svoje cijene koje su nekih 10-25 centi skuplje od standardnih u zavisnosti od cijene i velicine sladoleda.
Pa moze li ovo ljudi?? Ovo ni pored mora ne rade.
Plantaža Moje Vino (koje se pakuje u EU) Boca sa 1,9€ izašla na 3,19€.
Najjeftinija boca vina i to najgoreg kvaliteta 3,2€
I dalje prejeftino
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cijene u prodavnice iz dana u dan dižu.
Radi li ko pon i ut?
Od sistema ne... Da ja znam
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Uzeh neko maslinovo ulje barsko zlato (zlatno) 28€ - 0,5l
E vala jedva čekam da vidim o čemu se tu radi [emoji38]
To ti je ono prvo zrno masline (zeleno)i mislim da mu je boja čak vise zelena nego zlatno zuta. Al eto bas javi.
Kvalitet neosporan,dobro je ulje da se razumijemo al ja sam navikao na zlatno zutu boju.
Sent from my RN Pro 12 5G using Tapatalk
Mnogo jada 28 eura pola litra ulja
Kako dodjosmo do toga da je Paladin gauda 12.50€??
Zar nije 9 u lakovic?
Taj isti sir je u Srbiji oko 20e, a njihov je proizvod koliko ja znam, kojom logikom ne znam [emoji2368]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Paladin je njemacki sir