CO2 sam po sebi nije otrovan. PMP čestice jesu. Ne treba porediti to dvoje.
Printable View
The agency had found that Volkswagen had intentionally programmed turbocharged direct injection(TDI) diesel engines to activate their emissionscontrols only during laboratory emissions testing, which caused the vehicles' NOx output to meet US standards during regulatory testing. However, the vehicles emitted up to 40 times more NOx in real-world driving.[28]
ma jos ako uzmes u obzir sta se desava sa sakupljenim cesticama u dpf-u, pisi propalo. Nije valjda da magicno nestaju.
U pravu si. Kolicina CO2 i Nox-a prilikom regeneracije je neopisiva.
Sve u svemu motori zagadjuju vise nego nekad, a i vise ih ima pa i na taj nacin zagadjuju vise.
a tek avioni, koji urnisase.
A ne treba chemtrails nego koliko goriva sagore po letu, koliko letova imaju i koliko CO2 oni ispuste. :P
znam, al ko što rekoh, CO2 nije otrovan sam po sebi, a drugo, ne možeš da ideš sa stavom "pa šta ako moj auto izbacuje ~10.000 puta više PMP čestica nego što bi trebalo, jer #avioni"... Možda ćete moći da vozite bez DPF-a još godinu, dvije, pet, ali ako i Makedonci uvode te kontrole, mnim da treba da razmišljate o ugradnji na vrijeme ili pređete na benzin, da ne bude poslije "a kako sad odjednom, a nema djelova, majstori prebukirani, QQ!"
problem s našim narodom generalno je što vazda pronađu opravdanje za sebe time što ima neko još gori... "Jeste, ja jesam prošao 120 kmh pored škole, ali vidio sam jednoga što je prošao bar 150 jednom, i ništa!", ili "Jeste, parkiram vazda auto na trotoaru i pješaci ne mogu da prođu, ali prvo treba da vidimo one što parkiraju u kružnom"... Isto tako "Jeste, izvadio sam DPF jer neću da dam (recimo) 1000€ za novi. Pa šta ako zbog toga izbacujem 10000 puta više PM čestica, prvo treba da ukinemo avione, pa ću ja onda stavit DPF" :D
Karikiram malo, al to je poenta i tako većina razmišlja...
Pošla mi desna viljuška na insigniu 2012, koju firmu da uzimam tj đe da uzmem?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sidem, Febi. Lemforder su OK ali su u krv.
Ako je ovakva, kataloski broj: 13273605, https://ibb.co/v6g4RDg2 , mogu da je porucim rok isporuke od 7 do 15 radnih dana.
1.FAG, Kataloski broj: 821 0764 10 Cijena, 100,00e
2.LEMFORDER, Kataloski broj: 3738801 Cijena: 250,00e3. SKF, Kataloski broj: VKDS325017B Cijena: 130,00e
4. MEYLE, Kataloski broj: 6160500016 Cijena: 200,00e
Ako imas broj sasije posalji
Kod koga da se radi podloska za diznu ? Preporucise mi Boskovice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislis, zamjena podloski?
Da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko u PG da je u mogućnosti da dolazi na adresu da izvuče freon iz klime na autu?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zavisi od motora, meni jednom vadjene, nijesu se ni slomile ni ostetile(1.6 hdi). Al je vadjenje trajalo nedjelju dana sigurno, zapekle dobro bile. U isto vrijeme, gledao sam kako ih u Fiat servis vade, auto skace ka da mu je Snup Dog radio amortizere, preko grede lanac pa vuku dvojica. Znam da su mi rekli da je na neki 2.0 iz C8 veca vjerovatnoca da ce se slomit negoli izaci u jedan komad.
Pozdrav, đe bi mogao naći štop za F30 318D 2014/15 (diode).. Zvao par ljudi što imaju otpade bmw-a ali to boba ne valja..
Karoserija.me
Imam i najjaci bmw otpad iz Litvanije na Ebay, za 10 dana ti je dio u PG
https://i.postimg.cc/XY5SNkBV/IMG-3827.png
Nisam znao da si otvorio otpad tamo. Bicu ti najveci musterija.
65stavki je vec stavio u kosarici za delat :) :D