Znao sam od prosle godine da ce brzo u istoriju, mada Amerika ima dosta legendarnih staza.
Printable View
Znao sam od prosle godine da ce brzo u istoriju, mada Amerika ima dosta legendarnih staza.
Ti koliki si ne bi mogao ni da "stanes" u njega:twist: , a o pokretanju neću ni da pričam, pošto ti očigledno ne znaš čemu služi TC!! Kad' to budeš znao, onda mi se javi... A do tada u F1 i pored smanjenja elektr. koristi se LC za te rabote, a ne TC... Hajd' zdravo...:shock:
P.S. Šteta za "Brickyard"! Teško da će se ameri brzo vratiti u šampionat F1. N'o nada posljednja umire...
meni iskreno nije ni malo žao Amerike....ima Evropa još mnogo dobirih staza
A ti mene znas?! Kad je moglo da stane ono magare od Wilsona mogao bih vala i ja :)
Sto se tice LCa to je dio TCa ako nisi znao, a i tako je zabranjen od 2004. :)
Naravno ti kao PR manager si me lako ubijedio da ja ne umijem da pokrenem bolid F1 i da za to treba ukucati specijalnu sifru koju dobijas kad postanes clan 33. masonske loze, tvoja koleginica iz T-Coma me ubijedi da flat ne postoji, i tako...
P.S. Imam TC na kolima koja vozim svaki dan, tako da igrom slucaja ocigledno znam sta je :)
Ponavljam - OČIGLEDNO JE DA NE ZNAŠ!! :confused: LC je u toj formi u kojoj je bio do 2004. godine eliminisan. To stoji! Međutim, FIA nije brutalno zabranila tu vrstu uređaja, tako da nešto "slično" tome i danas postoji. A, inače, LC i TC svojevremeno nisu imali veze jedno s' drugim, jer je PC kontrolisao njihove funkcije odvojeno...
A što se pokretanja bolida F1 tiče, najboje je cijenjeni kolega iz njemačkog "AutoBilda" svojevremeno opisao: "Pokretanje F1, dragi čitaoci, vam liči na pokretanje BMW M3 iz treće brzine, na zaleđenoj uzbrdici!" :eek:
N'o, vjerovatno da si ti veći majstor od njega, bolje reći, od svih onih 30-tak momaka koji voze F1 bolide (tu sam uračunao i test-vozače).
Jbg danasnji superautomobili su piece of cake za voziti, na kraju krajeva svako ko ima 1.500 era moze probati da je vozi (http://www.f1monacotickets.com/engli...ons_drive.html), inace kao sto vidis ako imas "malo" vise mozes voziti i Arrows V10, a citajuci izvjestaje ljudi nigdje ne vidjeh da su se zalili da je istu tesko pokrenut :)
Jednostavno F1 da bi se vozila pouzdano onako brzo se mora vrlo lako voziti manjom brzinom, logika :)
što će bit sa ovim "skandalom" ferrari-mclaren.Kako su žabari zamutili mamu im.....:mad: daj nešto Analizaaaa
Pa, u suštini ništa spektakularno se ne dešava. Stepney je izjavio da je spreman da se sretne direktno (licem u lice) :o sa Montezzemolom i Todtom i da ih informiše koje su to druge osobe, unutar Ferrarija, smjestile njemu svu ovu aferu (što dokumentacija o F2007, što skandal u vezi sa bijelim prahom)...
S' druge strane istražni sudija iz Modene i Poštanska policija Italije :confused: dovode u vezu (po njima neoborivo) Stepneya sa Coughlanom i Neillom iz McLaren-Mercedesa, što ovaj opovrgava. Engleski Scotland Yard (po dobro obaviještenim novinskim izvorima) vezuje Stepneya sa ovom dvojicom, ali potpuno "oslobađa" Nicka Fry-a :clap:i tim Honde iz ovih, kako ti reče, mutnih rabota...
Drugi novinari (čitaj, britanski) govore da istraga FIA sve više ide u pravcu u kom će McLaren-Mercedes biti oslobođen svih optužbi (ŽIVIO RON DENNIS). N'o, sve ovo će nam biti jasnije :-? nakon sjednice FIA 26.jula uveče...
NSX, stvarno bi moga' Analizu malo pud Cijevne da provozas, da mu pokazes sta je voznja (i TC), samo vidji ovaj put da naucis dje su rupe :lol:
Znadni ti dje je rupa na 120 u onu krivinu :cool:
Vele kiša će u neđelju. Aj pa dako bude zanimljivosti.
Trebali bi pokrenuti neku vrstu peticije, da nam opština Podgorica dozvoli da jurcamo po "stazi" kraj Šipčanika, nekoliko (bar' dva-tri) dana tokom godine...
Bilo bi manje poginulih i polomljenih u saobraćaju, u to sam siguran. Otvore nam stazu, pa jurcajte, pardon, jurcajmo do mile volje. SAM PAO, SAM SE UBIO!!
Šta mislite o tome?
Nece da moze. To je sad sve vlasnistvo A.D. Plantaza 13 jul tako da... :)
Cush zabari zakuvali, a McLaren koristio tajne podakte :D
sluzbenoga yuga :D
Pitao sam njega :p
Mašta, san ili java, uopšte nije bitno... Mislim da bi bilo manje pogibija kada bi imali takvu mogućnost... Nažalost, :( potpuno ste upravu kada kažete da je to nemoguće...
N'o, opet s' druge strane, nada je uvijek ZELENA i posljednja umire!!
Misliš auta?
Honda AP1-S2000 i Renault Megane
Gleda li ko od vas prve probe LIVE?
Trenutno je lider Lewis, i to za "dlaku" ispred dva BMW-a. Alonso i dva Ferrarija su trenutno 4-ti, 5-ti i 6-ti... Pomalo su "rezervisani".
Dakle, prvih šest poslije prvih sat i po' jurnjave po Nurburgringu:
1. Hamilton 1'32,515
2. Raikkonen 0,236
3. Alonso 0,417
4. Heidfeld 0,460
5. Kubica 0,690
6. Massa 1,090
Winkelhock je debitovao, i naravno bio posljednji sa zaostatkom od 4,6 sekundi. Tja!?